Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 yakup bey daha 600 km olmadı ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Km ile pek alakası yok ki en başta yapılmamış veya çeşitli nedenlerden olmuş olabilir..Benim bilgim bu yönde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Bunda sadece janta kusur bulmamak lazım, nitekim balans ayarı lastik takılınca yapılır. Yani belki lastikten kaynaklı bir şey. bunu bilemeyiz ama ama normal yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 ama çok farketti rotta bozuktu resmen rahatladı araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Tabiki fark ettirir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Bi-xenon'u bu sınıfta paketsiz veren firma varmıki zaten Golf'te bugüne kadar olmamasına şaşırdım. yusufum...golfe eklendi....bu özellik ek opsiyon olarak 1.750 falan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 İçten taktıkları sürece umrumda olmaz da dıştan olanları hep eski arabalarda gördüğümden bence pek hoş görünmemekte. Tabi titremesinden iyidir. çok kafayı takmamak lazımda alırken güyya herşeyi kontrol ettiklerinden sinir olmakta insan. 42 psi havası olan lastiklerle uzun yola çıkmışız haberimiz yoktu da neyseki bir şey olmadı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 içten takıldı mertcan hıc gorunmuyor bıraz can sıkıcı oldu ama neyse yolunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Benim arabada balans çubuklarını jantın kulları arasına takmışlar,gözükmüyor hiç....Balans falan bozuk olabiliyor yani o arabada bile ha?Dur ben bir daha bakiim..Gerçi kışlıklar takıldı şu anda ama.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 bora abi balanslara bakın dedimki hepsi bozuk cıktı rot zaten bozuktu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Araba bugun servise gitti 60 bin para ver 3 tekerin balansı bozuk çıktı 2 tane 5er gramlık bı tane 10 gramlık agırlık taktılar çok kızdım forda Anormal bir durum sayılmaz, en azından benim açımdan; neredeyse her aracım fabrika çıkışı bozuk balansa sahipti çünkü! Focus umun üçü az, ön teker aşırı bozuktu, ilçe yolları kötü olduğundan ve hız yapmadığımdan anlayamamıştım. Astra nın da lastiklerinde az miktarda yassılaşma vardı, balansı etkilemese de pürüzsüz asfaltta dikkatli dinlendiğinde ses yapıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Gecenin 11inde elinde bir bidon sicak su ve bir top kagit havlu ile kus pisliklerini temizlemeye inmek. Araba sahibi olmak bu sanirim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Gecenin 11inde elinde bir bidon sicak su ve bir top kagit havlu ile kus pisliklerini temizlemeye inmek. Araba sahibi olmak bu sanirim. Araba sahibi olup aracını sevmektir bence, ne tanıdıklarım var daha kaput açmayı bilmiyorlar veya benim aracı görünce utanıp araçlarını yıkıyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Anormal bir durum sayılmaz, en azından benim açımdan; neredeyse her aracım fabrika çıkışı bozuk balansa sahipti çünkü! Focus umun üçü az, ön teker aşırı bozuktu, ilçe yolları kötü olduğundan ve hız yapmadığımdan anlayamamıştım. Astra nın da lastiklerinde az miktarda yassılaşma vardı, balansı etkilemese de pürüzsüz asfaltta dikkatli dinlendiğinde ses yapıyordu. Tolga bey lastıklerde aşınma yapmışmıdır henuz 600 km olmadı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Çok kötü şartlarda veya Çok düşük basınÇla kullanmadıysanız neredeyse sıfır ayarında bile denilebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap