Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Burak B.

Üye
  • Toplam İleti

    132
  • Katılım

  • Son ziyaret

Burak B. tarafından yazılan her şey

  1. Geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz.
  2. Arabanın açısına tabandaki izalasyon malzemesinin kalınlığına göre (ön daha kalın arka taban halısı altındaki malzeme ince ise önce arka ıslandığını hissedersin ancak ön taban halısının altı ıslaktır aslında) değişir. Arka stoplar, kapı fitili, bagaj fitili kontrol edilmeli arkadan olduğuna eminseniz.
  3. Yağmur kanalları tıkanmıştır. Yaprak çam iğnesi vs ile. Giderleri bulup açmak lazım. Genelde ön camın önündeki plastik parçanın içinde olur.
  4. Öyle bir ebat yok focusta. Eğer o jant lastiği takarsanız km eksik gösterir arabanın çekişi azalır.Lastik çapı büyüdüğü için otomatikman şanzıman uzar. Sizin takıcağınız doğru ölçü 205 55 16. Ayrıca lastik genişliği arttıkça lastik sesi artar.
  5. Arkadan vuran şuçludur her zaman. Önemli olan sizin araca yandan vurmaması geçmiş olsun.
  6. Ulu önderimizi saygı ve minnet ile anıyoruz.
  7. Riyad da arkadaşımda var 5.7 vs police edition Ortalama 11lt yakıyor 100km de. 8 silindir alet 2011 model araç ekonomi durumunda 4 silindiri kapatıyor. Bence o kasa ve motora rağmen yakıt tüketimi makul.
  8. Burak B.

    Focus 2 - 2.5

    Benzinli bu kadar yüksek km'ler için kanımca çok para. Bence daha düşük km'li araç alınmalı. Ayrıca 2.5 hiçte güzel durmuyo.
  9. Aynı düşüncedeydim 6 sene önce. Derken izmirden iş teklifi geldi istanbuldaki evimi eşyaları ile bırakıp izmire geldim. Çok uzun süre olmaz nasılsa en fazla 1 sene tatil yapar yurtdışına giderim diye düşündüm. Bide izmirde yaşamaya bakmış olurum hem dedim. Dediğim gibi 6 sene önceydi ve ilk geldiğim zamanlar trafikte hiç korna sesi duymamak çok enteresan gelmişti. Sonra insanların yol vermesi, her hangi bir restoranda insanların hitabı bakkalın manavın fırıncının hitabı herşey enteresan gelmeye başladı. Sonra baktım 2 sene geçmiş bir sıkıntı yok. Artık burdaki insanların istanbul için neden mega köy dediklerini idrak etmeye başladım.Çok parayla derdin yoksa bir dene derim. Tolga arkadaşımın dediği gibi.
  10. Aracın fiyatı fazla uygun geldi banada. Gerçi galericide 2 lira kazansın umrunda olmaz. Kimbilir kaça aldı. İyce gösterilip alınabilir. Resimde farklı plaka konulup tramer gizlenebilir hersey olabilir. 1.3 multijetler ömürlük makineler ayrıca.
  11. M8 kullanıyorum. Daha önce g2 im vardır. Gayet memnunum. Şarjı hemen hemen g2 kadar gidiyor. Ekran daha iyi ve çok stabil çalışıyo. Tavsiye ederim. Özellikle dot view kııfı çok eğlenceli.
  12. Bence telefon kılıfı gibi olmuş. Dışı muhteşem olduğu için alınıpta satarken değer kaybetmesin diye kılıfla kullanılıp çirkin duran telefonlar gibi Siz beğeniyorsanız güle güle kullanın...
  13. Jetta 2nci el elden çıkarılması olarak bakıldığında en mantıklısı. Ticaretle uğraşıyosanız ne zaman paranın gerekeceği belli olmaz jetta bu konuda doğru seçim olur.
  14. 115beygir 180hp http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-satilik-2011-fort-focus-eceboost-hastasina-satilir-174695849/detay
  15. Servet geçmiş olsun arkadaşım. Allah çözümsüz dert vermesin.
  16. Ben bir aracı 52 bin kullanıp motor arızası verdi diye yenisini talep etseydim ve forddan bunu alabilseydim, vicdanım rahat olmazdı. Bence motordaki sıkıntıdan dolayı sandık motorla değiştirilmesini talep etmek bi tık daha doğru bir hareket olurdu.
  17. İçi bi nebze güzel geldi de dışını beğenmedim. Bence olmamış.
  18. Haftasonu izmir çeşme yaptım. Ort. hız 155 yakıt 100km/7.2 lt idi.
  19. Bu konuda galericelerin yaptığı bir sistem var. Eğer taban halısından geliyosa halının üzerine karbonat atıyolar kokuyu yok ediyo. Ayrıca arabanın içinde genel bir koku varsa bir kap içine karbonat doldurup günde 2 kere karıştırırsanız koku kalmaz. Tabi koku gittikten sonra aracı havalandırmakta fayda var.
  20. Geçmiş olsun arabadan sağ sağlim çıkman sevindirici. Araba görevini yapmış seni korumuş.Allah beterinden korusun bir daha yaşatmasın.
  21. Geçmişte bir M5 ede bu tarz bir uygulama yapılmıştı. Bu konu üzerinde biraz durabilirsin bence. Bende benzer meraklardayım da bu ara küçük bir misafir bekliyoz o geldikten sonra koyulucam işe. Ayrıca headers ile ilgili ufak bir bilgi çapların giderek büyümesi lazım lakin bunun en verimlisi en kısa olanı.
  22. "calismadan, yorulmadan, uretmeden rahat yasamak isteyen toplumlaronce haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini, ve daha sonra da istiklal ve istikballerinikaybetmeye mahkumdurlar"M.K.ATATÜRK
  23. 20 boy lafın gelişi tabi tam olarak ölçemedim ama aynada baya bi küçüldü. Zaten fabrika verisinde 1sn daha hızlıymış o kasa bmw ler. Birde bmw de tektim ix 35 te ortalama 85kg 3 kişi vardı. Yanlız bmw mercedes bu araçların aktarımı gerçekten farklı. Nasip olursa bende c180 peşindeyim. Prestiji verdiği güven konfor başka bence.
  24. Almanların bmw kullandığını pek görmedim. Genelde mercedes audi vw görmüştüm dusseldorf da. Gerçi taxi lerin % 90 ı mercedes ti E350 cdi. Çok km yapılmıycaksa c180 tercih edilebilir. Vergi farkıyla yakıt farkı aynı hesaba gelir. Lakin bundan 1 hafta önce bi e46 kullanmak zorunda kaldım 286binde otomatik ve motor yapılmamıştı(150hp). Arkadaşımın sıfır aldığı 2012 ix35 2.0r (dizel otomatik) 180 küsür hp ile 200e kadar yürüdük 20 boy falan fark attım heralde. 320 d ler hiçte kısa ömürlü motorlar değiller onu öğrenmiş oldum. Bilgilerinize sunulur.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.