Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201510 yıl Yazar comment_319629 Otomatik park gelmiyor çünkü gelemez kaç kere dedik oysaki, direksiyon sistemin elek destekli HİDROLİK sistem bunu makina çeviremiyor...Fakir malı, ucuz malı sistem; yenilikler buna uymuyor daha nasıl yerin dibine sokalım Ama şuan en zevklisi.Park sensörünü Ford amca paket olarak verdiğinden şansına küs oluyor neyseki makyaj'da sadece arkaya koymayı akıl etmişler.Bakınız JETTA bunların tamamen bu üründe sunulmuyor niye? Çünkü seninki gibi direksiyon sistemi ama Golf'de hepsi var. Söylediklerimin bir çoğuna değil hepsine katılmış oldun, tebrikler @Yakup Çağatay Katılıyorum ---bir çoğuna--- uyumsuzluk konusu şu şekilde; otomatik araç alıyorsun (benzinli powershift), titanium donanımda bu araç. Ve diğer motor şanzıman seçenekleri ile aldığında ---hatta senden daha az paraya alınan kombinasyonlarda--- bile olan otomatik park, arka/ön sensörler vs var iken ne hikmetse bizde yok... E bizim hanım nasıl kullanacak? Tabi ki kullanacak ancak bu durum "otomatik" mantığına aykırı... az stres çok konfor için alıyorsun bu zıkkımı. Sen gelmişsin otomatik araca "arka park sensörü" dahi takmıyosun... 100 TL arkadaş bu 100 TL, daha fazla değil... Falaaaan filaaan... neyse bu böyle gider, yazdıkça bende sıkıldım, seni de şişirmeyeyim boş yere. Focus 4'te görüşürüz belki, bir nebze katkımız olursa ne mutlu bize Diğer tüm otomatik focuslarda hepsi silme var.Benim üzüldüğüm şey bunları tam 4 yıldır yazıyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201510 yıl comment_319630 Mert açıklık getirmelisin.Senin bu söylediklerin oto park ön park sensörü katlanır aynalar ve sony ses sistemi smart paket ile geldi.Benim aracımda bunlar var.Senin smart paket ise serzenişlerinde haklısın.Ama smart paket değilse belki ondan yoktur.Adam bunları parayla sattı bana 2 bin tl ye.Ha emin değilim titaniumlarda arka sensör standart ise sende olmaması gerçekten hoş değil tabi. Yok abi yok... Adam NAL gibi yazmış oraya. "şu şu şu paketler ve şu şu şu özellikler powershift ile alınamaz" diye... vardı da biz mi almadık yani... Sen smart paket ile sony sistemede sahip oldun... aynı parayı vererek ben sadece sony sahibi olmuş oldum ama sensörler ve katlanır aynalar hayal olarak kaldı tabi...! Eylül 15, 201510 yıl Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201510 yıl Yazar comment_319637 @H. Cenk abi selam beni bilirsin haybeye konuşmayı sevmem Şuan avrupa'nın istatistiğini ekliyorum 2012'den 2015'e durum ne olmuş birlikte bakalım.Koyu mavi'ler 2015, açık mavi'ler 2012Çift kavrama neredeyse iki katına çıkmış ama pazar payı ortada ve diğerleri benzer seviyelerinde denilebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201510 yıl comment_319641 bunun olması demek, ülkede bütün dükkanların kapanması demek. arabaya %20 zam mı gelirmiş canım... domates mi bu kur etkisini birebir yansıtamazlar, vatandaş kime yansıtacak etkisini... ütopik olur bu. ama sonuç olarak mutlaka zam gelecek ona şüphemiz yok. 2013 Sonbaharında 70 bin lira olan araba, şimdi 100 bin lira. Yani %42 zam gelmiş. Geçmişe dönüp baktığımızda, artışın doğrudan kurdan kaynaklandığı ortaya çıkıyor. Şimdi tabi pat diye %20 zam yapmazlar. Zaten şimdi araçlarda indirim zamanı. Şu an indirim yapılmaması bile aslında gizli zam demek. Sebebi her ne olursa olsun, powershift vitesin olduğu araca, otomatik park koyulamaması bence de ford'un ayıbı .. Eylül 15, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326732 2013 Sonbaharında 70 bin lira olan araba, şimdi 100 bin lira. Yani %42 zam gelmiş. Geçmişe dönüp baktığımızda, artışın doğrudan kurdan kaynaklandığı ortaya çıkıyor. Şimdi tabi pat diye %20 zam yapmazlar. Zaten şimdi araçlarda indirim zamanı. Şu an indirim yapılmaması bile aslında gizli zam demek. Sebebi her ne olursa olsun, powershift vitesin olduğu araca, otomatik park koyulamaması bence de ford'un ayıbı .. C-Max 1.5 Tdci PW herhalde TX paketle 110-115k bandında olacak Nasıl alacağız bilmiyorum. İkinci eli mi beklesek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326741 Şu an en alinası arabalar 2.0 dizel mondeolar.Ayni model aynı motor bandında rakiplerinden daha ucuz. Hatta c segmenti sıfır bandında b segmenti parasına. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 201510 yıl comment_326744 C-Max 1.5 Tdci PW herhalde TX paketle 110-115k bandında olacak Nasıl alacağız bilmiyorum. İkinci eli mi beklesek Ben yılbaşından sonra 5000 lira civarında bir kampanya indirim fiyatı bekliyorum (şu anda yok). Tabi kampanyasız fiyatı ne olur bilemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333008 Okurken mayın tarlası oyunu geldi nedense aklıma Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201510 yıl comment_333066 6 saat önce, Tolga KARACA said: Okurken mayın tarlası oyunu geldi nedense aklıma Strateji önemli tabi @Tolga KARACA Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339207 Şu an bulsam da bunu alsam Aman @Yakup Çağatay bunu buraya koydum diye yükselme Dayanamadım koydum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl Yazar comment_350452 On 14 Sep 2015 at 21:00, Yakup Çağatay said: 2016 model Trend x modellerinde de kol dayama olacak bu da unutulmamalı. Şekil A1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350456 Bu kol dayama için araba değiştiren adam gördüm sonunda standart hale gelmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl Yazar comment_350462 5 dakika önce, Özer Aksu said: Bu kol dayama için araba değiştiren adam gördüm sonunda standart hale gelmiş O kadarını görmedim ama şu forumda en çok ne için uğraşıldı veya talep vardı diye soran olduğunda (olmuştur da) -Kol dayama seçeneğini ilk sıraya koyardım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 9, 201610 yıl comment_350464 O kadarını görmedim ama şu forumda en çok ne için uğraşıldı veya talep vardı diye soran olduğunda (olmuştur da) -Kol dayama seçeneğini ilk sıraya koyardım. Şahsen amerikadan benim trendx eski aracıma paradan vazgeçip alacaktım . Komple arabayi sattım ? büyük eksiklik idi çok doğru bir hamle olmuş Tebrikler go further [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201610 yıl comment_351441 On 09.03.2016 at 00:11, Yakup Çağatay said: O kadarını görmedim ama şu forumda en çok ne için uğraşıldı veya talep vardı diye soran olduğunda (olmuştur da) -Kol dayama seçeneğini ilk sıraya koyardım. Bu durumda yazdan sonra çıkmacılarda daha fazla miktarda orijinal kol dayama bulabileceğiz ve fiyatı da daha uygun olacak sanırım. malum artık çıkmacılardan sadece 2015 ve öncesi trendx kullananların kol dayama talebi olacak. 2015 model trendx ile 2016 konsolu da birbirine uyum sağlar diye düşünüyorum. kol dayama işini yaza erteleyeyim bari Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın