Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 saat önce, Teoman S. yazdı:

Uyarı; Lastik basınç arızası diye çıkıyor. Eğer eksilme olsa başka bi uyarı vermesi gerekmezmi? Her gün ölçeyim basıncı. Teşekkürler

evet basınç düşük gibi bir şey der. absyi tekrar initialize etmeyi dene abi.

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler. Büyük ihtimal devre dışı bırakacağım.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar herkese merhaba, 12 Focus 1.0 ecoboost Style alarak aranıza katıldım. Önceki aracım 2008 mondeo Titaium'du.

Paylaştığınız faydalı mesajlar için teşekkür ediyorum . Aracımda yokuş kalkış desteğini aktif etmek istiyorum. Bunun için Ankara'da bana yardımcı olabilecek tecrübeli bir arkadaş var mıdır ? Neresinde olursa olsun haberleşelim ben gelirim. Şimdiden teşekkürler. 0505 772 8831

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar iyi akşamlar, forumdan 3 arkadaşımıza Trabzon’da yardımcı oldum. İşlem sonrasında ücret sorulduğu icin bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Aktivasyon konusunda forumdaki diğer arkadaşlarımız gibi benimde ücret talebim yok. Trabzon’dan ulaşan herkese yardımcı olabilirim.

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Erdem Samancı yazdı:

Arkadaşlar iyi akşamlar, forumdan 3 arkadaşımıza Trabzon’da yardımcı oldum. İşlem sonrasında ücret sorulduğu icin bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Aktivasyon konusunda forumdaki diğer arkadaşlarımız gibi benimde ücret talebim yok. Trabzon’dan ulaşan herkese yardımcı olabilirim.

Aynen Erdem ?

Eline sağlık kardeşim.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar konuda geçen programlar ile enjektörlerin sağlıklı çalışıp çalışmadığı görülebilir mı?

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar forumda yeniyim bir ay önce 2011 focus 3 style plus aldım gizli özellik olarak yardımcı olabilecek biri var mıdır. İstanbul / Sultanbetli de oturuyorum

Sent from my D6503 using FocusClubTr.com mobile app

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, Muzaffer Kalkan yazdı:

Merhabalar forumda yeniyim bir ay önce 2011 focus 3 style plus aldım gizli özellik olarak yardımcı olabilecek biri var mıdır. İstanbul / Sultanbetli de oturuyorum

Sent from my D6503 using FocusClubTr.com mobile app

Muzaffer Ataşehirdeyim... 

Yarın gelirsen hallederiz.

Yanıtlama zamanı:
18 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Gürkan bey servis ücreti nedir ? :)))) benimde bi anahtarsiz giriş kapi kolu acilicak'da.

okan ali tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Gürkan abinin yardımıyla focus umuzu güncelledik yokuş kalkış lastik basınç ve otomatik kilit aktifleştirildi eline emeğine sağlık abi.

Bu arada çok şahane bir c-max görmüş oldum maşallah.

Yanıtlama zamanı:

Bende Ford servisinde çalışıyorum aracimda Ford ama kendi aracima yapmadım herkezede tavsiye etmiyorum baskı balatatayi erken bitirdiği için

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Barış Kartal yazdı:

Bende Ford servisinde çalışıyorum aracimda Ford ama kendi aracima yapmadım herkezede tavsiye etmiyorum baskı balatatayi erken bitirdiği için

Doğru düzgün arabayı sürmeyen herkes, bundan kat kat kat zarar veriyor arabasına kalkışlarda. Belki de zararınız oluyordur karşınızdakine :) 

Yanıtlama zamanı:

Baskı balatası daha az devrede olmuş olmuyor mu bu sistemle? Fren balataları daha geç devreden çıktığı için, baskı balata doğal olarak daha az yüklenecek ve daha az sürtünmeye maruz kalacaktır. Neden erken bitsin ki?..

Yanıtlama zamanı:

Doğru düzgün arabayı sürmeyen herkes, bundan kat kat kat zarar veriyor arabasına kalkışlarda. Belki de zararınız oluyordur karşınızdakine [emoji4] 

+ olarak fabrikasyon olan sistemlerde o zaman baskıyı erken bitiriyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.