Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Vergi sistemi nedeniyle görmek imkansıza yakın olacak ama 1.6 gelirse yada padişah hibrite yeni bir vergi sistemi takdir ederse titanium killer olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 17 April 2015 - 13:27 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı: fört amblemi nie atılacakmışkine? ... laci ovalime sulanma abijim, sen git geyiğin boynuzlarını parlat alalalalala! Patron yapma avrupada bazı şeyleri ford adıyla satamazsın . Vignale ler belki Lincoln markası ile satılmalıydı. Premium olmayan bir markaya premium özellikleri koyup premium fiyatına satamazsın ki..Beğenmediğin VWnin audisi var, kesmiyorsa bentleyi var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Testing... Mondeo'da 1-2 yıldır buralarda geziyordu Şuan Edge geziyor misal.. HIıımm.anladım.Avek plakalıydı işin garibi.Bi de tamponların birinde hasar vardı içim gitmişti görünce. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Exclusive Fotolar Eve içi beyaz Mondeo bekleyenler paracıklar hazır mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 17 April 2015 - 13:27 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı: fört amblemi nie atılacakmışkine? ... laci ovalime sulanma abijim, sen git geyiğin boynuzlarını parlat alalalalala! abi bu süpermiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun K. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Testing... Mondeo'da 1-2 yıldır buralarda geziyordu Şuan Edge geziyor misal.. Ben gördüm sanırım Markayı ve modelin üstünü kapatmışlardı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2015 Ben gördüm sanırım Markayı ve modelin üstünü kapatmışlardı.. Denk gelirseniz hemen foto çekin (tehlikesiz ve müsait ise) paylaşalım Patron yapma avrupada bazı şeyleri ford adıyla satamazsın . Vignale ler belki Lincoln markası ile satılmalıydı. Premium olmayan bir markaya premium özellikleri koyup premium fiyatına satamazsın ki..Beğenmediğin VWnin audisi var, kesmiyorsa bentleyi var. Abi adamlar farklı araba yapsa tamam da sonuçta bunların hepsi var olan bir model Bu sefer çakma ford bunu niye alayım diyecektik ?! 2.0 tdci 30k pound civarı fiyat bekleniyor bugün en ucuz 320d 31k pound.... Whynot? Mondeo'dan daha mı rafine, ne kadar fazla kaliteli, çok mu geniş? değil. Bugün Passat hatta insignia dahil premium'lardan genel olarak ne eksiği var? Hatırladığım kadarıyla; müşterilerden böyle istek olduğu için yapacağız demişti Ford, haliyle satma, tutma derdi olduğunu sanmıyorum; hedefleri bellidir mutlaka veya amaçları. Aston Martin, Jaguar ve Volvo Para şuan vosvos'un elinde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2015 Fiyatta saçmalamazlarsa bahsedildiği gibi biraz daha kaliteli bir kabin içiyle Passat'ı strese sokar derim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 güncelleme / düzeltme yapıyorum ... Vignale iki ayrı motor seçeneği ile gelecek Seçenek bir - 2,0TDCI 180PS A/T Seçenek iki - 2,0 GTDI 240PS A/T ...beh, beh, behhh 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 güncelleme / düzeltme yapıyorum ... Vignale iki ayrı motor seçeneği ile gelecek Seçenek bir - 2,0TDCI 180PS A/T Seçenek iki - 2,0 GTDI 240PS A/T ...beh, beh, behhh ikinci seçenek yıkılır... bunun torku kaç yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 güncelleme / düzeltme yapıyorum ... Vignale iki ayrı motor seçeneği ile gelecek Seçenek bir - 2,0TDCI 180PS A/T Seçenek iki - 2,0 GTDI 240PS A/T ...beh, beh, behhh Dizel'i 210'luk yapaydılar bari nasıl olsa pahalı olacak [emoji1] ikinci seçenek yıkılır... bunun torku kaç yahu Teknik bölümde her detayı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 ... bunun torku kaç yahu bilmiyorum, ama sana şöyle söyleyeyim. 2.0TDCI araçları istense dahi "manual" getirmiyoruz, yüksek torq nedeni ile dur - kalk trafiğinde debriyaj balatası resmen yanıp pul - pul dökülüyor. ...eski kasa'da bir parti getirdik manuelleri, baktık ki olacak gibi değil. Sadece A/T getirmeye başladık ... 180'lik bunu yapıyorsa artık sen 240'ı düşün Not: MondeoST220'yi denemiştim, çok zevkliydi ... 240 nasıl gider kim bilir? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 bilmiyorum, ama sana şöyle söyleyeyim. 2.0TDCI araçları istense dahi "manual" getirmiyoruz, yüksek torq nedeni ile dur - kalk trafiğinde debriyaj balatası resmen yanıp pul - pul dökülüyor. ...eski kasa'da bir parti getirdik manuelleri, baktık ki olacak gibi değil. Sadece A/T getirmeye başladık ... 180'lik bunu yapıyorsa artık sen 240'ı düşün Not: MondeoST220'yi denemiştim, çok zevkliydi ... 240 nasıl gider kim bilir? peh pehh pehhh... ne diyim abi, debriyajına balatasına kurban onun Dizel'i 210'luk yapaydılar bari nasıl olsa pahalı olacak [emoji1] Teknik bölümde her detayı var. 210 PS için 450 NM değeri var... ama alet 240 PS, kükrer bu. dünkü açılıştan bir foto gördüm nette bugün, geçici plakalı (avis plakalık vardı) laci bir canavar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap