Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 full müş süper kaçırmayın Ahmet bey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Kaça veriyorlar, donanımı güzel. Fakat tekno gereksiz olabilir. Fiyat artacak haliyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 aynen doğrudur, off full Ahmet bu arac stoklarında gorunuyor ama sana bu arac için nasıl fiyat verirler bilemiyorum cunku listede fiyatları yok.olsa kendim sipariş vericem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 (düzenlendi) full müş süper kaçırmayın Ahmet bey Az daha sabretmek iyi olacak gibime geliyor Kaça veriyorlar, donanımı güzel. Fakat tekno gereksiz olabilir. Fiyat artacak haliyle. Bide nadir bulunan bi araç olduğundan fiyatta indirimde yapılmaz.... Ahmet bu arac stoklarında gorunuyor ama sana bu arac için nasıl fiyat verirler bilemiyorum cunku listede fiyatları yok.olsa kendim sipariş vericem o da güzelmiş Ağustos 14, 2012 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ahmet'cim eğer sürekli aarac değiştiren biri isen tekno paketli almanı tavsiye etmem bır ikinci el pazarının oturması gerek ama smart lı almanı tavsıye ederim,bide acele etme fiyatlar bı otursun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Aslında piyasa ve fiyatların oturması yanında 1.0T motoru da bir görmek gerek. Şu an için bilinmeyenin riskini almak oluyor. Biraz satılsın, kullanılsın bakalım ne geri dönüşler olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Az daha sabretmek iyi olacak gibime geliyor Bide nadir bulunan bi araç olduğundan fiyatta indirimde yapılmaz.... Araba 1.6 olsa liste fiyatı 59400 olacaktı. 1.0T 1500 pahalı olduğuna göre listesi 61e falan gelir. Sana da 57-58 civarı verirler sanırım (artı eksi 2bin oynar herhalde). Çılgınca olur bu fiyat. Bırak direksiyon titreşmesin, kol dayama sonradan taktırırsın gel şu HB style beyazı al :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Çılgınca olur bu fiyat. Bırak direksiyon titreşmesin, kol dayama sonradan taktırırsın gel şu HB style beyazı al Aynen dizel alınır bu paraya, mantığı kalmıyor bu motorun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ne alaka ya.. O zaman 1.6 eb varken hiçbir araba alınmaz.. boyle mantık olmaz kimse kusura bakmasın. Ekonomi motoru degil bu. Keyif motoru.sadece akranlarından en az tüketimine sahip. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Kavga etmeyin arkadaş yaa... Arabayı alacak olan Ahmet, herkes birbirine girmiş.. Ahmetçim, sen de Aylin'in peşini bırakma bence.. Ne varsa yine forumdaşlarda var.. Aylin'in dediğine katılıyorum, fiyatlar bi otursun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Ekonomi motoru degil bu. Keyif motoru.sadece akranlarından en az tüketimine sahip. Bu motor 1.6 atmosferikle yakın performansı daha ekonomik vermek adına üretilmiş bir motor. Neresi keyif ? Bildiğin ekonomi amaçlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Sürdünüz mü yaw???? Ben 3 kere sürdüm. 4 senedir 1.6 atm. 1 yıldır tdci kullanıyorum.. Az çok anlamışızdır en azından oturduğum yerden konuşmuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Arabanın rakamları ortada İstersen ayakta konuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Aynen öyle. Tekrar eklememe gerek yok uçar kaçar tdci'dan 1 sn geride meşhur ara hızlanmada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2012 Aynen öyle. Tekrar eklememe gerek yok uçar kaçar tdci'dan 1 sn geride meşhur ara hızlanmada TDCİ ile karşılaştırmadım. Genel olarak ortalama performansı var aracın. Özel olarak performans aracı değil. Dizelde aynı şekilde başarılı ama amacı performans değil. Sen ekonomi motoru değil, keyif motoru demiştin o yüzden söyledim. Ortalama, makul,performans sunan başarılı bir motor. Ama bu beygir ve tork değerleriyle yeri belli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap