Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 13 dakika önce, Erdinç Öz yazdı: Ford standardını karşıladığı İstenileni verdiğini söylüyor satıcı, bu sebeple sorun yok. Olumsuz yorum yapacak kişinin olacağını hiç sanmıyorum eğer çıkarsa ben inanmam şahsen (anlayamaz çünkü) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 1 dakika önce, Erdinç Öz yazdı: Merhabalar bu sene periyodik bakımda bu yağı kullanmayı düşünüyorum. Olumsuz yorum yapacak kimse var mı acaba? Ford standardını karşıladığı gibi fiyatı da diğerlerine göre uygun diye seçtim. Digerlerine gore uygun mu? Alla alla bi yanlis olmasin yahu? 4 Litresi 90-100TL arasi, Castrol yine ayni fiyatlarda diyecektim ki dizelde oyle degilmis, edge den ornek verecek olursak 120TL 4Litresi, tespit dogru. Kotu bir yag degil kesinlikle, motulun diger yaglari genelde daha az omurludur, 10bin km max kullanim omru olarak gorunur, ama bu 8100 serisinde boyle bir durum yok, 20000km kullanim omru var normal sartlarda. (boyle dedim diye siz 20bin beklemeyin tabi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2017 @Erdinc Oz ben Motul'u daha önce kullandım. Uygundur, sorunsuzdur. Bir aralar göreceli pahalı idi o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Yorumlarınıza teşekkür ederim. Son değişimimde Castrol edge kullanmıştım, görece pahalı bir yağ. Fiyat farkı çok rahat gözardı edilebilir sonuçta yılda bir değiştiriyorum ancak motor ilk çalıştırma ve stop etmede beklediğimden daha az sarsıntılı olması durumunu bana yaşatmadı. Bu yüzden Motulu denemek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 2 saat önce, Erdinç Öz yazdı: ancak motor ilk çalıştırma ve stop etmede beklediğimden daha az sarsıntılı olması Yağa gereğinden fazla anlam ve işlev yüklemeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Yorumlarınıza teşekkür ederim. Son değişimimde Castrol edge kullanmıştım, görece pahalı bir yağ. Fiyat farkı çok rahat gözardı edilebilir sonuçta yılda bir değiştiriyorum ancak motor ilk çalıştırma ve stop etmede beklediğimden daha az sarsıntılı olması durumunu bana yaşatmadı. Bu yüzden Motulu denemek istiyorum. Türkiyede bulabilirseniz nulon koyun üstüne yağ yokmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 21 dakika önce, Yasin Taşcı yazdı: Türkiyede bulabilirseniz nulon koyun üstüne yağ yokmuş Hah işte yeni bir şehir efsanesi daha... Haydi gelin Avustralya'dan ithal edelim. Kızartmada da güvenle kullanırız artık. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2017 Hah işte yeni bir şehir efsanesi daha... Haydi gelin Avustralya'dan ithal edelim. Kızartmada da güvenle kullanırız artık. :)en pahalısı olacak abi yoksa içimiz rahat etmiyo tatmin olmuyoruz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 2012 1.6 dizel 115hp motor tam 4 litre yağ mı aliyor. Biraz daha eksik mi. Bugün tam 4 litre koydular. Yağ çubuğunu çekince üst max çizgiden 4mm fazla gösteriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 (düzenlendi) 1 saat önce, saner can yazdı: 2012 1.6 dizel 115hp motor tam 4 litre yağ mı aliyor. Biraz daha eksik mi. Bugün tam 4 litre koydular. Yağ çubuğunu çekince üst max çizgiden 4mm fazla gösteriyor. Yağ filtresi ile beraber çok yakın (3,8L). İlk kontrollerde yağ biraz fazla gözüküyor. Nisan 13, 2017 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 50 dakika önce, saner can yazdı: 2012 1.6 dizel 115hp motor tam 4 litre yağ mı aliyor. Biraz daha eksik mi. Bugün tam 4 litre koydular. Yağ çubuğunu çekince üst max çizgiden 4mm fazla gösteriyor. Biraz daha eksik. Filtreli 3,8 lt Filtresiz 3,5 lt 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Bugün aracın yağını degistirdim . Castrol 5w30 A5 ile . 4 lt koydular yağ. Normalde 4.4 lt degilmiydi filtreli . Bir sorun teşkil eder mi ? Max çizgisinin üzerinde şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Bir saat önce, Özer Aksu yazdı: Bugün aracın yağını degistirdim . Castrol 5w30 A5 ile . 4 lt koydular yağ. Normalde 4.4 lt degilmiydi filtreli . Bir sorun teşkil eder mi ? Max çizgisinin üzerinde şuan Filtreli 4.1 L abi seninki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Filtreli 4.1 L abi seninki. Yanı 1 Lt ekleme yapmak gerekecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2017 12 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Yanı 1 Lt ekleme yapmak gerekecek. 0.1L Tamamen boşaldıysa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap