Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Tabii ki. tabii ki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Tabii ki. Bir arkadaş söktü aracını satarken onda vardı yardımcı olalım dedim tabi oda satmadıysa daha 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: Bir arkadaş söktü aracını satarken onda vardı yardımcı olalım dedim tabi oda satmadıysa daha Orada temin etmesi daha kolay olur gibi gibi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Orada temin etmesi daha kolay olur gibi gibi Aynen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2016 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: Aynen Yardim icin sagol Serkan... TR den buraya gelmesi sorunlu olur.Yoksa gecen forumda bi arkadas yazmisti Cakir otoda 600 tl diye ordan alirdim simdiye. Kargo pahali oluyor... Gelen giden ese-dosta söylerim getirirlr sagolsunlar , fakat o iste benim karakterime uygun degil... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 (düzenlendi) 8 saat önce, Fatih U. yazdı: Tesekkürler... Murat bey bu aralar yogun sanirim. Doğrudur bu aralar bilgisayarı daha az açabiliyorum Benim tahminim ingiliz kadranlı göstergede sorun yaşamazsınız, 2014 olduğuna göre eski değildir. Hatta şunu yapabilseniz, önceki göstergeye, eski geniş ekranların programını atar servis ama orada tahmin edebiliyorum, daha zor bu işler. Ben yine de size normal gösterge tavsiye ederim (km versiyon). Sağdaki mil ölçülü arka planı değiştirmek zor olabilir (ben değiştirememiştim çünkü geniş ekranda kabartmalı idi). Kuga gösterge de tercih edebilirsiniz. Aralık 15, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 14 saat önce, Fatih U. yazdı: Beyin yakan bir soru ile yine karsinizdayim. Resimdeki ekranin aciklamasinda ( 2011 Ford Focus Zetec - BM5T-10849-BKJ Removed from A 2011 Ford Focus Zetec ) yaziyor.Fakat ekranin etiketinde tarih 2014 . Sizlere sorum bu ekrani alip taktigim zaman park sensörü ve oto park arizasi ile karsilasirmiyim? Hatirlarsaniz gecen hafta aldigim ekranda bu sorunlarla karsilasmistim.Oysaki o aldigim ekranin üretim tarihi 2013 tü fakat mca model oldugu icin uyum saglamamisti... Cevaplar itinayla kabul edilir Parça numarasından Focus ve C-max makyajlı kasaya kadar olana vermiş. --3 dakika sonra eklendi-- 10 saat önce, Fatih U. yazdı: Bugün foto cekiyim demistim sonra ne ise yarar deyip cekmedim bu arabanin kodu belki lazim olur.WF0JXXWPBJBD23945 Bu sizin şasemi? 15.03.2011 üretim tarihli C-max çıkıyor bu şasede. Gösterge parça numarasıda; AM5T-10849-AK 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Evet bu benim sase --32 dakika sonra eklendi-- 5 saat önce, Murat Kavuk yazdı: Doğrudur bu aralar bilgisayarı daha az açabiliyorum Benim tahminim ingiliz kadranlı göstergede sorun yaşamazsınız, 2014 olduğuna göre eski değildir. Hatta şunu yapabilseniz, önceki göstergeye, eski geniş ekranların programını atar servis ama orada tahmin edebiliyorum, daha zor bu işler. Ben yine de size normal gösterge tavsiye ederim (km versiyon). Sağdaki mil ölçülü arka planı değiştirmek zor olabilir (ben değiştirememiştim çünkü geniş ekranda kabartmalı idi). Kuga gösterge de tercih edebilirsiniz. Tavsiye ve yardimlariniz icin tesekküeler Murat bey... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 6 saat önce, Tuncay A. yazdı: Parça numarasından Focus ve C-max makyajlı kasaya kadar olana vermiş. --3 dakika sonra eklendi-- Bu sizin şasemi? 15.03.2011 üretim tarihli C-max çıkıyor bu şasede. Gösterge parça numarasıda; AM5T-10849-AK Tuncay bey yardiminiz icin cok tesekkürler... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali guler Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2016 Merhaba arkadaslar focus dizel için geniş ekranı nereden temin edebiliriz teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih U. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 2.12.2016 - 11:51 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: Bende istiyorum ancak kimse ölü fiyatına bırakmıyor malesef. Ankara Çakır oto da 0 Km 650 TL 17 saat önce, Ali guler yazdı: Merhaba arkadaslar focus dizel için geniş ekranı nereden temin edebiliriz teşekkürler Ergün arkadas 51. sayfada belirtmis.Yada yurtdisundan eBay gibi sitelerde mevcut.Polonya sitesi allegro da ucuz var... Fakat Polonyalilara Sanli Türk oldugunu caktirmicakmissin Sanirim biraz seviyeleri dip yapiyormus.... ben yinede size Polonyalilarin linkini veriyim cünkü Türkiye ye göre fiyatlar uygun.Ben suan ingiltereden alma asamasindayin fakat ekran mil olarak etiketli... (Benim arabaya makyajli kasa icin olan ekran uyum saglamamisti... oto park ve park sensörü sesi calismamisti.Bilginiz olsun. --1 dakika sonra eklendi-- http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=LICZNIK+FORD+FOCUS+MK3++&bmatch=s0-aut-1-4-1025 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 17 saat önce, Ali guler yazdı: Merhaba arkadaslar focus dizel için geniş ekranı nereden temin edebiliriz teşekkürler Önümüzdeki hafta bir arkadaşa gelecek 3 tane gösterge var... Netleşince durum/fiyat bildiririm ilgilenirseniz... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Mrb Almanyadan bende isteyecem geniş ekran,multimedia oem kodlarını servisten veya kullanan arkadaslar verirse 3er tane sipariş vereceğim,herkeze faydamız dokunsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Mrb Almanyadan bende isteyecem geniş ekran,multimedia oem kodlarını servisten veya kullanan arkadaslar verirse 3er tane sipariş vereceğim,herkeze faydamız dokunsun. Abi dizel gelirse bende düşünebilirim [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan EKİN Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2016 Abi dizel gelirse bende düşünebilirim [emoji4] Focus 3 geniş ekran,multimedia oem kodlarını öğrenelim gerisi basit [emoji3]Antalya can bulsun [emoji3] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap