Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muzaffer Kalkan

Üye
  • Toplam İleti

    31
  • Katılım

  • Son ziyaret

Muzaffer Kalkan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Focus 3 hb 2011 1.6 tdci style
  • Meslek:
    Memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Muzaffer Kalkan's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Toplam Beğeni

  1. Merhaba, 2011 focus 3 hb style plus aracımda iç aydınlatma ön ve arka aynı anda yanıyor arkadaki lambada düğme yok sadece arkayı yakamıyorum bunları ayırmanın yolu var mı yoksa arkaya düğmeli bir panel mi almamız gerekiyor. ?
  2. Bugün Sancaktepe Atılgan servis ile görüştüm şuan yapılan değişim courier modelleri içinmiş focus içinde farklı bir yol izlenmeye başlamış araç 40-50 bin km hatta 60 bin km ye kadar olanları ses kaydı alıp gönderiyoruz ve değişim için işlem başlatıyoruz dediler benim aracım 127 binde bu km deki araç için debriyaj yanma ihtimalleri olduğu için garanti kapsamı olmaz dedi yapılan işlemde şanzıman sökülüp kontrol ediliyormuş garanti harici değişimde 2.900 TL fiyatı var sesin kesilmesine garanti veriyorlar. İşine yarayan arkadaşlar varsa gidip görüşsün bence yararlananlar olur.
  3. Arkadaşlar dün serviste bir tanıdığımı aradım volant sesi için var mı gelişme diye Abi İyileştirilmiş parça geldi çatır çatır volant değiştiriyor herkes dedi garantiden yapılanda varmış ücretli olanda bilginize. Aynı dert bende de var servise gidip yüzyüze bi konuşucam benim aracın 2011 çünkü garantiden yapılmayacaktır muhtemelen.
  4. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilecek biri var mı acaba tavan aydınlatmasını ön arka olarak ayırmamız mümkün mü panel mi değiştirmemiz gerekiyor bunun için?
  5. Arkadaşlar bu konu ile ilgili çözüm yolu bulan var mı acaba bazı focus kullananlara soruyorum çoğu bizde öyle birşey yok diyor bizim araçlarda eksik olan nedir ki böyle bir ses çıkıyor? Birde izmitte öneriler ile iyi denilen bir ford ustası buldum tel ile görüştüm durumu anlattım fırsat bulunca gidip göstereceğim.
  6. Daha önce caddy ve passat kullandım ses kalitesi çok çok iyiydi yanlış bilmiyor isem passat ta orjinal olarak amfi beslemesi var focus ta 2006 ghia kullandım sony ses sistemi vardı oda çok iyi derecede keyif veriyordu şuan 2011 style var. Focus ların orjinal sony ler hariç ses sistemleri rezalet bence. İstediğin ayarı yap keyif vermiyor hoparlör ve teyp değiştirmek şart.
  7. Bu işlemin size maliyeti ne oldu acaba?
  8. Merhaba bu ön arka aynı anda yanma olayına bende çok uyuz oluyorum bebeğim olduğu içinde bazen ışık yakarak gitmem gerekiyor. Ayrımı konusunda biraz detaylı yardımcı olabilecek var mı? Kablolara erişip ekstra bir buton tarzı birşey mi koymak gerekiyor orjinale yakın ne yapılabilir.?
  9. Tekrar değişim yaptınız mı peki şuan ne durumda? --3 dakika sonra eklendi-- Ve direk egr iptali yapsak daha güzel olmaz mı grupta yapanlar vardı sanırım.
  10. Arıza ışığı hiç yanmadı şimdiye kadar kalkışlar içinde yüksek devirli ve ara gaz vererek kalktığımda silkeleme olmuyor ama normal şekilde kalkış yaparsam zıplayarak gidiyor araç özellikle günün ilk çalıştırması ve kalkışında resmen hoplaya zıplaya gidiyorum 15 saniye kadar [emoji3]
  11. Merhaba bende de bu sorun bir süredir var düşük hızlarda özellikle 1-2 vites aralığında ve dur kalklarda yapıyor yanınıza rastgele biri otursa acemi bu şoför diyecek bir his oluyor resmen yüksek hızda bir sorun yok şimdilik.
  12. Aynı sorun bende de var maliyeti ne tuttu size hangi ilde yaptırdınız ve ne kadar sürede bitti işlemler?
  13. Muzaffer Kalkan

    Teneke (Saç) Jant

    İletişim Bilgileri İletişim Kanalları: özel mesaj Beklenen Karşılık Aralığı: xx tl Alınacak Ürün Hakkında 2011 focus 3 hb aracıma 205/55/16 Kışlık lastiklerimi takmak için çıkma siyah teneke jant arıyorum
  14. Aynı sorun bende de var bazen çok rahatsız edici oluyor dışardan bile duyuluyor debriyaj baskı balata volan değişmiş ama ses hala var sanayide bi yere sorunca direk volan diyorlar. çözümü bulan var mı acaba şimdiye kadar. Araç focus 3 hb
  15. Estağfurullah bende görüşümü belirtiyorum yanlış olabilir tabiki ama. Rampada yokuş kalkış olan ve olmayan bir araç kullanan kişi aynı şekilde kalkıyor taktik olarak bi farklılık yok. Yokuş kalkış aktifken aracınız geri kaymamış oluyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.