Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 20188 yıl comment_473391 Merhaba, 2011 focus 3 hb style plus aracımda iç aydınlatma ön ve arka aynı anda yanıyor arkadaki lambada düğme yok sadece arkayı yakamıyorum bunları ayırmanın yolu var mı yoksa arkaya düğmeli bir panel mi almamız gerekiyor. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 20188 yıl comment_473882 Verdiğim şema makyajlı kasa için öncelikle belirteyim, büyük olasılıkla aynıdır ama emin olmaktan zarar gelmez. Bende makyajsız şeması yok. Şemaya göre arka tarafa anahtarlı lambadan alınıp, mavi iptal edilip, (arka ışığı yakan bu) öndeki lambanın beyaz (kapılar açılınca ışığı açıp kapayan bu) ve siyah (lamba üzerindeki düğmeden lambayı açıp kapayan bu) kablosundan paralel çekilip, zaten kahverengi (+12) geliyor arka tarafa, bunlar ilgili yerlere, k.rengi 1. beyaz 2. siyah 4. bacağa bağlandığında istediğiniz şey olur. yalnız bu durumda kapı açılınca iki lamba yanarken, öndeki düğmeye bastığınızda sadece öndeki yanar. Arka taraf için de geçerli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 20188 yıl comment_474449 gezinirken şöyle bir şey denk geldi. Masrafsız yapılabilir gibi. http://ffclub.ru/topic/258073/jump_690/?pid=12729320#entry12729320 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 20188 yıl comment_475702 O zaman bu yöntem tavan lambası kartı bozuk olan araçlarda kullanılabilir.Şoför tarafı tavan lambası sürekli yanıyor.O yüzden ben de şoför tarafının lambasını söktüm bu şekilde kullanıyorum.Yarın bir deneyeyim inşallah çözüm olur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın