Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Eru'yu Son Yolculuğuna Uğurladık

Featured Replies

• Yanıt 44
  • Görüntüleme 6,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aracın masrafı şaka gibi çıktı: 82bin küsür, Listeye şöyle bir baktım: arabada kaporta hariç herşey değişiyor. Perte çıkması gereken arabanın kasko değerinin %30'u, bu miktar neredeyse faturanın kdvsi

• Çooook gecikmiş bir geçmiş olsunda benden, Allah bir daha da yaşatmasın ve bu arada hayırlı olsun

• Kasko aldığım ve üzerinde kalan parçalara harcadığım kadar veriyor. Sıfır değilki araba sıfırını alacak kadar versin. Ayrıca arabanın sıfırı yok, satılmıyor. Volvoya pek bi uzağım ben Bu şarkıyı

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bilmediğim için soruyorum; araba böyle suya batınca pert mi oluyor?

Aracın masrafı şaka gibi çıktı: 82bin küsür, Listeye şöyle bir baktım: arabada kaporta hariç herşey değişiyor. Perte çıkması gereken arabanın kasko değerinin %30'u, bu miktar neredeyse faturanın kdvsi. :)

Geçmiş olsun.

Aslinda bu arabayi kaskodan geri satin almak lazim. Hicbir yerinde bişey olmayan sikintisiz araba.

Alırsın yaptırırsın fakat geçmişinde pert kaydı çıkar. Sende kalır araba :)

O leş kokuyu gidersen bişey olmamıştır dediğin parçalar patır patır elinde kalabilir.

O değilde Sony panel yok muydu Servet başganda ya? Klasik panel görüyorum orada ben..

Vardı, kaskoya işli olmayanları söktük.

Herneyse yarına başka bir bomba patlatabilirim :)

Ayrıca eklemeyi unutmayayım, arabasız kaldığım (bana göre bir asır) sürede bana arabalarını hiç düşünmeden ve karşılık beklemeden verip yolda kalmamamı sağlayan Erkan Uludağ'a ve Mertcan Çelik'e sonsuz teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun abi, güzelim bir araç daha gitti, yenisi dahada güzel olsun inşallah :)

Yanıtlama zamanı:

Boşta duracağına sende durdu la araba angarada bile değildim çoğunluğunda rica ederim panpa. 6 ayda bir yıkanan arabayı 1 haftada 2 kere yıkatmışın zati :D

Deniz kokuluydu son gördüğümde rahmetli  :kıhkıh:

Bunda da bir hayır vardır :)

Yanıtlama zamanı:

6 ayda bir yıkanan araba

Bana ters jacona ters. Allahtan bu hafta iyi yağmur vardıda seninki yıkanmıştır iyice dip köşe bucak.

Yanıtlama zamanı:

Servet geçmiş olsun arkadaşım. Allah çözümsüz dert vermesin.

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun..  tüm mesajları okumadım ama yeni araba için kasko bozulmayabiliyor mu? suçu otopark veya belediyenin üzerine atarak. sonuçta terör olaylarında da devlet koruyamadığı için camları inen dükkanlara vb tazminat ödüyor. sizin arabanın bedelinin bir kısmını kasko belediye veya otoparktan alabiliyorsa, kasko indirminin yanmaması lazım, yeni arabaya devrederken.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, bunda da bir hayır vardır mutlaka ! Salı günü Eskişehirde'de su baskınları oldu ben 15 dakika ile yırttım pert'e çıkan çok araç olmuştur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

geçmiş olsun..  tüm mesajları okumadım ama yeni araba için kasko bozulmayabiliyor mu? suçu otopark veya belediyenin üzerine atarak. sonuçta terör olaylarında da devlet koruyamadığı için camları inen dükkanlara vb tazminat ödüyor. sizin arabanın bedelinin bir kısmını kasko belediye veya otoparktan alabiliyorsa, kasko indirminin yanmaması lazım, yeni arabaya devrederken.

Hasarsızlık bozulmuyor. Olayın yeri ve oluş şeklini anlatan İtfaiye raporu alıp ibraz ettik. Artık sigorta hangisine sararsa, alt yapı eksikliğinden belediyeyi mi yoksa otoparkı mı haraslar bilemiyorum. Beni bağlamıyor.

Yanıtlama zamanı:

Alırsın yaptırırsın fakat geçmişinde pert kaydı çıkar. Sende kalır araba O leş kokuyu gidersen bişey olmamıştır dediğin parçalar patır patır elinde kalabilir.

Ne bileyim, ben sanki sadece gösterge paneli, teyp aksamı, klima aksamının kumandaları falan bozulmuştur diye düşünüyordum. Tabi koku konusu büyük sorun. Ama çözülür diye tahmin ediyorum.

Neyse bu araba kaskodan alınır, yürür hale getirilir, iyi para kazandırır. Kullanıcı da patlar dediğiniz gibi.  

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin diyelim elden gelen birşey yok.

Yanıtlama zamanı:

Çooook gecikmiş bir geçmiş olsunda benden, Allah bir daha da yaşatmasın ve bu arada hayırlı olsun :)

Nihat Abukan tarafından düzenlendi

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Çok geçmiş olsun. Bende kasko veya trafik sigortalarının sadece karayollarındaki hasarı karşılıyor diye biliyordum. Otoparkta ki herhangi bir hasarı açıkçası ödeyeceğini düşünmemiştim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.