Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Doğru söylüyorsun aynı şey işte ama yokuş kalkış desteği normale göre biraz daha yıpratıyor eğer debriyaj sistemini biliyorsanız bunların farkinda olursunuz

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Barış Kartal yazdı:

Doğru söylüyorsun aynı şey işte ama yokuş kalkış desteği normale göre biraz daha yıpratıyor eğer debriyaj sistemini biliyorsanız bunların farkinda olursunuz

Debriyaj baskı balata ile yokuş kalkış sistemi farklı şeyler. Yokuş kalkışı abs/esp sistemi frenleri kontrol ederek yapıyor. Transit ile ilgili bir sorun varsa, nedeni bununla alakalı olamaz. 

ESP destekli yokuş kalkış sistemini Bosch patenti ile kullanıyor otomobil üreticileri. Fren tutunma süresi yaklaşık 2 saniyedir. Ancak araç hareket etmek için gerekli torka ulaşırsa, bu süreyi beklemeden frenler bırakılır. Bu süre de milisaniyeler ile ölçülür. 

Yanıtlama zamanı:

s.a bi bu uygulamaları yükleyebileceğim elm kablosu linki paylaşır mısınız ? 

ve 2014 trend-x aracıma bu bahsedilen özelliklerden hangilerini yapabilirim ? yardımcı olur musunuz ? Öğleden önce link atarsanız yarına elimde olur kargoları teslim etmeden satıcılar almak istiyorm. 

Yanıtlama zamanı:

Modifiyeli elm 327 kablo diye arat bulursun. 130 tl civarı fiyat istiyorlar. Ben ali expressten aldım 50 tlye. 2 haftada geldi. 

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Ogün Özemre yazdı:

Modifiyeli elm 327 kablo diye arat bulursun. 130 tl civarı fiyat istiyorlar. Ben ali expressten aldım 50 tlye. 2 haftada geldi. 

İşte aldığının linkini atabilirsen şimdi yanlış ürün alırız boş yere 2 hafta beklemeyelim bende aliexpressten alıcam çünkü acelem yok :) bi yardımcı olur musun rica etsem  

--0 dakika sonra eklendi--
--1 dakika sonra eklendi--

bide bu var 

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm-327-usb-modifiye-edilmis-kisa-devreli-ftdi-elm327-ayni-gun-kargo-291218161?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252887*22324021167*58375872927*{type}*291218161*pla-79002696447&gclid=CjwKCAjwoNrMBRB4EiwA_ODYv_N2hcDHxsXZvzmIi4-qFHZ__rsWh4n5i1_q2gXJfUk9_pI7i5g2QxoC31sQAvD_BwE&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

acaba bu uyumluysa bununla yapabilirsem bunu mu alsam bilgisi olan varsa yardım lütfen

Misafir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ogün Özemre yazdı:

Siparişi geçtim bile teşekkürler. Peki 2014 trend-x e açabileceğim özellikler ozanın anlattıklarından hangileri deneyen var mı ? yokuş kalkışı yapsam bana yeterli aslında gerisinde gözüm yok :)

Yanıtlama zamanı:
40 dakika önce, Onur Tokmak yazdı:

Siparişi geçtim bile teşekkürler. Peki 2014 trend-x e açabileceğim özellikler ozanın anlattıklarından hangileri deneyen var mı ? yokuş kalkışı yapsam bana yeterli aslında gerisinde gözüm yok :)

Lastik basınç ve hareket ettikten sonra kapı kilitleme de açılıyor bildiğim kadarıyla. Konuyu baştan göz atarsanız vardır uygulayanlar mutlaka

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Süleyman Ünal yazdı:

Lastik basınç ve hareket ettikten sonra kapı kilitleme de açılıyor bildiğim kadarıyla. Konuyu baştan göz atarsanız vardır uygulayanlar mutlaka

30 sayfa felan okudumda 158 sayfa oku oku bitmez ki abi :)

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı:

yokuş kalkışı aktiflestirin yeter bence ben babamın araçta sadece onu açtım çok memnun yokuş kalkıştan, oto.kiliti açmadım ne olur ne olmaz anahtar içinde iken kapi oto.kilitlenir diye

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı:

yokuş kalkışı aktiflestirin yeter bence ben babamın araçta sadece onu açtım çok memnun yokuş kalkıştan, oto.kiliti açmadım ne olur ne olmaz anahtar içinde iken kapi oto.kilitlenir diye

ya banada sadece o lazım zaten gerisi çok önemli özellikler değil ekstra birşey katmıyor hayatıma ürün gelince deniyeceğim yapanlardan yardım felan alarak inşallah sorunsuz başarabilirim. 

Yanıtlama zamanı:

Kapı kilitleme tamam da lastik basınç en son Antalya 'ya gidişimde işime yaradı. Sağ ön lastiğe vida girmiş ve havası biraz inmiş, uyarmasa farkında değilim.:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, Onur Tokmak yazdı:

donanım eklenmeden lastik basınç, kapı kilitleme, yokuş kalkış.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.