Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20197 yıl comment_495768 Zamanında @Semih G. denemişti ama olmamıştı. Ben çözüm bulanı daha duymadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 20197 yıl comment_495777 2 saat önce, Atila Tekin yazdı: Mil olan bir göstergeyi km ye çevirmek mümkün mü aceba? ABD den bir gösterge geldi ama dijital ve analog hız göstergeleri arasında uyumsuzluk oluyor. Nasıl düzeltebiliriz yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Yazılım güncellemesi ile düzelir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 20197 yıl comment_495817 17 saat önce, Semih O. yazdı: Yazılım güncellemesi ile düzelir. +1 20 saat önce, Atila Tekin yazdı: Mil olan bir göstergeyi km ye çevirmek mümkün mü aceba? ABD den bir gösterge geldi ama dijital ve analog hız göstergeleri arasında uyumsuzluk oluyor. Nasıl düzeltebiliriz yardımcı olabilecek varsa sevinirim. 19 saat önce, Teoman S. yazdı: Zamanında @Semih G. denemişti ama olmamıştı. Ben çözüm bulanı daha duymadım. Semih abinin dediği gibi,yazılım güncellemesi gerekli. Başka herhangi bir yolu yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 20197 yıl comment_495833 22 saat önce, Atila Tekin yazdı: Mil olan bir göstergeyi km ye çevirmek mümkün mü aceba? ABD den bir gösterge geldi ama dijital ve analog hız göstergeleri arasında uyumsuzluk oluyor. Nasıl düzeltebiliriz yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Eski göstergenin hız yazılarının olduğu plaka sökülüp yeni gelene takılıyordu. Dijital olarak mil'e ayarlıysa da focccus programı ile km'ye çevrilebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 20197 yıl comment_495835 16 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: focccus programı ile km'ye çevrilebiliyor. Focccus programı o işlemi yapamıyor. En azından Job1 diye tabir edilen göstergelerde o işlem gerçekleşmiyor,yapılması gereken şey komple göstergenin yazılımını değiştirerek job2 - job3 diye tabir edilen daha güncel göstergelerin yazılımını yüklemek. Şubat 14, 20197 yıl Semih G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20197 yıl comment_496954 Merhaba. Navigasyonu aktif etttikten sonra göstergeden gelen uyarı seslerinin ses şiddeti azaldı ve kemer takmama , farı açık bırakma gibi uyarı sesleri artık daha az dikkat çekiyor bu problem giderilebliyormu acaba. Not: gösterge sonradan takılan grafik büyük ekranlı (F1ET serisinden) Saygılarımla Şubat 28, 20197 yıl Osman U. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 20197 yıl comment_496965 46 dakika önce, Osman U. yazdı: Merhaba. Navigasyonu aktif etttikten sonra göstergeden gelen uyarı seslerinin ses şiddeti azaldı ve kemer takmama , farı açık bırakma gibi uyarı sesleri artık daha az dikkat çekiyor bu problem giderilebliyormu acaba. Not: gösterge sonradan takılan grafik büyük ekranlı (F1ET serisinden) Saygılarımla F1ET ile başlayan ekranlar BM5T ile başlayan ekranlara göre ses şiddeti yazılım ile kisilmistir. Normal bir durum. Değiştiremezsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20197 yıl comment_497583 Abilerim banada lazım şu gösterge panelinden nerden temin edebilirim bilgisi olan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20197 yıl comment_497586 22 dakika önce, AhmetAyaz yazdı: Abilerim banada lazım şu gösterge panelinden nerden temin edebilirim bilgisi olan? Tüm servis ve yedek parçacılardan hatasız garantili alınır. Pahalı gelirse, çıkmacılardan vs bulunabilir ayrıca bkz: Google aracılığıyla ile dünyadaki tüm satıcılar ? Parça numarası veya Ingilizce arama yapmak yeterli. Ayrıca sitemizdeki satılık ilanlarına bakılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 7, 20197 yıl comment_497716 13.02.2019 - 12:45 tarihinde, Atila Tekin yazdı: Mil olan bir göstergeyi km ye çevirmek mümkün mü aceba? ABD den bir gösterge geldi ama dijital ve analog hız göstergeleri arasında uyumsuzluk oluyor. Nasıl düzeltebiliriz yardımcı olabilecek varsa sevinirim. bana GB den gelen mil gösterge gelmişti. menüde KM seçeneğide olduğundan; mil kağıtlarını eski göstergedeki km kağıtları ile değiştirdim. ve menüden KM seçtim. kalibre işlemi yani iğnedeki hız ile dijital hızı aynı yapmam yada yakın yapmam 1 haftamı almıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20197 yıl comment_497882 07.03.2019 - 17:34 tarihinde, Olcay Sert yazdı: bana GB den gelen mil gösterge gelmişti. menüde KM seçeneğide olduğundan; mil kağıtlarını eski göstergedeki km kağıtları ile değiştirdim. ve menüden KM seçtim. kalibre işlemi yani iğnedeki hız ile dijital hızı aynı yapmam yada yakın yapmam 1 haftamı almıştı. Olcay bey nasıl aynı hale getirdiniz acaba? İğne ile oynayarak mı yaptınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 20197 yıl comment_498393 11.03.2019 - 03:09 tarihinde, Atila Tekin yazdı: Olcay bey nasıl aynı hale getirdiniz acaba? İğne ile oynayarak mı yaptınız? Aynen igne ile oynayarak yoksa ayar tutmuyor Sifir konumunda 1-2mm daha asagida durmasi lazimdi benimkinde --1 dakika sonra eklendi-- Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20197 yıl comment_499027 03.01.2019 - 23:00 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Aracınız makyajlı değil, MK3 Focus. bm5t kodlu Focus gösterge uygun ancak dijital hız yok, dv4t ve fv4t kodlu Kuga göstergeleri olur. Kuga göstergeleri yakıt ibresi yarıya kadar hızlı düşer ama kalan mesafe km doğru gösterir. bm5t-10849-lk mu abi tam olarak parça kodu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20197 yıl comment_499040 3 saat önce, Eren Can Güldalı yazdı: bm5t-10849-lk mu abi tam olarak parça kodu Son iki harf değişkendir, üretim tarihi ile alakalıdır. Mil gösterge olmadiktan sonra uyumludur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 20197 yıl comment_499065 4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Son iki harf değişkendir, üretim tarihi ile alakalıdır. Mil gösterge olmadiktan sonra uyumludur. tamamdır abi sağolasın bide sony panel buldum mu tamamdır ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın