Cenk Yılmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 Fv4t ler 2015 uretim ama bir sıkıntı olurmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 3 saat önce, Cenk Yılmaz yazdı: Fv4t ler 2015 uretim ama bir sıkıntı olurmu Ben 2016 üretimi olanını kullanıyorum. Cevap : Sıkıntı olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Yılmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2018 Tamamdır çok teşekkürler. Kadranı aldıktan sonra tekrar yardımınızı rica ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Yılmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 (düzenlendi) Arkadaşlar merhabalar tekrar. bir gösterge buldum elektronik çıkmacıdan kuga göstergesi km benim kmden 350 kusur km daha az. direk bunu taksam km ayarlamadan bir çakışma vs olurmu araçla direk çalışırmı hic ugrasmayayım diyorum elm ile filan birde çalışırsa daha sonra satarken arac bilgisayara bağlanınca çıkarmı km düşürme muamelesi görmeyelim sonra benim aracım 60450 kusur km de alacağım göstergenin ustunde 60102 yaziyor tebesirle. İsterseniz sıfırlayarak km yi gönderebiliriz diyorlar siz ayarlatirsiniz diyorlar. Ne yapmalıyım *Birde arac servis bakimli ordada km ile oynanmiş diye kayit olursa filan sıkıntı olmasın Haziran 12, 2018 Cenk Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 15 dakika önce, Cenk Yılmaz yazdı: Arkadaşlar merhabalar tekrar. bir gösterge buldum elektronik çıkmacıdan kuga göstergesi km benim kmden 350 kusur km daha az. direk bunu taksam km ayarlamadan bir çakışma vs olurmu araçla direk çalışırmı hic ugrasmayayım diyorum elm ile filan birde çalışırsa daha sonra satarken arac bilgisayara bağlanınca çıkarmı km düşürme muamelesi görmeyelim sonra benim aracım 60450 kusur km de alacağım göstergenin ustunde 60102 yaziyor tebesirle. İsterseniz sıfırlayarak km yi gönderebiliriz diyorlar siz ayarlatirsiniz diyorlar. Ne yapmalıyım *Birde arac servis bakimli ordada km ile oynanmiş diye kayit olursa filan sıkıntı olmasın Cenk, sorun olmaz diye düşünüyorum ancak yinede aynı olsun dersen gel ben ayarlayayım km yi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Yılmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Vallahi çok iyi olur ben pek bilemiyorum elm islerini bayram tatilinden sonra girişicem hayırlısıyla iletisim kurarım sizinle çok teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 8 dakika önce, Cenk Yılmaz yazdı: Vallahi çok iyi olur ben pek bilemiyorum elm islerini bayram tatilinden sonra girişicem hayırlısıyla iletisim kurarım sizinle çok teşekkürler Olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2018 2 saat önce, Cenk Yılmaz yazdı: Arkadaşlar merhabalar tekrar. bir gösterge buldum elektronik çıkmacıdan kuga göstergesi km benim kmden 350 kusur km daha az. direk bunu taksam km ayarlamadan bir çakışma vs olurmu araçla direk çalışırmı hic ugrasmayayım diyorum elm ile filan birde çalışırsa daha sonra satarken arac bilgisayara bağlanınca çıkarmı km düşürme muamelesi görmeyelim sonra benim aracım 60450 kusur km de alacağım göstergenin ustunde 60102 yaziyor tebesirle. İsterseniz sıfırlayarak km yi gönderebiliriz diyorlar siz ayarlatirsiniz diyorlar. Ne yapmalıyım *Birde arac servis bakimli ordada km ile oynanmiş diye kayit olursa filan sıkıntı olmasın kac para acaba buldunuz gosterge Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Göstergem geçen hafta geldi.Ve geldiği gece 01:30 sularında taktım.Gece geç saatlerde km ayarlama konusunda destek olan @Gürkan Çakıroğlu hocama çok teşekkür ederim.Km'yi standart focccus programı ile yükseltemedim. Modifiyeli focccus programı ile hallettik.Ama sonrasında farkettimki hız sabitleyici ve hız limitleme çalışmıyor.Birkaç saat süren kurcalamalar sonucunda aklıma aküyü sökmek geldi.Gece kutup başını söktüm.Sabah geri taktım ve ta taaaa.Aracın tüm fonksiyonları çalışıyor. 13xxx km'de gelen göstergemi 94xxx km'ye güncelledim.Bir kaç foto paylaşayım. Bu arada göstergemi yarım depo mazotla yollamışlar sağolsunlar 9 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 @Mehmet Çallı hayırlı olsun ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 2 saat önce, Semih O. yazdı: @Mehmet Çallı hayırlı olsun ? Teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2018 23 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Teşekkür ederim Hmm, çok güzel olmuş ? Güle güle kullan... 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hmm, çok güzel olmuş ? Güle güle kullan... Sağol Gürkan hocam. 7/24 yol yardım misali gecenin bir yarısı yardımların içinde tekrar teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Güle güle kullan.Bende düşünüyorum da bunun maliyeti kaç tl ola ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2018 53 dakika önce, suat coşkun yazdı: Güle güle kullan.Bende düşünüyorum da bunun maliyeti kaç tl ola ki? 900 lira civarlarına maloldu bana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap