Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Gösterge Ekranı Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Kadir Mermer yazdı:

Maddi durumum el verirse süper olur abicim. Fiyat ne civarı desem birde emoji23.png

Hayırlısı diyelim, fiyat konusu malzeme gelince sorup öğrenilecek doğal olarak.

• Yanıt 1k
  • Görüntüleme 241,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ozan cımın büyük yardımları ve sizlerin yol göstermesiyle ekranımızı taktım. Tek kalan km ayarlanması.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar

Fiyat uygun olursa dizel için bende istiyorum getirebiliecek arkdaşlar bilgi verirse yardımcı olursa cok makul olur 

teşekkurler

Yanıtlama zamanı:

Hayırlısı diyelim, fiyat konusu malzeme gelince sorup öğrenilecek doğal olarak.

Numaramı bırakayım abicim o zaman tel den haberleşebilir miyiz?
Yanıtlama zamanı:

Kuga göstergenin arkasında bir çıkıntı vardı ve focus'a uyarlamak için bunu törpülemek yada kesmek gerekiyordu sanki,Murat abinin konusunda buna benzer bir şey hatırlıyorum.
Diğer bir nokta ise mil göstergenin Job2 ve üstü yani güncel versiyon olması halinde sıkıntısı yok,ayarlardan mil/km ayarı yapılabilir. Kritik nokta önceki yorumlarda güncel versiyona ait APP koduna sahip olması gerektiği hatta almadan önce çalışır haldeki fotosu bulunabilirse harika olur. Başka bir nokta ise fabrika çıkışı park sensörü olmayan (trend-trendx ve otomatik titaniumlar) için mca göstergede takılabilir,bir nebze bunlarada bakabilirsiniz en basitinden güncellenmiş mi güncellenmemiş mi diye düşünmeden alınabilir.

Yanıtlama zamanı:
17.09.2016 - 11:21 tarihinde, Berat Hasbek yazdı:

Şimdi, Semih G. yazdı:

Kuga göstergenin arkasında bir çıkıntı vardı ve focus'a uyarlamak için bunu törpülemek yada kesmek gerekiyordu sanki,Murat abinin konusunda buna benzer bir şey hatırlıyorum.
Diğer bir nokta ise mil göstergenin Job2 ve üstü yani güncel versiyon olması halinde sıkıntısı yok,ayarlardan mil/km ayarı yapılabilir. Kritik nokta önceki yorumlarda güncel versiyona ait APP koduna sahip olması gerektiği hatta almadan önce çalışır haldeki fotosu bulunabilirse harika olur. Başka bir nokta ise fabrika çıkışı park sensörü olmayan (trend-trendx ve otomatik titaniumlar) için mca göstergede takılabilir,bir nebze bunlarada bakabilirsiniz en basitinden güncellenmiş mi güncellenmemiş mi diye düşünmeden alınabilir.

Semih arkadasimizin bahsettigi Kuga ekraninin arkasindaki kücük cikintilarin kesilme videosu...

Yanıtlama zamanı:

Fiyat olarak bilgim yok ama tr den ucuz olur bana gelişi, oem parça numarasıyla sorup bilgilendirme yaparım.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Önümüzdeki haftayı beklersen sana bir kuga gösterge ayarlayabiliriz ?

DV4T 10849 xx seri ile başlayanlar, sona yazdığım xx ler farklılık gösterebiliyor.

Gürkan Bey eğer denk gelirse ben de bir tane almayı düşünüyorum. Size veya forumdan diğer arkadaşlara haber gelirse beni de alacaklar listesine ekleyebilirseniz çok sevinirim :) 

Yanıtlama zamanı:
12/17/2016 - 01:23 tarihinde, Fatih U. yazdı:

Semih arkadasimizin bahsettigi Kuga ekraninin arkasindaki kücük cikintilarin kesilme videosu...

Özellikle c-max için o çıkıntıların hemen hemen dibinden kesilmesi gerekiyor. Ama bu videodaki adam testere ile girişmiş göstergeye. Biz falçata kullandık kibarca. Zor da değil kolayca kesiliyor.

Yanıtlama zamanı:
17.12.2016 - 01:23 tarihinde, Fatih U. yazdı:

Amca bildiğin kasap, bunlara araç emanet edilmez.

Yanıtlama zamanı:

Mca dizel geniş ekranlı  kadran satabilirim teklifleri alalım dizel st kadran alma planlarım var :) Türkiyede st dizel satılık var bir tane :)

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Serkan Karakoca yazdı:

teklifleri alalım

yapma bunu :smiley2k:

rekabet kurulundan ceza kestirirm sana :içelim:

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Serkan Karakoca yazdı:

Mca dizel geniş ekranlı  kadran satabilirim teklifleri alalım dizel st kadran alma planlarım var :) Türkiyede st dizel satılık var bir tane :)

300 verelim. Mca olduğu için 50 de ilave edelim. 350 son sar sar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.