Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Seyir Halindeyken Silecek Suyunun Yan Camlardan Içeri Dolması!

Featured Replies

Solved by Bekir B.

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 14,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Allah başka dert vermesin.

• hüseyin ipek
    hüseyin ipek

10 sn Camı kapatıverin sizde yahu

• ben ce de  çok  önemli  bir sorun olmadığını  düşünüyorum. Ford mühendisleri  biz Türklerin  böyle  garip  şeylerle  geleceğini  bilseydi  bi düzenleme yapardı  galiba

Yanıtlama zamanı:

Bu cam citalarinizin bence problemli oldugunun gostergesi. Benim ilk zamanlar gelmiyordu. On cami degistirirken çatır çatır citalari soktuler ve sonrasinda gelmeye basladi. Geçen serviste durumu izah ettim. Citalara biseyler yapip iyice sabitlediler ve su an gelmiyor.

Yanıtlama zamanı:

sorun yelpaze fazla açık. malum hareket halinde iken içeri giren havayla su da giriyor. püskürtme memelerinin ayarı yok sanırım sormadım ama. +su görüşüde tamamen kapatıyor anlık..

Hyundai era aracım bir yerden 3 yol su atardı. gidecekleri yeride bir tel ile yönleri ayarlanırdı.

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bir sorun da cam suyu fıskiyelerinden gelen suyun sistematik olarak fışkırmaması.Araç camları yıkadıktan sonra ağlıyor gibi görüküyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

çok nadir de olsa silecekler Fiskiyeden önce hareket ediyor, yani camı daha su gelmeden silmeye başlıyor. Bence suyun içeri girmesi basit, büyütülmeyecek ama bir o kadarda üretim aşamasında hiç farkedilmediğini düşündüğüm bir hata gibi geldi bana. cam çıtalarının 1ml kalın ve yüksek olması bu işi çözerdi diye düşünüyorum. Bir de Adana sıcağında arabaya ilk bindiğinde içeride yoğun bi basınç oluyor, kısa bir süre camları açık seyir ederek içeriyi havalandırmak gerekiyor, tabi bu arada ön camlarıda bir temizleyim diye düşününce su içeri kaçıyor. artık camları hareket etmeden önce temizliyorum. ;-)

Yanıtlama zamanı:

Bu sabah araçla giderden bir deneyim dedim suyun tazziki çok olmasına rağmen bende içeri bir damla bile girmiyor 2013 lerde sorunu çözmüşlermi yoksa benim araç hatalı mı yoksa herkeste olan sorun bende yok  :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

İyi de seyir halinde suyu sıkıyorsunuz, suyun içeri girip girmemesi rüzgarla alakalı değil mi? Rüzgarın yönü ve hızı ile.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İyi de seyir halinde suyu sıkıyorsunuz, suyun içeri girip girmemesi rüzgarla alakalı değil mi? Rüzgarın yönü ve hızı ile.

şimdi araç belirli bir hızda giderken zaten dışarıda sıfır rüzgar olsada, hızdan dolayı rüzgar kazanmış oluyorsunuz. ve zaten her iki açık camdan da aynı anda su giriyor. yani dışarıdaki rüzgar ve yönle alakası yok malesef.

Yanıtlama zamanı:

E tamam işte sonuçta rüzgarın etkisi olmuyor mu? Mesela ben seyir halindeyken su sıkacağım zaman camları kapatırım, bazen ön yan camlara hiç su gelmez bazen de sağ yada sol cama gelir, arkaya doğru gider.

Yanıtlama zamanı:

Abi sorun rüzgar değil park halindeyken bile camlar açıksa içeri su geliyor

Yanıtlama zamanı:

o işte bir gariplik var, duruyorken girmemesi lazım.

Fazla bir miktar değil ancak cam açma düğmelerinin oraya ve kapı içine damlalar geliyor.

Yanıtlama zamanı:

Şimdi bu işin cılkı çıkıncaya kadar konuşulur, daha önceki benzer başlıklarda olduğu gibi 10-12 sayfa falan tartışılır.

Tartışana kadar az miktar su sıksanızda camdan içeri su girmese, yahu dahada olmadı kapatsanız camınızı olmaz mı?

Ha yok feedback olarak ford'a iletirseniz eyvallah tabi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.