Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Eru'yu Son Yolculuğuna Uğurladık

Featured Replies

• Yanıt 44
  • Görüntüleme 6,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aracın masrafı şaka gibi çıktı: 82bin küsür, Listeye şöyle bir baktım: arabada kaporta hariç herşey değişiyor. Perte çıkması gereken arabanın kasko değerinin %30'u, bu miktar neredeyse faturanın kdvsi

• Çooook gecikmiş bir geçmiş olsunda benden, Allah bir daha da yaşatmasın ve bu arada hayırlı olsun

• Kasko aldığım ve üzerinde kalan parçalara harcadığım kadar veriyor. Sıfır değilki araba sıfırını alacak kadar versin. Ayrıca arabanın sıfırı yok, satılmıyor. Volvoya pek bi uzağım ben Bu şarkıyı

Yanıtlama zamanı:

Tip harika ama arkada oturan için eziyet bir araba bence..

Focus'un arkası geniş de kaç kişiyi, kaç defa oturttun? Pahalı ve ikinci eli sıkıntılı yoksa almıştım valla. Geçen inceledim, çok beğendim. Konuyu kirletmiyeyim ama fiyatı Golf'e yakın olmuş. (5 bin kadar fazla)   

Yanıtlama zamanı:

Bilmediğim için soruyorum; araba böyle suya batınca pert mi oluyor?

Yanıtlama zamanı:

Focus'un arkası geniş de kaç kişiyi, kaç defa oturttun? Pahalı ve ikinci eli sıkıntılı yoksa almıştım valla. Geçen inceledim, çok beğendim. Konuyu kirletmiyeyim ama fiyatı Golf'e yakın olmuş. (5 bin kadar fazla)   

Konuyu kirletmeyelim cidden de, ayda yılda 1 binen adamın da laf etmesine dayanamam ben.. bindi mi memnun kalmalı  :muha:

Yanıtlama zamanı:
Konuyu kirletmeyelim cidden de, ayda yılda 1 binen adamın da laf etmesine dayanamam ben.. bindi mi memnun kalmalı 

Çok misafirperversin :)

Aslında "konuyu kirletmeyeyim ama" diye bir konu açabiliriz. :) En azından böyle iletileri içine taşırız :)

Yanıtlama zamanı:

Bilmediğim için soruyorum; araba böyle suya batınca pert mi oluyor?

Masrafa göre.

Geçmiş olsun.

Aslinda bu arabayi kaskodan geri satin almak lazim. Hicbir yerinde bişey olmayan sikintisiz araba.

Bu arabaya binmek tam kumar olur, su gormuş arabadan hayır gelmez, tabii saseye kadar soyup tüm elektronik parçalar ve tesisatı değişmedikte, ancak muhtemelen gunü kurtaracak kadar yapıldıktan sonra kazasız boyasiz diye satılacak.
Yanıtlama zamanı:

Şimdi tekrar aynı sevdada planlar yapıyoruz, önümüze bakıcaz.

Arabayı kullanmış biri olarak gerçekten çok üzüldüm.Allah daha iyisini nasip etsin daha beterinden korusun .

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi
lutfen fotograflari alintidan silin

Yanıtlama zamanı:

Ben de arabayı kullanmış biri olarak üzüldüm. Allahtan kasko var da başka konular konuşulabiliyor. Çok geçmiş olsun. Arabadaki bazı sonradan takılan ve kaskoya kayıt edilmemiş olan parçaları (jant, tampon gibi) alabiliyor musunuz.

Yanıtlama zamanı:

Abi geçmiş olsun... Binmek nasip değilmiş :( böyle perte çıkması daha iyi olmuş canından kıymetli değil :(

Yanıtlama zamanı:

Ben de arabayı kullanmış biri olarak üzüldüm. Allahtan kasko var da başka konular konuşulabiliyor. Çok geçmiş olsun. Arabadaki bazı sonradan takılan ve kaskoya kayıt edilmemiş olan parçaları (jant, tampon gibi) alabiliyor musunuz.

Orijinalini takmak kaydıyla sokulebilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.