Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20188 yıl comment_472080 Fv4t ler 2015 uretim ama bir sıkıntı olurmu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20188 yıl comment_472085 3 saat önce, Cenk Yılmaz yazdı: Fv4t ler 2015 uretim ama bir sıkıntı olurmu Ben 2016 üretimi olanını kullanıyorum. Cevap : Sıkıntı olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 20188 yıl comment_472096 Tamamdır çok teşekkürler. Kadranı aldıktan sonra tekrar yardımınızı rica ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20188 yıl comment_472927 Arkadaşlar merhabalar tekrar. bir gösterge buldum elektronik çıkmacıdan kuga göstergesi km benim kmden 350 kusur km daha az. direk bunu taksam km ayarlamadan bir çakışma vs olurmu araçla direk çalışırmı hic ugrasmayayım diyorum elm ile filan birde çalışırsa daha sonra satarken arac bilgisayara bağlanınca çıkarmı km düşürme muamelesi görmeyelim sonra benim aracım 60450 kusur km de alacağım göstergenin ustunde 60102 yaziyor tebesirle. İsterseniz sıfırlayarak km yi gönderebiliriz diyorlar siz ayarlatirsiniz diyorlar. Ne yapmalıyım *Birde arac servis bakimli ordada km ile oynanmiş diye kayit olursa filan sıkıntı olmasın Haziran 12, 20188 yıl Cenk Yılmaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20188 yıl comment_472930 15 dakika önce, Cenk Yılmaz yazdı: Arkadaşlar merhabalar tekrar. bir gösterge buldum elektronik çıkmacıdan kuga göstergesi km benim kmden 350 kusur km daha az. direk bunu taksam km ayarlamadan bir çakışma vs olurmu araçla direk çalışırmı hic ugrasmayayım diyorum elm ile filan birde çalışırsa daha sonra satarken arac bilgisayara bağlanınca çıkarmı km düşürme muamelesi görmeyelim sonra benim aracım 60450 kusur km de alacağım göstergenin ustunde 60102 yaziyor tebesirle. İsterseniz sıfırlayarak km yi gönderebiliriz diyorlar siz ayarlatirsiniz diyorlar. Ne yapmalıyım *Birde arac servis bakimli ordada km ile oynanmiş diye kayit olursa filan sıkıntı olmasın Cenk, sorun olmaz diye düşünüyorum ancak yinede aynı olsun dersen gel ben ayarlayayım km yi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20188 yıl comment_472932 Vallahi çok iyi olur ben pek bilemiyorum elm islerini bayram tatilinden sonra girişicem hayırlısıyla iletisim kurarım sizinle çok teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20188 yıl comment_472934 8 dakika önce, Cenk Yılmaz yazdı: Vallahi çok iyi olur ben pek bilemiyorum elm islerini bayram tatilinden sonra girişicem hayırlısıyla iletisim kurarım sizinle çok teşekkürler Olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 20188 yıl comment_472938 2 saat önce, Cenk Yılmaz yazdı: Arkadaşlar merhabalar tekrar. bir gösterge buldum elektronik çıkmacıdan kuga göstergesi km benim kmden 350 kusur km daha az. direk bunu taksam km ayarlamadan bir çakışma vs olurmu araçla direk çalışırmı hic ugrasmayayım diyorum elm ile filan birde çalışırsa daha sonra satarken arac bilgisayara bağlanınca çıkarmı km düşürme muamelesi görmeyelim sonra benim aracım 60450 kusur km de alacağım göstergenin ustunde 60102 yaziyor tebesirle. İsterseniz sıfırlayarak km yi gönderebiliriz diyorlar siz ayarlatirsiniz diyorlar. Ne yapmalıyım *Birde arac servis bakimli ordada km ile oynanmiş diye kayit olursa filan sıkıntı olmasın kac para acaba buldunuz gosterge Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477841 Göstergem geçen hafta geldi.Ve geldiği gece 01:30 sularında taktım.Gece geç saatlerde km ayarlama konusunda destek olan @Gürkan Çakıroğlu hocama çok teşekkür ederim.Km'yi standart focccus programı ile yükseltemedim. Modifiyeli focccus programı ile hallettik.Ama sonrasında farkettimki hız sabitleyici ve hız limitleme çalışmıyor.Birkaç saat süren kurcalamalar sonucunda aklıma aküyü sökmek geldi.Gece kutup başını söktüm.Sabah geri taktım ve ta taaaa.Aracın tüm fonksiyonları çalışıyor. 13xxx km'de gelen göstergemi 94xxx km'ye güncelledim.Bir kaç foto paylaşayım. Bu arada göstergemi yarım depo mazotla yollamışlar sağolsunlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477864 2 saat önce, Semih O. yazdı: @Mehmet Çallı hayırlı olsun ? Teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20188 yıl comment_477866 23 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Teşekkür ederim Hmm, çok güzel olmuş ? Güle güle kullan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 20188 yıl comment_477896 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hmm, çok güzel olmuş ? Güle güle kullan... Sağol Gürkan hocam. 7/24 yol yardım misali gecenin bir yarısı yardımların içinde tekrar teşekkür ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 20188 yıl comment_477911 Güle güle kullan.Bende düşünüyorum da bunun maliyeti kaç tl ola ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 20188 yıl comment_477925 53 dakika önce, suat coşkun yazdı: Güle güle kullan.Bende düşünüyorum da bunun maliyeti kaç tl ola ki? 900 lira civarlarına maloldu bana. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın