Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Gösterge Ekranı Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fv4t ler 2015 uretim ama bir sıkıntı olurmu

• Yanıt 1k
  • Görüntüleme 242k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ozan cımın büyük yardımları ve sizlerin yol göstermesiyle ekranımızı taktım. Tek kalan km ayarlanması.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Tamamdır çok teşekkürler. Kadranı aldıktan sonra tekrar yardımınızı rica ederim 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhabalar tekrar. bir gösterge buldum elektronik çıkmacıdan kuga göstergesi km benim kmden 350 kusur km daha az. direk bunu taksam km ayarlamadan bir çakışma vs olurmu araçla direk çalışırmı hic ugrasmayayım diyorum elm ile filan birde çalışırsa daha sonra satarken arac bilgisayara bağlanınca çıkarmı km düşürme muamelesi görmeyelim sonra benim aracım 60450 kusur km de alacağım göstergenin ustunde 60102 yaziyor tebesirle. İsterseniz sıfırlayarak km yi gönderebiliriz diyorlar siz ayarlatirsiniz diyorlar. Ne yapmalıyım

*Birde arac servis bakimli ordada km ile oynanmiş diye kayit olursa filan sıkıntı olmasın

Cenk Yılmaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Cenk Yılmaz yazdı:

Arkadaşlar merhabalar tekrar. bir gösterge buldum elektronik çıkmacıdan kuga göstergesi km benim kmden 350 kusur km daha az. direk bunu taksam km ayarlamadan bir çakışma vs olurmu araçla direk çalışırmı hic ugrasmayayım diyorum elm ile filan birde çalışırsa daha sonra satarken arac bilgisayara bağlanınca çıkarmı km düşürme muamelesi görmeyelim sonra benim aracım 60450 kusur km de alacağım göstergenin ustunde 60102 yaziyor tebesirle. İsterseniz sıfırlayarak km yi gönderebiliriz diyorlar siz ayarlatirsiniz diyorlar. Ne yapmalıyım

*Birde arac servis bakimli ordada km ile oynanmiş diye kayit olursa filan sıkıntı olmasın

Cenk, sorun olmaz diye düşünüyorum ancak yinede aynı olsun dersen gel ben ayarlayayım km yi...

Yanıtlama zamanı:

Vallahi çok iyi olur ben pek bilemiyorum elm islerini bayram tatilinden sonra girişicem hayırlısıyla iletisim kurarım sizinle çok teşekkürler

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Cenk Yılmaz yazdı:

Vallahi çok iyi olur ben pek bilemiyorum elm islerini bayram tatilinden sonra girişicem hayırlısıyla iletisim kurarım sizinle çok teşekkürler

Olur.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Cenk Yılmaz yazdı:

kac para acaba buldunuz gosterge

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Göstergem geçen hafta geldi.Ve geldiği gece 01:30 sularında taktım.Gece geç saatlerde km ayarlama konusunda destek olan @Gürkan Çakıroğlu hocama çok teşekkür ederim.Km'yi standart focccus programı ile yükseltemedim. Modifiyeli focccus programı ile hallettik.Ama sonrasında farkettimki hız sabitleyici ve hız limitleme çalışmıyor.Birkaç saat süren kurcalamalar sonucunda aklıma aküyü sökmek geldi.Gece kutup başını söktüm.Sabah geri taktım ve ta taaaa.Aracın tüm fonksiyonları çalışıyor.  13xxx km'de gelen göstergemi  94xxx km'ye güncelledim.Bir kaç foto paylaşayım.

Bu arada göstergemi  yarım depo mazotla yollamışlar sağolsunlar  :naughty:

20180725_201000.thumb.jpg.887110f67e984135a39f666dc811297a.jpg

20180725_202824.thumb.jpg.d88e3286cc506a84596c589d56b3a25f.jpg

IMG-20180724-WA0002.thumb.jpg.47225496809ee54b3b7578dd051f7271.jpg

20180726_003109.thumb.jpg.0cd8538d52a61646716d53a3cfd9a007.jpg

20180726_003215.thumb.jpg.761869ab9eb013188342bdd2315dc529.jpg

20180726_004917.thumb.jpg.72dcfe7bb4eda850509b5c7d8c0f8440.jpg

20180726_100920.thumb.jpg.93e8f83782e5d0514379d804beac99ee.jpg

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Hmm, çok güzel olmuş ?

Güle güle kullan...

Sağol Gürkan hocam. 7/24 yol yardım misali gecenin bir yarısı yardımların içinde tekrar teşekkür ederim :pray:

Yanıtlama zamanı:
53 dakika önce, suat coşkun yazdı:

Güle güle kullan.Bende düşünüyorum da bunun maliyeti kaç tl ola ki?

900 lira civarlarına maloldu bana.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.