Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Motor Yağları ve Tavsiyesi Listesi (Focus 1, Focus 2, Focus 3 ve Focus 4)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
42 minutes ago, Cem Boneval said:

Yahu üretici çok net bir tanımlama yapmışken niye sürekli bunu delme çabası içindesiniz?

Aksiyon? Macera ruhu? Para bolluğundan kaynaklı deneysel çalışma? Para gidiyor diyerek ucuzunu zorlamak? Ben başka seçenek bulamadım.

• Yanıt 701
  • Görüntüleme 552,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ve İngiltere'den yağımız el konulmadan geldi. Acaba uçakta bir sorun olur mu diye endişelerim vardı ama sorunsuz ulaştı. Yaklaşık 120 TL'ye mal oldu. Hadi bakalım Otosan, 300 TL'ye yağ satarsın demek

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bir zamanlar öyle idi. Sonra Mayıs 2008'de Ford Otosan şöyle bir bülten yayınlamış. Sanırım sorularına da cevap olacaktır... ------------------------------------------------------------

• Daha önce de yazmıştım, DPF üniteleri külle tıkanmasın diye sülfat külü, fosfor ve sülfür (SAPS) artıklarından fakir yağ kullanımı önerilir.  Bu yağlar da ACEA C grubunda tanımlanır. Bu yağların tem

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Aksiyon? Macera ruhu?

Ne demezsin, sinemaya git daha başarılı.

2 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Para gidiyor diyerek ucuzunu zorlamak?

Gerekene gerektiği kadar para vermek...

3 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

ara bolluğundan kaynaklı deneysel çalışma?

Çalışma protokolü, sonuç değerlendirmesi?

Daha iyisine heves, ama bunu çok daha verimli yapabilecek binlerce farklı fırsat var. 

Yanıtlama zamanı:
15 saat önce, Haydar Kaya yazdı:

1 Servis mobil uygun diyor
2 Özel servis farketmez diyo
3 bazilari motocraft diyo
Yani açıkçası kafa karıştıran bilgi kirliliği var .

arkadaşında söylediği gibi servisler arasında bile farklılıklar var  kimisi mobil koyuyor kimisi castrol kimisi fmy 

Mümkün olduğu kadar varil yağı koydurmuyorum.

Birde DPF muhabbeti var (yağ ile ne alakası varsa)

Her kafadan bir ses çıkıyor.

Sonuç olarak standarttan devam 

Yanıtlama zamanı:

Ben ford a kızgınım beni arayış içine iten ford neden mi 2012 dizel focus ve volvo s40 ta aynı motor var focusamobil süper 3000 yarı sentetik Volvo ya mobil 1 0w 30 fuel economy tam sentetik aynı motora neden farklı yağ mobil ve forda soruyorum.

Yanıtlama zamanı:
Motorun birebir aynı olduğundan emin miyiz?

Beygir gücü tork tüketim emisyon ford Volvo ortaklığı ve motorun görüntüsüne göre aynı Cem abi. Öyleki Volvoyu incelediğimde dizel focusa baktığımı sanacak kadar eminim.

Nette bunu buldum ne derece güvenilir emin değilimIMG_0466.JPG

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
01.09.2016 - 14:04 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

DPF'siz yeni dizel araç bulamazsınız. Ama sizinki eski jenerasyondu şimdi yenileri kullanılıyor.

Benim araçta 2013 focus dizel 115 lik olanlardan. Katolokta yağ spesifikasyonlarına bakarak Mobil 5/30 ( fotodaki ) yağ kullandım gecen servis. Şimdi de aynı yağdan aldım. Yetkili servis dışındaki ustam senin araba dpf li dedi. Neden dpf lisini almadın dedi. Ama yağ Ford spesifikasyonlarını (katologtaki )taşıyor. 

Sıkıntı olur mu? Aklıma takıldı.

Yaklaşık 3 ayda bir uzun yol yaptığımdan ve şehir içinde bile çok pasif kullanım yapmadığımdan sıkıntı olmaz diye düşündüm. Yanlış mıyım?20170712_211046.thumb.jpg.f4a19300da9eba0363a69d9d1224339a.jpg20170712_211057.thumb.jpg.f4e83900e5c634f7c1d0df5f2aa3f286.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Siz doğru olanı almışsınız, hiç sorun yok :) İyi yolculuklar

--0 dakika sonra eklendi--
30 dakika önce, Serkan Gülhan yazdı:

Sıkıntı olur mu? Aklıma takıldı.

Yanıtlama zamanı:

Ben son 2 senedir. Citroën imde ve Focusumda Motul X clean FE kullanıyorum.

Ayrıca her motor yağı değişiminden önce würth veya liqui moly nin motor iç temizleyicisini kullanıyorum.

Gayet memnunum yakıt ekonomisi için özel üretilmiş bir yağ özellikle uzun yolda 0.2 lt daha az yakmaya başladım. Gayet memnunum yağdan.

Yanıtlama zamanı:
1.6 TDCİ Euro 5 motorlar için Castrol EDGE kullanan oldum mu ?? Yada kullansak ne olur ??

http://www.hepsiburada.com/castrol-edge-5w-30-c3-4litre-p-HBV0000019GI6

Bende kullanıyorum bi sıkıntısı yok c3 özelliklisini yalnız sağlam bi yağ marketinden almanızı tavsiye ederim hepsiburadadan mobil 3000 almıştım araba bögürüyodu resmen sahte ihtimalini düşündüm değiştirdim.
Yanıtlama zamanı:
Yavaş yavaş bu noktaya doğru gidiyoruz...
Taris_2077947.jpg.b4036cd1947d992816a7cefa9ebf572d.jpg

Gerçekten doğalmı soğuk presmi asidide oranı nedir:))
Yanıtlama zamanı:

Ben bu bakımda mobil 5w20 kullandım

20170715_105153.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.