Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 hepsi normal%69 da takılı kalıyor 2 keredir nasıl geçebilirim özelden numara versem arar mısınız rica ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Şimdi, Onur Tokmak yazdı: %69 da takılı kalıyor 2 keredir nasıl geçebilirim özelden numara versem arar mısınız rica ediyorum tekrar tekrar dene Read From BCM tuşuna basarak aracın gem modulundeki değerleri okuyorsunuz. 2) Değerler okunurken %100 olana kadar bekliyorsunuz, eğer ilerlemiyorsa yada hata veriyorsa 1. adımı tekrarlayın. 3) İstediğiniz değişiklikleri yapıyorsunuz 4) Write to BCM butonunu tıklayarak değişiklikleri araç üzerinde kayıt ediyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 tekrar tekrar dene Read From BCM tuşuna basarak aracın gem modulundeki değerleri okuyorsunuz. 2) Değerler okunurken %100 olana kadar bekliyorsunuz, eğer ilerlemiyorsa yada hata veriyorsa 1. adımı tekrarlayın. 3) İstediğiniz değişiklikleri yapıyorsunuz 4) Write to BCM butonunu tıklayarak değişiklikleri araç üzerinde kayıt ediyorsunuz.Sanırım oldu ergün abi bi önce abs ışığı araç göstergelerinde yandı söndü 10 20 saniye kadar sonra kayboldu şuan araç bilgisayarında gözükmüyor ama araç çalışıyor sorunsuz acaba aktif oldu mu nasıl anlarım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 15 dakika önce, Onur Tokmak yazdı: Sanırım oldu ergün abi bi önce abs ışığı araç göstergelerinde yandı söndü 10 20 saniye kadar sonra kayboldu şuan araç bilgisayarında gözükmüyor ama araç çalışıyor sorunsuz acaba aktif oldu mu nasıl anlarım Hill Holder in Hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2017 Hill Holder in Hayırlı uğurlu olsun.Ergün abime çok teşekkürler basit bir hata yapıyormuşum sayesinde hallettik allah razı olsun tekrar teşekkürler abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Mrb lar bu renkli geniş gösterge ekranlarin bazılarında yol bilgisayarı menüsü 2 tane galiba benim aracın tek yol bilgisayarı menüsü var bu gostergenin ozelligimi dır bunu elm vb ile bu şekle getirebilir miyiz tsk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2017 2 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Mrb lar bu renkli geniş gösterge ekranlarin bazılarında yol bilgisayarı menüsü 2 tane galiba benim aracın tek yol bilgisayarı menüsü var bu gostergenin ozelligimi dır bunu elm vb ile bu şekle getirebilir miyiz tsk makyajlı kasa ile makyajsız arasındaki fark. makyajlılarda 2 bilgisayar var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Merhaba peki bana focus 2.5 için gizli özelliklerde yardımcı olabilecek var mı araç 2011 titanium Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Araç Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 05.09.2017 - 18:28 tarihinde, Ergün YILDIZ yazdı: Hill Holder in Hayırlı uğurlu olsun. Hocam merhaba, Elm327 ile 2013 Model Trend X için de bu özellikleri aktif edebilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 13 dakika önce, İbrahim Araç yazdı: Hocam merhaba, Elm327 ile 2013 Model Trend X için de bu özellikleri aktif edebilir miyiz? İlk mesajda detayları verilmiş bir soru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Araç Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: İlk mesajda detayları verilmiş bir soru Okudum da sanki sadece Stylus Paket içinmiş gibi geldi hocam o yüzden sordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 2 dakika önce, İbrahim Araç yazdı: Okudum da sanki sadece Stylus Paket içinmiş gibi geldi hocam o yüzden sordum Yokuş kalkış için ESP şart örn. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Araç Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2017 42 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Yokuş kalkış için ESP şart örn. 2013de ESP var diye biliyorum hocam o zaman aktif edebilir diyebiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 4 saat önce, İbrahim Araç yazdı: 2013de ESP var diye biliyorum hocam o zaman aktif edebilir diyebiliriz Yol bilgisayarında çekiş kontrol açma kapama yapabiliyorsanız, ESP vardır. En hızlı oradan anlaşılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2017 6 saat önce, İbrahim Araç yazdı: 2013de ESP var diye biliyorum hocam o zaman aktif edebilir diyebiliriz Aynı donanımda aynı model yılına sahip aracımızda açtık yokuş kalkış ve basınç uyarısını. Esp var diye düşünüyorum sizin araçta da o yüzden yapılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap