Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270063 Görüntü hizlandirilmamis ise aktif park sistem, super bisey... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270073 Teknoloji iyi ama powershift ile ilgili ne yaptilar acaba. Yakup bey ıslak kavramaya geçtiklerini yazmıştı hatta belge bile sundu ama emin olamıyorum. Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer misali. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl Yazar comment_270085 Teknoloji iyi ama powershift ile ilgili ne yaptilar acaba. Yakup bey ıslak kavramaya geçtiklerini yazmıştı hatta belge bile sundu ama emin olamıyorum. Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer misali. Kaynağından aldığım bilgiler, olumlu. 2.0 dizel PowerShift diye netten de eski yorumlara bakabilirsiniz. Çok sağlıklı yöntem olmasa da... Allah var eskisi de öyle ağız yakacak bişey yapmadı başka örnekleri de görüyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl Yazar comment_270192 Arabalar yavaş yavaş çoğalmaya başladı. Bu araç 1.5 Ecoboost 150 ps Titanium Siyah, üzerinde - Spor Paket - Kış Paketi - Business II Paketi - Teknoloji Paketi - 18 inç opsiyon jant - Xenon ve Led - Geri görüş kamerası - Kapı koruma, opsiyonları mevcut. ile gelmesi çok hoş oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl Yazar comment_270202 Yakup Bey bu kış paketinin içeriği ne? Isıtmalı ön cam ve yıkama jeti. ( fişşşkiiye ) Isıtmalı Ön koltuklar Isıtmalı Direksiyon simidi Bu donanımlar Almanya için bunlar için 500 euro istiyor amcalar. Bakalım, bizim için paketler nasıl olacak? Ona da buradan devam edeceğiz inş: Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl Yazar comment_270283 Biraz daha gelmiş, bunlarda alt donanımlı veya üst donanımlı ama merceksiz gündüz led'li farlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl comment_270349 Amma heyecan oldu. Çıplak gözle görüp kullanmak için sabırsızlanıyorum Bilgi ekranı büyük olacak sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl Yazar comment_270353 Amma heyecan oldu. Çıplak gözle görüp kullanmak için sabırsızlanıyorum Bilgi ekranı büyük olacak sanırım Titanium'da %95 öyle gibi duruyor.Diğerlerinde %99 ufak Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl comment_270354 Bugün serviste sunroof'lu titanium bir araca bindim, sanki farklı bir araçmış gibi heyecanla inceledim. Bu yeniler geldiğinde kim bilir ne olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl comment_270356 focus 1,2,2.5, ve 3 de yol bilgi ekranları çok küçük 2,5 neyse de diğerleri çok kötüydü. nasipse bu yıl başında arabamı değiştircem 3,5 olmasını istiyorum çok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl Yazar comment_270359 focus 1,2,2.5, ve 3 de yol bilgi ekranları çok küçük 2,5 neyse de diğerleri çok kötüydü. nasipse bu yıl başında arabamı değiştircem 3,5 olmasını istiyorum çok Şuan satılan versiyonda Tekno paket alırsanız aynı yukarda gördükleriniz gibi geliyordu birde kısa süre Smart ile onu vermişlerdi. Şimdi Dokunmatik ekran Tita. standart olduğu için Tekno vb olmaksızın yanına geniş koyacaklarını düşünüyorum yoksa çok aşırı sırıtacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl comment_270362 5 arabam oldu 3 ü focus ford illa bir yerde şaşırtıyor.harika güven hissi verirken yol sesiyle kafayı şişiriyor. yakup senin bir cümlen vardı çok hoşuma gitmişti focus 3,5 için. focus ve sessiz kelimelerini bir arada kullanmak,hayal gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl Yazar comment_270365 5 arabam oldu 3 ü focus ford illa bir yerde şaşırtıyor.harika güven hissi verirken yol sesiyle kafayı şişiriyor. yakup senin bir cümlen vardı çok hoşuma gitmişti focus 3,5 için. focus ve sessiz kelimelerini bir arada kullanmak,hayal gibi Evet burada bahsetmiştim. Focus 3 sesli değil, fakat en sessizi de değildi o yüzden dahasını yapıp bu yorumu alınca insan şaşırıyor tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201411 yıl comment_270367 focus 3 mü astra j mi daha sessiz sence c-max ses düzeyiyle focus 3 ün ses düzeyi arsında fark var mı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın