Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354034 off-topic: Semihin verdiği ikinci linki açınca, göstergede kaput açık görünüyor. Bizimkinde de var mı kaput açık görseli ? Hiç denemedik belki vardır [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354035 30 March 2016 - 10:53 tarihinde, Serdar yaman yazdı: Hiç denemedik belki vardır Kaput sensörün var mı? Varsa gösterir dimi. Ama bagaj denenebilir. Sensörü var sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354036 Denedim yokmuş bakmayın [emoji23][emoji23][emoji23] Bağajı gösteryo diye biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354040 Kaput açık olayı Alarm'lı modelde kesin vardır. (F2'de var) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354041 off-topic: Semihin verdiği ikinci linki açınca, göstergede kaput açık görünüyor. Bizimkinde de var mı kaput açık görseli ? Swic yok ki kaputta.olsa tanitsa gösterir. Titaniumda var ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354042 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Kaput açık olayı Alarm'lı modelde kesin vardır. (F2'de var) Ya kaputta sensör varsaikaz verir alarmdan değil. Bende Ozan alarmı açtıydı ama sürekli kaput açık ikazı verdi araba. Sensör olsaydı kaputta o zaman sıkıntı olmazdı. Bazı arabalarda f3 lerde özellikle gördüm sensör kendinden var alarm yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354043 4 dakika önce, Doğan Kurban said: Ya kaputta sensör varsaikaz verir alarmdan değil. Bende Ozan alarmı açtıydı ama sürekli kaput açık ikazı verdi araba. Sensör olsaydı kaputta o zaman sıkıntı olmazdı. Bazı arabalarda f3 lerde özellikle gördüm sensör kendinden var alarm yok. Alarmlı modelde kesin vardır dedim bende Diğerlerinde olmaz demiyorum Hata ile eklenmiş olabilir. Alarmsız vb. olsa ne işe yarayacak o da ayrı mevzu, koca kaput'u açık olduğunu görmeyen bakkalını da açık unutur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354046 8 dakika önce, Yakup Çağatay said: bakkalını da açık unutur Dükkan olmasın o? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354047 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Dükkan olmasın o? Yöreden yöreye, ülkeden ülkeye dilden dile değişir Aygaz'ı açık bırakma - İpragaz'ı açık bırakma gibi. Mes-e-le (RTE Style) anlaşıldıysa kelimeler teferruat, isimler gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354058 ya öyle demeyin kaput açık uyarısı iyi bir şey. tam kilitlenmez biraz açık kalır farketmezsin otobanda tam açılır görürsün gününü Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354060 1 dakika önce, H. Cenk said: ya öyle demeyin kaput açık uyarısı iyi bir şey. tam kilitlenmez biraz açık kalır farketmezsin otobanda tam açılır görürsün gününü Abi f3 de onu orj tesisat bulursan yapabiliyoruz sanırsam. Mca da da aynı şey yapılabilir mi bakmak lazım. Ben de seninle aynı fikitdeyim sonuna kadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354062 Şimdi, Doğan Kurban said: Abi f3 de onu orj tesisat bulursan yapabiliyoruz sanırsam. Mca da da aynı şey yapılabilir mi bakmak lazım. Ben de seninle aynı fikitdeyim sonuna kadar. tesisatı hazır galiba zaten kaput kilidinin orda bir boş beyaz soket var benim araçta Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354063 4 dakika önce, H. Cenk said: ya öyle demeyin kaput açık uyarısı iyi bir şey. tam kilitlenmez biraz açık kalır farketmezsin otobanda tam açılır görürsün gününü 3 dakika önce, Doğan Kurban said: Abi f3 de onu orj tesisat bulursan yapabiliyoruz sanırsam. Mca da da aynı şey yapılabilir mi bakmak lazım. Ben de seninle aynı fikitdeyim sonuna kadar. Hayatınız boyunca etrafınızda böyle bir şey yaşayan arkadaşınız oldu mu? Ayrıca mandal zaten kendini bırakacak gibi değil ki otobanda bayaaaaaaaaaaaaa hızlı gitmek lazım. Pimpirik mod'larınız açıldı yine Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354065 1 dakika önce, Serkan Karakoca said: tesisatı hazır galiba zaten kaput kilidinin orda bir boş beyaz soket var benim araçta @Ozan Kar bana zamanında gemdeki bağlantılarının olmadığını söylemişti. O soket bende de var ama sensör ve kablosu yok. Aslında sen halledersin bu işi . Sonra mis gibi alarmımızda olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354066 Şimdi, Doğan Kurban said: @Ozan Kar bana zamanında gemdeki bağlantılarının olmadığını söylemişti. O soket bende de var ama sensör ve kablosu yok. Aslında sen halledersin bu işi . Sonra mis gibi alarmımızda olur bakalım boş zamanları değerlendirmek lazım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın