Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2. Nesil Yeni Hyundai İ20 Tanıtıldı - Canlı Canlı Yolda Yakaladık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben şunu anlamadım:

''Kalite arttı aynı oranda fiyatı da arttı.''

normal olan da bu değil mi zaten?

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 11,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• İç mekanla ilgili bir fotoğrafla bizimde katkımız olsun. Bu arada bana Citroen-Hyundai ortak yapımıymış gibi geldi araç,tasarım dilini niyeyse Citroen'e çok benzettim özellikle arkası. Neyse araç gü

• Mercedes citanları ayrı yeremi sokuyo bakıma?

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Tasarım güzel, akıllı bir iç mekanla destekleniyorsa rekabetçi fiyatla iyi satar.  Sorun Hyundai'nin kalite artışı ile koşut bir fiyat artışına gitmesi.   Bu arada Hyundai dayanıklılığını Dünya Ral

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben şunu anlamadım:

''Kalite arttı aynı oranda fiyatı da arttı.''

normal olan da bu değil mi zaten?

Ama vw,ford vb markalar fiyatı sabit tutarak kaliteyi arttırmaya çalışıyor -ve yapıyorda- o yüzden önceden ucuz satanlar, dikkat çekiyor böyle olunca. 

Yanıtlama zamanı:

Ama vw,ford vb markalar fiyatı sabit tutarak kaliteyi arttırmaya çalışıyor -ve yapıyorda- o yüzden önceden ucuz satanlar, dikkat çekiyor böyle olunca. 

Dikkat çekmesi çok normal çünkü kalite anlamında diğerlerinden daha fazla yol katetmeleri gerekirdi .Bunu da başardılar bence.Şu anda i30 ile focus ya da golf arasında dağlar denizler yok.Fiyatlara bakacak olursak ötekilerden 10 bin lira daha ucuz yinede.Kaliteyi artırıp fiyatı ucuz tutsa bu kez de ''Hyundai olduğu için ucuz''algısını yıkamazlardı.Ben bu eleştiriyi doğru bulmuyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dikkat çekmesi çok normal çünkü kalite anlamında diğerlerinden daha fazla yol katetmeleri gerekirdi .Bunu da başardılar bence.Şu anda i30 ile focus ya da golf arasında dağlar denizler yok.Fiyatlara bakacak olursak ötekilerden 10 bin lira daha ucuz yinede.Kaliteyi artırıp fiyatı ucuz tutsa bu kez de ''Hyundai olduğu için ucuz''algısını yıkamazlardı.Ben bu eleştiriyi doğru bulmuyorum

Hyundai ucuz satılmıyor ama TR pazarında bu 9 bin'lik fark var (ilk çıktığında bu fark da yoktu gerçi daha azdı) evet ama farklı sebeplerden. Kalite vb şeyler değil.

Almanya'da orta donanım dizel i30 22 bin euro, focus titanium dizel 21 bin euro :)

Yanıtlama zamanı:

Almanya'da orta donanım dizel i30 22 bin euro, focus titanium dizel 21 bin euro

biz şanslıyız o halde :)

Yanıtlama zamanı:

''Hyundai olduğu için ucuz''algısını yıkamazlardı.Ben bu eleştiriyi doğru bulmuyorum

Zaten eleştiri değil durum tespiti.

Algı markanın ucuz ama yeterli araçlar ürettiği yönünde.

Şimdi kalite artsa bile asla bir Avrupa marka ve modelleri düzeyinde algılanmadığı için yine düşük fiyat beklentisi var, ancak üretici artık ben de onlardan biriyim diyor ve aynı parayı talep ediyor.

Bu özellikle KIA'da çok belirgin oldu.  

Sonuçta fiyat yükselirse satış düşer. 

Benim söylemek istediğim bu...

Yanıtlama zamanı:

belki ilk arabam olduğu için, belki diğerleri kadar kazıklanmadığım için Hyundai yi hep sevdim ve hala bütçeye göre ford, vw alınamıyorsa,fiat-reno-opel e tercih edilebilecek bir araba, bence.

i serileri ise Avrupa kalitesinde üretildiği için o eski dandik, hafif, güvensiz araba imajını yıkmaya çalışıyor..

f3 1.0 ı 49 a aldığımda i30 43 idi. şimdi ikisie aynı para.. ford satışları düştükçe indirim, Hyundai satışları arttıkça bindirim yapıyor. elbette donanm olarak emsallerinden oldukça zengin bir marka.

gerek türkiye de gerekse dünya pazarında ilk 8 ayda ford dan önde..(ford un ticarilerini türkiye için düşünmezsek)

http://ekonomi.haberturk.com/otomobil/haber/954864-8-ayda-hangi-marka-ne-kadar-satti

ncap ten i10 un 4 yıldızı var, reno megane nın 3 :)

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Genesis sahibisin :) Km bakımına gidiyosun... Senin aracı lifte kaldırıyolar... 5 dk sonra yanına bi starex geliyo yağ bakımına :D Hayat mı bea :D Şaka bi yana hyundai sadece motor yapsın der geçerim... Dizelleri çok seri

Yanıtlama zamanı:

Genesis sahibisin :) Km bakımına gidiyosun... Senin aracı lifte kaldırıyolar... 5 dk sonra yanına bi starex geliyo yağ bakımına :D Hayat mı bea :D Şaka bi yana hyundai sadece motor yapsın der geçerim... Dizelleri çok seri

Mercedes citanları ayrı yeremi sokuyo bakıma?

Yanıtlama zamanı:

Mercedes citanları ayrı yeremi sokuyo bakıma?

Bu yüzden keyif BMW'dir. :D

Şaka bir yana güzel araç olmuş ben sevdim. Fiyatları iyi olursa dizel motorları satar.

Yanıtlama zamanı:

ülkemizdeki gelenekçi pazarlama yaklaşımı hyundaiye bakış açımız adına bir alt yapı oluştursa da son zamanlarda kalite anlayışını değiştiren bu markanın katettiği mesafe alkışlanacak bir davranış.. bütün dünyaya aslında biz ucuz hyundai istiyoruz diye savundukları kalite anlayışını 2009 senesinde i30 un iç kalitesiyle göstermiş ve süregelmiştir.. sürümden kazanma mantığından çıktığının ıspatıdır bu.. iyi yol kateden bu firmayı artık küçümsememek gerek ... 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Çıkmış yeni i20.. Çokta yakışıklı olmuş gibi. Bence satılır..

CzlNFbu.png

Yanıtlama zamanı:

bugün itibariyle biz yeni araç olarak hyundai i20 2015 1.2 Benzinli 75 Ps 42000 Tl Fiyatı aracı yarın alacağız.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araba güzel fakat ya motor ya şanzımanda inovasyon şart, tüketim kağıt üzerinde bile çok fazla..Bu sınıfta otomatik sayıyı arttırır.

Fiyatlar böyle olacaksa, i10'a biraz daha indirim lazım gelmeli.

r9sOat9.png

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.