Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Mobil 0w 30 Fuel economy denemeli miyim özellikle kış aylarında bilemedim ti vct Lpg 2011 yakıt ekomisi yapar mı yoksa reklam mı bu Fuel economy i merak ediyorum deneyen var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2016 Yakıt ekonomisi sağlar ama %1 bile olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2016 Niye mi? Liqui Moly... İsmi alengirli ve çok şey vaadeder nitelikte değil mi? Ve evet Alman malı, uzun değişim aralıklarına izin veriyor (20.000 km ve üstü). Ayrıca deterjan etkisi en yüksek yağlardan. Bunlar ilk tercih yapmaya yeter mi? Nesnel olarak hayır. Sepcial Tec F 5W-30 ve Special F 5W-30 Ford standartlarını karşılıyor. Yağ tercihinde temel kural standardı tam karşılamasıdır, bu sağlanıyorsa herkes mutlu olacağı markayı kullansın. Bugün yağ değişimi yaptırdım mobil 3000 5w30 yağ standartı karşılayan alıp gittim ustaya adam trip atıyo bu yağ olurmu dpf li olacak bu yağ partikül filtreni tıkar ısrar edip koydurdum çok bilmiş illa dpf yazacak yağ kutusunda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Yakıt ekonomisi sağlar ama %1 bile olmaz [emoji4] Peki değer mi %1 için Tartışılır ama bu kış deneyeceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Üreticinin tavsiyesinden çıkmaya bence gerek yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Üreticinin tavsiyesinden çıkmaya bence gerek yok. Sonuçta aynı standart Acea A5 B5 değilmiydi? Neyse korktum vazgeçtim[emoji17] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Bir saat önce, Kubilay Yıldırımbayazıt said: Sonuçta aynı standart Acea A5 B5 değilmiydi? Neyse korktum vazgeçtim Standart en kaba haliyle aynı. Fark edebilecek sadece HTHS değeri olurdu ki o da 3.0 ile kabul edilecek düzeyde. Yani bence yağın ekstra maliyeti dışında sorun yok, ama bence faydası da yok. Ancak -30 derece altına düşerseniz anlamlı olacaktır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2016 Standart en kaba haliyle aynı. Fark edebilecek sadece HTHS değeri olurdu ki o da 3.0 ile kabul edilecek düzeyde. Yani bence yağın ekstra maliyeti dışında sorun yok, ama bence faydası da yok. Ancak -30 derece altına düşerseniz anlamlı olacaktır. Adanada imkansız o sıcaklıklar abi. sadece aşınmanın çok olduğu kışın sabah ilk çalıştırmada fark olur mu diye düşünüyorumYoksa yakıt tasarrufu %1 bile değil diyor Yakup ki bende öyle düşünüyorum Fiyatı da ayrı bir dezavantaj tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 7 saat önce, Kubilay Yıldırımbayazıt said: sadece aşınmanın çok olduğu kışın sabah ilk çalıştırmada fark olur mu diye düşünüyorum Olmaz, olsa da sen fark etmezsin. Ama psikolojik rahatlama getirir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2016 Olmaz, olsa da sen fark etmezsin. Ama psikolojik rahatlama getirir. Hep yağ satıcılarının gazına geliyorum 0w 30 hatta 0w 40 bile önerenleri var tabi parasal durumlar önemli çoğuna itibar etmiyorum ama Fuel economy belki olur diye düşünüyordum ama süper 3000 e devam ederim bu faydalı konuşmalar üzerine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Merhaba, 2015 1,5 EB kuga aracımın 15000 bakım zamanı geldi. Bakım için İzmir otokoç firması 650 tl, çetaş firması 550 tl maliyet bildirdi. Otokoç 5w20, çetaş ise 5w30 yağ kullandığını belirtiyor. Aradaki bakım maliyet farkını yağ maliyeti oluşturduğu kesin. Aracımın sessizlik,tüketim verilerinin çok etkilenmesini istemiyorum ama 100 tl fark da az değil. Önerilerinizi rica ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2016 5W-30 yeterli ve uygundur. 1.0 EB dışında 20 yağ için bedel ödenmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2016 Teşekkür ederim Cem bey. Yorumlarınıza değer veriyorum. Saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 http://www.hepsiburada.com/mobil-1-esp-formula-5w-30-4lt-dpf-araclara-uygun-benzinli-dizel-motor-yagi-uretim-yili-2016-p-OTYAGMBL0003 Bu yağın uygun olduğunu sanıyorum ama bir yanlışlık var mı diye size de danışmak istedim. Fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum. Uygunsa ilgilenen arkadaşlara da duyurulur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Bir saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Uygunsa ilgilenen arkadaşlara da duyurulur. Uygun değil. Nedenleri daha önce yeterince yazıldı. Uygunu bu http://www.hepsiburada.com/mobil-super-fe-5w-30-benzin-ve-dizel-motor-yagi-4-litre-p-OTM652072 Üstelik daha da ucuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap