Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mk3 Garanti Bitiyor, Izlenimlerim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İmzamdaki aracı 30.01.2013 tarihinden bu yana kullanıyorum, gerçi bir 6 ay nadasa bırakmıştım, bugün itibari ile 15.000 km yi geçti. Garanti sürecinde forumda yaşanmış olumsuzlukların hiç biriyle karşılaşmadım çok şükür. Arabayı satıyor gibi yazdığıma bakmayın, değerlendirmek istedim. İşin doğrusu skoda yeti alacakken, mahalle baskısı nedeniyle almıştım focusumu.Orta gelir grubunda biri olarak alabileceğimin en üstü diye düşünüyorum yani 0 sıfır km muhtemelen premium marka alamayacağım. Bu beklenti ile zaten almıştım, bütçemin maksimumu da buydu.

Belki beklentilerimin düşük olması memnuniyetimi artırdı. Antakya belkide ülkenin en kötü yollarına sahip, buna rağmen arabadan rahatsız edici tıkırtı dahi duymadım. Genelde ş.içi kullanıyorum aracı 6 Lt. tüketimim görünüyor, bahsettiğim gibi bu iğrenç yol koşullarında bence tatmin edici. En az iki sene daha kullanmayı planlıyorum bu aracı belki yeni kasa çıkınca focusa devam ederim, ancak sorun yaşamayınca focusun reklamını yapıyorum (mahalle baskısını ben de yapıyorum artık :D )

Danışmak istediğim şu, 30.01.2015 itibari ile garantim doluyor, şikayetim olmasa da ya çıkarsa konusu da var açıkçası. Arabamda garip gelen, biraz da alıştığım sıkışık trafikte 1. vitesle dur kalk modunda 2-3 defadan sonra tekrar kalktığımda 1-2 saniye gaz yememe durumu var. Belki de dizel araçların karakterinde var, tam şehrin göbeğinde bildiğin mal gibi duruyo ardından gazı yiyor. Sizce bu bir sıkıntımıdır? 

Yıllık bakım yaptıracağım ford servisinde, sanayide bi arkadaşımın işi vardı garanti öncesi servis genel check-up yaparmı diye sordum, kısacası abi arıza uydur dedi :D yoksa son düzlükte hele ki periyodik bakımda rutin kontrol yaparlar şanzıman, turbo gibi tamiri pahalı şeylerle ilgilenmezler dedi. Bu konuda ne dersiniz?

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Murphy'e saygım sonsuz:   "Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, ters gidecektir." "Bir şeyin birkaç şekilde ters gitme olasılığı varsa, hep en kötü sonuç doğuracak şekilde ters gidecektir." "B

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Klasik Türk tipi nazar değmesin durumu. Bende ondan yazmadım  valla. Atıp tutacağız şimdi, yarın birşey çıkacak.   

• Şimdi açık net, ben kendimden örnek vereyim, 3 tane focus mk3 arabam oldu hepsi garantili ve uzatılmış garantiye sahipti, hiçbirisinin kmsi 50 bini aşmadı. (32bin, 27bin, 45bin) Toplamda verdiğim par

Yanıtlama zamanı:

Danışmak istediğim şu, 30.01.2015 itibari ile garantim doluyor, şikayetim olmasa da ya çıkarsa konusu da var açıkçası. Arabamda garip gelen, biraz da alıştığım sıkışık trafikte 1. vitesle dur kalk modunda 2-3 defadan sonra tekrar kalktığımda 1-2 saniye gaz yememe durumu var. Belki de dizel araçların karakterinde var, tam şehrin göbeğinde bildiğin mal gibi duruyo ardından gazı yiyor. Sizce bu bir sıkıntımıdır? 

Yukarda yazılanlara ek olarak, bu tabiki bir sorun; muhtemelen yazılım ile çözülür.

Yetkili servis'e uğramanız yeterli bu şikayeti anlatıp gösterebilirseniz ne ala. :yeah:

Sonuçları bekliyoruz 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sizin garanti 3 yıllık değil mi?

hocam ciddimisiniz ben 2 yıl diye biliyorum.30.01.2013 de almıştım

Yanıtlama zamanı:

Garanti 3 yıl ya da 100 Bin km... Ayrıca +2 yıl ek garanti de alabilirsiniz; Üç Yüz TL civarı bir şeydi ( Sanırım 386 TL idi )

Yanıtlama zamanı:

hocam ciddimisiniz ben 2 yıl diye biliyorum.30.01.2013 de almıştım

Şimdi nasıl bir ferahlama bir rahatlık gelmiştir. :)

Hocam iki senedir kullandığınız arabanın garanti süresini bizden duymanız sizin adınıza kötü bir durum olsa gerek ama.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

VW polo sahibi arkadaşım 2 yıl demişti, ben de öyle biliyordum. Garip gelmişti buzdolabında da 2 yıl garanti demiştim az evvel. valla "relax mode on" desem yeridir, teşekkürler. Yarından tezi yok ford servise kasılarak gidecem :) bakımla birlikte şu gaz olayına da baktırayım

Yanıtlama zamanı:
arkadaşım 2 yıl demişti,

2 yıl T.C Sanayi bakanlığının imalatçı / ithalatçı firmalara verdiği -minimum- garanti süresi, yani devlet diyor ki "2 yıldan daha az garanti veremezsin."  yani garanti süresi en az iki yıl olmalı.  Bunun dışında her firmanın kendi maliyet hesabı var ve her biri 2yıl+x süre ile garanti veriyor. @Ahmet Dursun,  beyin de belirttiği gibi garanti süreniz bitmeden servise uğrayabilir ve ek garanti de satın alabilirsiniz. Bu bedel aracınızın kilometre / model yılı ile alakalı olarak değişir. (Örnek: Satınalma sürecinde ek garanti ucuzdur, yıl ve km geçtikçe bu bedel artar)  

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ah bu arkadaşlar yok mu, neler neler söylüyorlar.

Doğru Servetim, Doğuş 2 yıl veriyor garantiyi..

Yanıtlama zamanı:

Ford sırf servisi için alınır. Kapıdan girerken zaten kral gibi karşılıyorlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.