Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Experde Beygir Düşük Çıktı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar aranizda yeniyim 2012 model ford focus titanyum aldim arabada hic bir sorun yok gidisinde turbosunda motorunda fakat tek sorunum experde 115 bg olan arabanin 70 bg cikmasi biraz tuhaf geldi neden olabilir bu konuda yardimci olursaniz sevinirim 

• Yakup Ç. A., başlığı Experde Beygir Düşük Çıktı olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Cihaz kalibre edilmiş mi? Doğru şartlarda test edilmiş mi? 

Buradan size bu konuda yardımcı olmamız çok zor, bir sorun olduğunu düşünüyorsanız yetkin bir yere uğramalısınız.

Yanıtlama zamanı:
24 dakika önce, Sedat Dikmen yazdı:

Arkadaslar aranizda yeniyim 2012 model ford focus titanyum aldim arabada hic bir sorun yok gidisinde turbosunda motorunda fakat tek sorunum experde 115 bg olan arabanin 70 bg cikmasi biraz tuhaf geldi neden olabilir bu konuda yardimci olursaniz sevinirim 

İnanmayın öyle testlere hatta derhal oradan uzaklaşın...

Yanıtlama zamanı:

Yeni sattığım araç (aynı motor aynı yıl) 2 farklı eskpere girdi 88 ve 89 beygir olarak çıktı. nasıl olur ayda bir uzun yol yapıp 180 190 basıyorum 90 beygir ile mi çıktı dedim .o yetmez, genel şehir içi kısa mesafe ise normal dediler. 

Yanıtlama zamanı:

Dyno testleri sağlıklı değil. Benim aracim iki ayrı yerde alakasız sonuçlar aldı. Birinde 153 PS, diğerinde 139 PS çıktı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Peki sehir ici kullaniminda olsun disinda olsun turbo 2.2 bin devirde devreye giriyor 4 bin den sonra kesiyor gibi olmasi normalmi 

Yanıtlama zamanı:

bu dyno testlerine güvenmeyin benim önceki 115 ps olan aracımda 70ps çıkmıştı ,alıcı Allahtan arabadan anlayan biri olduğu için durumu takmadı ,ekspertizcide bu 95 ps lik focus mu demisti bende yok bu 70 ps lik focus oluyor demiştim ?

Yanıtlama zamanı:
30.06.2018 - 13:19 tarihinde, Sedat Dikmen yazdı:

Adı Exper onların. İtimat etmeyin.

Yanıtlama zamanı:
43 dakika önce, Lutfi Ergün yazdı:

12 yaşında dizel c4 ünde %100 çıkmıştı bir keresinde bu testlere güvenilmez.

Benim bir onceki 1.6Eb 80bg cikmisti ? Ben gulunce tekrar test ettiler, etmeden once sordular ne kadar beygiri diye, 180 dedim, test sonucu bu sefer 180 cikti. Yani 300 desem 300 cikardi zahir.

Yanıtlama zamanı:

23ps çıkan 90 lık araba gördüm. 2. Yede aynı çıktı. Sonra kendimizi roll yaparken bulduk. En iyi test yöntemi rolling hem para vermeye gerekte kalmıyor ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Göksel Yaman yazdı:

23ps çıkan 90 lık araba gördüm. 2. Yede aynı çıktı. Sonra kendimizi roll yaparken bulduk. En iyi test yöntemi rolling hem para vermeye gerekte kalmıyor ?

Su yakiyorsan evet. Cesme basinda fullersin ?

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Su yakiyorsan evet. Cesme basinda fullersin ?

İnce hesap yapacaksak eğer dyno üstünde de su yakmıyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.