Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Göksel Yaman

Üye
  • Toplam İleti

    528
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

Göksel Yaman tarafından yazılan her şey

  1. Mk 3.5 Focus'tan sonra, ilgimi çeken tek model oldu diyebilirim. Bayagı hoşuma gitti kendileri ?
  2. Yapalı epey zaman oldu. Aklımda kaldığınca, Foccus 147. Sıra, " Audible Misslock Feedback" 04 yapınca, Kitlemede kısa korna, 06 yapınca çift kitleme,2. Basışta kısa korna şeklinde.
  3. Savaş usta bu işin piridir. Size, konum olarakta uyumludur.
  4. Çok uğraştım çok okadar çok ki yazsam kitap şekline çevirmem gerekir. Binlerce nedeni olan karmakarışık bir sistem.ben en son ACM modulü ile uğraşıyordum mesela neden diye sormayın ?Kapı modüllerine kadar değiştirdim kodladım. 120A olan alternatörü 150A yaptım. Denemediğim akü kalmadı.EFB AGM değişik Amper değerlerinde.demem o ki bir sürü olasılık neden var. Ama başlıca nedeni akü yada akü izleme sensorü (BMS) . İlk önce BMS yi sifirlayarak başlayın. Bakalım çalısak mı
  5. Gönül ister, 2.3L. Mantık der 1.5L ?Önceki nesil focuslarda ST ile tasarım olarak daha farklı bir çizgi vardı. Lakin ST line donanım ile ST bayağı birbirine kardeş olmuş.
  6. Bende bir çift kavrama şanzumana göre daha iyi olacağını hiç düşünmedim. En iyi ihtimal çok aratmaz dedim hiç sürüş yapmadan. --3 dakika sonra eklendi-- Sanmıyorum. Çünkü gerçekten video dışındada her daim Ford hayranlığını söyler anlatır. Geçen haftalarda görüşmüştük. Cliodan sonra, Alfa alamazsam net Ford alırım diyordu. Mondeo mk5 inde en iyi konfora sahip model olduğunu söylüyor.
  7. O zaman bende birşey idda edeyim. Evet Viteste, inmek yakıt harcamaz buna itirazım yok lakin bazı şartlarda, değişen yol koşullarına göre yola, boşta gitmek daha ekonomik olabilir.
  8. Hem motor yağı, hemde şanzuman yağı uygundur. Yetkili servislerlerdede, Castrol transmax dual koyuluyor..
  9. Kale, Motorcraft, Brembo, Bosch, ferodo ve akabinde, EBC greenstuff gibi birçok marka kullandım. Ben sizin demeniz gibi kesin ve net ifade ile bilgi veremiyorum. Kale'nin focus 2 ve sonrasına bir ara ürettiği balatalarda, kaliper yuvasında hafif boşluk yaptığından bozuk satıhlarda ses yapma problemi vardı. Tek şikayetim o olmuştu. Onun dışında güvenliğimi tehlikeye atacak. En ufak bir izlenimim olmadı.
  10. Herhangi bağımsız bir kuruluş ölçümü Üniversite raporu, Teknik testi ve açıklaması var mı ? Sadece öngörümü merak ettim açıkçası
  11. Yol pc. 0km. Kaldı dedikten sonra, yaklaşık 50km ş.içi yapıyor. Şehirdışı 70-80km arası daha gidiyor. Oradan aklınızda bir hesap kalsın. Lakin riske etmeye kesinlikle değmez.
  12. Merhaba Cem Abi. Bahsettiğin diğer modül (BV6T-14B526-BC) kodlu SS düzenleyici Voltaj Modülüdür. Konumu OBD nin hemen üstündedir. Şuan Otosan rakamı 599.50₺ kdv dahildir. O modül değişince, IDS ten tekrar tanıtılması gerekiyor ECU'ya..
  13. Ben farkını yaşadım. Daycoda ince bir inilti şeklinde ses yapıyordu. İNA ile değişim sonrası o ses kalmadı. Başka focuslardada bunu tecrübe ettim.Tabi benim ecrübem 2008-2011 arası focus tdci için. Farklı marka modellerde aynıdır farklıdır bilemem.
  14. Araç uyku moduna girinceye kadar o ses geliyor. Sonrasında kesiliyor.
  15. Bence yeterli ses kalitesine ulaşacaksınız. Sizi tatmin edecektir. Arka kapılara twitter uygulamasıda çok meşaketli değil. Uygun ölçüde punch ile kesilip, montajınıda yapabilirsiniz. Ben yaptım.
  16. INA marka triger setini tavsiye ederim. Pejo kutuluda olsa olur. Devir daimi mutlaka değiştirin. Pierburg yada Bugatti iyidir.
  17. Evet ünite ve kolonlar farklı. Sadece Sony teyp değişimi ilede daha iyi bir ses alınıyor. Lakin kolonlar değişince, çok daha verimli oluyor.
  18. Modül'de bir arıza yok bence. Provizyon istiyor. Tamamen yazılımsal. Servisin tekrar güncellemesi ile olur. Garantili ise hiç uğraşmayın derim.
  19. İnterface modülü takılmış araca. Tekrardan eski sürüme dönme yöntemleri var. Yada yaptırdığınızservis tekrar bu sürüme upgrade etmeli.
  20. Merak içerisindeyim nasıl bir sistemmiş bu. Sync 3'e Sonradan takılan geri görüş Navigasyon ve video oynatıcı hemde yetkili serviste.
  21. Kimse sorun yaşamıyorum diye konu açmaz. Zaten pek anlamıda olmaz. Belki 10.000 kullanıcıdan 2 kişinin bir şikayeti olur. Sorunlu gibi gelir. --5 dakika sonra eklendi-- Ben forumda devamlı zamanını geçiripte, birçok konuya vakıf olan kişilerin kullanıcı hatası yapacağını düşünmüyorum açıkçası. En temel bilgileri zaten 2 Satır okuyan kişi bilir. Forumada üye olmuşsa arabasını seviyordur. Bence şansızlık. Bozulacağı vardı bozuldu. Aynı yerden aynı marka model buzdolabı alırsın. Biri 10 sene sorunsuz kullanır. biri her sene servis çağırır.. Hiçbir arabanın aynı parçası aynı km. ye gelince bozulmadığı gibi
  22. 50.000km. ye geldim. Bende hiç böyle bir sıkıntı yok. Kullandığım birçok pws'dede rastlamadım. Bana değişsede gene volant problemi gibi geliyor..
  23. İnce hesap yapacaksak eğer dyno üstünde de su yakmıyor
  24. 23ps çıkan 90 lık araba gördüm. 2. Yede aynı çıktı. Sonra kendimizi roll yaparken bulduk. En iyi test yöntemi rolling hem para vermeye gerekte kalmıyor ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.