Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Bu led stop titanıum x paket te mi yoksa titanium da mı acaba,forumu biraz araştırdım ama bulamadım?? Station Wagon bu..Titanium'dan ibarettir (%90) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 %10 luk olmama ihtimalini ortadan kaldırmak için titanium u olan arkadaşlardan cevap bekliyoruz o zaman;)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 %10 luk olmama ihtimalini ortadan kaldırmak için titanium u olan arkadaşlardan cevap bekliyoruz o zaman;)) Demek istediğinizi anlamamışım! Hatchback'lerde titaniumdan itibaren var. Sedanda hiç yok Sw yi bilmediğim için öyle dedim. Sitede sw alan yok henüz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Demek istediğinizi anlamamışım! Hatchback'lerde titaniumdan itibaren var. Sedanda hiç yok Sw yi bilmediğim için öyle dedim. Sitede sw alan yok henüz Teşekkür ederim Yakup.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Sedanlara koyarlarsa tanesıne 750 ısterler heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 İsteyen varsa hurdacıda kutusunda sıfır olmak kaydı ile var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Sedan kasa için varmı? kaç para acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2012 Bu resimler orjinalde gelenler, yani yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2012 Bak bak ne var burada !?! 4s giden aracı bu kadar yakalayabildi 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2012 Son sohbet konuları , genel sohbet'e alındı. LÜTFEN günlük konuları sitede bulunan 100 adet günlük konularda sorunuz.Teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 (düzenlendi) Pendikte dolanan bir HB . Bilmiyorum sahibi burada mı..Beyaz araca siyah tavan yakışmış. Yalnız bu üniforma gibi ST jantları bana güzel gelmiyor. Bir de bunlar 17...Tek 1 inch için o kadar masrafa değmezdi bence adam gibi bir 18 daha iyi olurdu. Tabii büyük spoiler bu arabaya acaip yakışırdı. Bu da park halinde bir SW gri. Çok yakışıklı gelmedi gözüme. Siyah ve beyaz daha iyi sanki.. EDit: imla hataları Haziran 6, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Pendikte dolanan bir HB . Bilmiyorum sahibi burada mı..Beyaz araca siyah tavan yakışmış. Yalnız bu üniforma gibi ST jantları bana güzel gelmiyor. Bir de bunlar 17...Tek 1 inch için o kadar masrafa değmezdi bence adam gibi bir 18 daha iyi olurdu. Tabii büyük spoiler bu arabaya acaip yakışırdı. Bu da park halinde bir SW gri. Çok yakışıklı gelmedi gözüme. Siyah ve beyaz daha iyi sanki.. EDit: imla hataları Cenk Bey, sözlük yazarlığı gibi bir durumunuz var mı? bu "edit: imla" kalıbı sözlüklerde pek yaygındır da... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Bir tanede Ank. da yakandı....bakın....... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Bir tanede Ank. da yakandı....bakın....... cıksss... Alperen bunu beğenmedi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2012 cıksss... Alperen bunu beğenmedi... Aslında benimde beğendiğim söylenemez.... ama bir yakalamaca oyunu gibi geldi bende yakalamışım deyip resimledim.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap