Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 20179 yıl comment_433876 13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yeap, her yerde ?Evet az önce buldum. Şimdi bitti izlemem. Biz bi ara Mondeo'ya odaklanmıştık. Ben şimdi söyleyince eşim hatırlattı. O izlemişti o dönemde senin videoyu. Sonra bana senin izlenimleri aktarmıştı. "Motor arabayı çok iyi taşıyor."demişsin. Mondeo ile aradaki fiyat farkını vermeye değmez falan dediğini söylemişti. ? "1.5 tdci powershift'in keyfini tatmadan önce baksak 1.6 tdci alınabilirdi ama 1.6'nın performansı çok yetersiz boş ver." demişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 20179 yıl Yazar comment_433877 Aynen abicim Teşekkür ederim efem her ikinize de Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 20179 yıl comment_433878 Rica ederiz.☺ 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_433926 Dün görünce arabayı uygun yere çekip biraz izledim çaktırmadan etrafında biraz dolandım. Bir karede resim çektim. Çok cezbetti beni Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_433929 14 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Normali yetmezmiş gibi bir de NERO'su gelmiş Bir arabaya Nero adını verip sonra da beyaz ile lanse etmek Not: italyanca nero siyah demek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 20179 yıl comment_433938 1 saat önce, H. Cenk yazdı: Bir arabaya Nero adını verip sonra da beyaz ile lanse etmek Not: italyanca nero siyah demek. Boş işler bunlar, aklı evvel birkaç yönetici kendince eğleniyor. Tarihte bugün kısmında okuruz ileride, hatta belki o kadar bile olmaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın