Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Karakaş

Üye
  • Toplam İleti

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Karakaş Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Focus 1.6 Tdci Collection
  • Meslek:
    Güvenlik görevl
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Mustafa Karakaş's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Haklısınız işi ehline bırakıp iyi bir ustaya göstermekte fayda var çünkü bugün daha sık ve daha yoğun bir ses geldi
  2. Daha önce bu olayı yaşamış veya buna benzer olay başına gelmiş değerli üyelerimizin yardımı olabileceğini düşünüyorum.
  3. Merhabalar. 2008 model dizel focus 2 aracımda direksiyonu,araç park halindeyken sağa sola çevirince ses geliyor. Bugün de hiç olmayan bir şey olarak bozuk yoldan manevrası çok olan bir yer ordan geçerkende değişik bir ses geldi. Amartisör olabileceğini düşündüm ama direksiyondan da ses gelince anlam veremedim. Yardımcı olurmusunuz?
  4. Değerli forum üyeleri soğutma sıvısının direk kalorifer ile bir bağlantısı var mı? Sıcak çalıştığı zaman soğutma sıvısında az da olsa eksiltme yapar mı? Teşekkürler.
  5. Periyodik bakımı 3500 km önce yapıldı. Genelde 2 kişi nadiren 3 kişi oluyor arabada. Bende çok düşündüm torka kapılıp performanslı mi kullanıyoruz anlamadan diye ancak o şekilde de olsa 7.0 yüksek bi değer ankara için.
  6. Keyifli forumlar. Dizel aracımda ortalama yakıt 5.8 ile 6.0 arası iken şimdilerde 7.0 ile 7.3 arasında gitmektedir. Yakıt opetin ultraforce dizelidir. Fazla mı yakıyor acaba. Performanslı kullanmıyorum. Ortalama 2500 devirde kullanıyorum.
  7. Çok garip değil gelen ses. Birazcık performanslı kullanınca bahsettiğim ses gelmeye başladı. Aman aman bişey değil ama tık ses gelse takarım bu sesi. Birazcık titizleniyorum araba söz konusu olunca
  8. Keyifli forumlar. Aracı 30 ila 45 dk arasında kullanıp stop edince motordan önce ciiivvv diye ses geliyor. Bu ses 3-5 sn içinde duruyor. Sonra tık tık tık diye ses geliyor panjurun o kısmı eğilip dinleyince açık bi şekilde duyuluyor. Sebebi ne olabilir? Ortalama 3000 d/dk çevirdiği zaman oluyor.
  9. En iyisi sanırım araç firmasının verdiği değerler olacaktır.
  10. Bilgiler için çok teşekkür ederim efendim. Aracı zaten sürekli kullanmıyoruz hafta sonları sadece. Başka bir lastikçi de ölçtürttüreceğim basınçları. En kısa zamanda
  11. Resim atmayı çok isterdim, daha iyi anlatmak için ancak şu an mümkün değil. Lastik yanakları olduğundan fazla dışarda duruyor. Bu da acaba havası yeterli değilmi sorusu oluşturdu bende. Umarım anlatabilmişimdir. Birazda yumuşak lastikler. Lassa bu kadar yumuşak değildir diye tahmin ediyorum. Uzattım ama lastikler 41 di aracı aldığımızda lastikçi indirdi havasını. --1 dakika sonra eklendi-- Kanguru olmaktansa yağ gibi kaymayı tercih ederim
  12. Keyifli forumlar. Kitapçığında ve aracın muhtelif yerlerinde mevcut olan lastik basınç değerleri ne uyduğumda lastiklerin havası yeterli değil gibi duruyor. Belki ben ayarlayamıyomdur. Bu lastiklerin havasının az gibi görünmesi normal mi? Basınç değeri 33 lastik ebat boyutları 205/55 16 inç. Birde bu değerlere uymayıp basınç değerini yükseltmek fazla yakıt dışında herhangi bir sorun açarmı?
  13. Dizel araçlarda stop ettikten sonra ki ses genelde üç beş saniye içinde duruyor, çok daha fazla sanırım takılacak bir durum değil
  14. Tabı ki alınabilir ancak internet sitesinde İzmir merkezli olarak gördüm ankarada ki yerinizi bulamadım veya online mı alabiliriz bu konuda yardımcı olursanız alabilirim. Birde motor plastik koruyucu arıyorum o da varsa bilgilendirirseniz düşünürüm.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.