Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201412 yıl comment_256275 O değilde Sony panel yok muydu Servet başganda ya? Klasik panel görüyorum orada ben.. Doğru abi, soktu orjinali taktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201412 yıl Yazar comment_256315 Bilmediğim için soruyorum; araba böyle suya batınca pert mi oluyor? Aracın masrafı şaka gibi çıktı: 82bin küsür, Listeye şöyle bir baktım: arabada kaporta hariç herşey değişiyor. Perte çıkması gereken arabanın kasko değerinin %30'u, bu miktar neredeyse faturanın kdvsi. Geçmiş olsun. Aslinda bu arabayi kaskodan geri satin almak lazim. Hicbir yerinde bişey olmayan sikintisiz araba. Alırsın yaptırırsın fakat geçmişinde pert kaydı çıkar. Sende kalır araba O leş kokuyu gidersen bişey olmamıştır dediğin parçalar patır patır elinde kalabilir. O değilde Sony panel yok muydu Servet başganda ya? Klasik panel görüyorum orada ben.. Vardı, kaskoya işli olmayanları söktük. Herneyse yarına başka bir bomba patlatabilirim Ayrıca eklemeyi unutmayayım, arabasız kaldığım (bana göre bir asır) sürede bana arabalarını hiç düşünmeden ve karşılık beklemeden verip yolda kalmamamı sağlayan Erkan Uludağ'a ve Mertcan Çelik'e sonsuz teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201412 yıl comment_256319 Geçmiş olsun abi, güzelim bir araç daha gitti, yenisi dahada güzel olsun inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201412 yıl comment_256320 Boşta duracağına sende durdu la araba angarada bile değildim çoğunluğunda rica ederim panpa. 6 ayda bir yıkanan arabayı 1 haftada 2 kere yıkatmışın zati Deniz kokuluydu son gördüğümde rahmetli Bunda da bir hayır vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256336 6 ayda bir yıkanan araba Bana ters jacona ters. Allahtan bu hafta iyi yağmur vardıda seninki yıkanmıştır iyice dip köşe bucak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256352 Servet geçmiş olsun arkadaşım. Allah çözümsüz dert vermesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256355 geçmiş olsun.. tüm mesajları okumadım ama yeni araba için kasko bozulmayabiliyor mu? suçu otopark veya belediyenin üzerine atarak. sonuçta terör olaylarında da devlet koruyamadığı için camları inen dükkanlara vb tazminat ödüyor. sizin arabanın bedelinin bir kısmını kasko belediye veya otoparktan alabiliyorsa, kasko indirminin yanmaması lazım, yeni arabaya devrederken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256362 Geçmiş olsun, bunda da bir hayır vardır mutlaka ! Salı günü Eskişehirde'de su baskınları oldu ben 15 dakika ile yırttım pert'e çıkan çok araç olmuştur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl Yazar comment_256369 geçmiş olsun.. tüm mesajları okumadım ama yeni araba için kasko bozulmayabiliyor mu? suçu otopark veya belediyenin üzerine atarak. sonuçta terör olaylarında da devlet koruyamadığı için camları inen dükkanlara vb tazminat ödüyor. sizin arabanın bedelinin bir kısmını kasko belediye veya otoparktan alabiliyorsa, kasko indirminin yanmaması lazım, yeni arabaya devrederken. Hasarsızlık bozulmuyor. Olayın yeri ve oluş şeklini anlatan İtfaiye raporu alıp ibraz ettik. Artık sigorta hangisine sararsa, alt yapı eksikliğinden belediyeyi mi yoksa otoparkı mı haraslar bilemiyorum. Beni bağlamıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256524 Alırsın yaptırırsın fakat geçmişinde pert kaydı çıkar. Sende kalır araba O leş kokuyu gidersen bişey olmamıştır dediğin parçalar patır patır elinde kalabilir. Ne bileyim, ben sanki sadece gösterge paneli, teyp aksamı, klima aksamının kumandaları falan bozulmuştur diye düşünüyordum. Tabi koku konusu büyük sorun. Ama çözülür diye tahmin ediyorum. Neyse bu araba kaskodan alınır, yürür hale getirilir, iyi para kazandırır. Kullanıcı da patlar dediğiniz gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256526 Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyelim elden gelen birşey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201412 yıl comment_256533 Çooook gecikmiş bir geçmiş olsunda benden, Allah bir daha da yaşatmasın ve bu arada hayırlı olsun Ağustos 7, 201412 yıl Nihat Abukan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201412 yıl comment_257186 http://m.haberturk.com/yasam/galeri/439899-ilginc-kazalar#&ui-state=dialog Ağustos 12, 201412 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201411 yıl comment_272693 Çok geçmiş olsun. Bende kasko veya trafik sigortalarının sadece karayollarındaki hasarı karşılıyor diye biliyordum. Otoparkta ki herhangi bir hasarı açıkçası ödeyeceğini düşünmemiştim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın