Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
08.07.2017 - 22:38 tarihinde, çağlar çetinkaya yazdı:

Ozan babama style plus focus3 aldık  , yokuş kalkışı aktif edelim dedik bu elm kablosunu aldık araca bağladım burdaki senin tarif ettiğin şekilde yalnız bu Read from Bcm tuşuna bastıktan sonra hiç bir ilerleme olmuyor ,ne yaptıysam olmadı diğer portlarıda denedim olmadı.Sanirim Elm kablosunu görmüyor bilgisayar...Nasıl bir yol izlemeliyim ?Şimdiden teşekkür ederim...

İyi akşamlar öncelikle. 

Bugün elime elm kablosu ulaştı denedim fakat bende de bulamadı. Sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylıca anlatabilir misiniz? 

Teşekkür ederim. 

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 753,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 saat önce, Ali Yörük yazdı:

İyi akşamlar öncelikle. 

Bugün elime elm kablosu ulaştı denedim fakat bende de bulamadı. Sorunu nasıl çözdüğünüzü detaylıca anlatabilir misiniz? 

Teşekkür ederim. 

sürücüleri yükleyin.

Yanıtlama zamanı:
16.07.2017 - 23:09 tarihinde, çağlar çetinkaya yazdı:

ara ara geliyorum Kayseri'ye ,

gelmeden önce yazarım burdan 

Hocam ben de halledemedim. Kayseriye gelirseniz halledelim inşallah. 

Yanıtlama zamanı:
Hocam ben de halledemedim. Kayseriye gelirseniz halledelim inşallah. 

Kayseri iki oldu[emoji23]
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Merhaba. Rizeden istanbula geldim bir haftalığına bana istanbulda yardımcı olabilecek biri var mı acaba ? Özellikleri açabilirsek memnun olurum.

Yanıtlama zamanı:

Mrb lar aracım 2012 focus ancak sesli komutla klima vb çalıştırma özelliği yok sadece tel ve USB komutları var diğer konutlar için yazılım mı yüklenmesi gerekli tşk

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı:

Mrb lar aracım 2012 focus ancak sesli komutla klima vb çalıştırma özelliği yok sadece tel ve USB komutları var diğer konutlar için yazılım mı yüklenmesi gerekli tşk

Bu konuyla alakası yok :) Modülü vs farklıdır.

Yanıtlama zamanı:
19.07.2017 - 20:38 tarihinde, Ali Yörük yazdı:

İyi akşamlar öncelikle. 

Teşekkür ederim. 

totalcardiahnostics.com dan birkaç program (sürücüler) indirdim bilgisayara yükledim ondan sonra kabloyu bağladım .Ozan'ın verdigi linkteki 8.4 sürümü indirdim birde öyle denedim oldu.Diger sürümlerde olurdu belki ama ben 8.4 ile denedim

--5 dakika sonra eklendi--
1 saat önce, Aşkın Aşık yazdı:

yanlış hatırlamıyorsam eğer ilk gelen focus3 lerde ve 2012 2. çeyreğe kadar üretilen focuslarda bu klima,radyo vs. komutları var sonraki üretimlerde yok 

Yanıtlama zamanı:

Abilerim acil bı durum var elm 327 pcden bağlanmak istiyorum programla can't öpen port hatası veriyor 6 7 seçenekleri var nasıl bağlanmak gerekiyor ikisinde de hata veriyor

Yanıtlama zamanı:

Bugün kabloyu bağladım araca belirtilen kodları uyguladim fakat araç ekranı sapitti herşeyi devre dışı gösterdi.tekrar eski kodları girdim düzeldi yani açamadım özellikleri bir yerde hatamı yaptık. Öğrenmek istediğim bütün kodları girip ABS menüsünde ECU yu okutup daha sonrami programdan written diyoruz 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
27.07.2017 - 16:09 tarihinde, Aşkın Aşık yazdı:

Bugün kabloyu bağladım araca belirtilen kodları uyguladim fakat araç ekranı sapitti herşeyi devre dışı gösterdi.tekrar eski kodları girdim düzeldi yani açamadım özellikleri bir yerde hatamı yaptık. Öğrenmek istediğim bütün kodları girip ABS menüsünde ECU yu okutup daha sonrami programdan written diyoruz 

Neyi devre dışı gösterdi? Tekrar deneyin. Write to bcm dedikten sonra o işlem başarıyla sonuçlanırsa abs tabından initialize ecu diyeceksiniz. 

Yanıtlama zamanı:

Ben lastik basıncının modlamasini yaptim. önce ABS ecusu butonuna bastıktan sonra writeto bcm dedim ordami hata yaptım aceba

Yanıtlama zamanı:
22 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı:

Ben lastik basıncının modlamasini yaptim. önce ABS ecusu butonuna bastıktan sonra writeto bcm dedim ordami hata yaptım aceba

Yanlış olmuş sıralama,

read from bcm- değişiklikler-write to bcm ve sonra abs sekmesi initialize ecu 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
48 dakika önce, Aşkın Aşık yazdı:

Evet. O şekilde çalışmaz. Gürkan abinin yazdığı şekilde olacak. 

Yanıtlama zamanı:

Tmm hallettim tşk evet sıralamayi yanlış yapiyormusum ben önce ABS ecusuna yazıp sonra whrite to bcm yapınca  araç hata verdi. Benim araçta Hillholder vardı zaten, otomatik kapı ve lastik basınç  modunu açtım  sayenizde. ozan hocam ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim herzamaman takip

--3 dakika sonra eklendi--

Daha önce formda bahsetmiştim araçta şerit takip vs var trafik işaret tanıma yok.fakat ben bu programla aktif ederim dedim ancak maalesef o bölüm boş görünüyor program da

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.