Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201213 yıl Yazar comment_113658 215'li lastikler 93H mış... Şok oldum (V de geliyor bazen) 182'ler W. Hızlı gitmeyin anacım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl Yazar comment_116110 Ford Focus Montaj Videosu - Tayland Fabrikasından 01:40'dan sonrasında dikkat - Manuel Klima Kumandaları - http://www.youtube.com/watch?v=JYd0zswdh9k&hd=1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201213 yıl comment_116141 Emeğine sağlık ben bir video dışında bulamamıştım...Gerçi direksiyon ters ve işçiler çekik gözlü galiba burası Alm. değil..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201213 yıl comment_116236 Bu adamlar bu kadar yemekle doyuyormu acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201213 yıl Yazar comment_116322 Emeğine sağlık ben bir video dışında bulamamıştım...Gerçi direksiyon ters ve işçiler çekik gözlü galiba burası Alm. değil..... Neresi olduğu hem yazı olarak hemde videoda yazıyor bekir abi aman diyim... Colorado Kırmızısı (hatalıysam iletin Mars turuncu değil diye düşünüyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201213 yıl comment_116348 01:40'dan sonrasında dikkat - Manuel Klima Kumandaları - vay anasını sayın seyirciler.. millete vw düğmeleri bize turbo fırın düğmeleri.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201213 yıl comment_116356 Ford Focus Montaj Videosu - Tayland Fabrikasından Paylaşım için teşekkürler. Bunu özellike arabanın orasını burasını söktürmem diyenler izlesin, çoluk çocuğun elinde nasıl laubali bir montaj olduğunu görsünler. Neyse ki bize gelenler Uzakdoğudan gelmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201213 yıl comment_116433 Neresi olduğu hem yazı olarak hemde videoda yazıyor bekir abi aman diyim Benim şaşkınlığım F3 ün yanlızca Alm.yada üretilecek ve oradan dağılacağı konusu aklımda kalmış........demek ki öyle değilmiş..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201213 yıl Yazar comment_116439 Benim şaşkınlığım F3 ün yanlızca Alm.yada üretilecek ve oradan dağılacağı konusu aklımda kalmış........demek ki öyle değilmiş..... Bu kadar araç icin 1 fabrika zor Avrupa icin Almanya sadece. Rusya ve cevresi icin rusya ABD ve cevresi icin ABD Tayland ve cevresi icin Tayland (yeni açıldı) Cin de de vardı galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201213 yıl comment_116470 Beyler dun gece dikkat ettim farlarim ayarsiz takit mesafesindeyken ondeki arabanin tampon hizasinda olacagina yeri gosteriyordu bariz bir sekilde. Gittim Forda cok yogundu biraz uzun surdu ama hallettiler bakamadim teslim ettiler hemen ciktim. Simdi hava karardi farlari bi yaktim ondeki arabanin plakaligina kadar nerdeyse aynalardan gozune giricek . Carsamba tekrar gidicem kullanmam gereken bir tabir yok degilmi far ayari yapilsin bu kadar . Yani bu adamlar ben asagiyi gosteriyor degince kafasina gore yukarimi kaldirdi nedir Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116701 Beyler dun gece dikkat ettim farlarim ayarsiz takit mesafesindeyken ondeki arabanin tampon hizasinda olacagina yeri gosteriyordu bariz bir sekilde. Gittim Forda cok yogundu biraz uzun surdu ama hallettiler bakamadim teslim ettiler hemen ciktim. Simdi hava karardi farlari bi yaktim ondeki arabanin plakaligina kadar nerdeyse aynalardan gozune giricek . Carsamba tekrar gidicem kullanmam gereken bir tabir yok degilmi far ayari yapilsin bu kadar . Yani bu adamlar ben asagiyi gosteriyor degince kafasina gore yukarimi kaldirdi nedir Yükseklik ayarı otomatik değilmi? Ekleme: Anladığım kadarıyla baz bir ayar var sonrasını ağırlığa göre araç yapıyor Bence servisle hiç uğraşmadan sanayiye git bilgisayarla çok sağlam ayar yapıyorlar en son 10tl idi yada netten bak kendin ayarla. Eylül 4, 201213 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201213 yıl comment_116703 Yükseklik ayarı otomatik değilmi? Ekleme: Anladığım kadarıyla baz bir ayar var sonrasını ağırlığa göre araç yapıyor Bence servisle hiç uğraşmadan sanayiye git bilgisayarla çok sağlam ayar yapıyorlar en son 10tl idi yada netten bak kendin ayarla. Far otomatikte yukari megilli montaj edilirse istedigi kadar otomatik olsun farlar benim buğu var ve ledde sorun var diye degistiya iyi ayar yapamamislar Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201213 yıl Yazar comment_117439 İstanbul'dan Artvin'e gidiyorum.. Yolda eskiye göre çok Focus 3 var nerdeyse hepsi f3 Siyahdan tut seker kırmızına kadar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 201213 yıl comment_117476 İstanbul'dan Artvin'e gidiyorum.. Yolda eskiye göre çok Focus 3 var nerdeyse hepsi f3 Siyahdan tut seker kırmızına kadar.. Ben 1 tane sedan F3 gördüm 1 tane hb F2.5 1 tane sedan F2 1 tanede sedan F1 çok dengeli Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın