Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erdem Samancı

Üye
  • Toplam İleti

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erdem Samancı Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Trabzon
  • Arabam:
    11 Focus 3 1.6 TDCI Style P HB
  • Meslek:
    Memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

735 profil görüntüleme

Erdem Samancı's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

34

Toplam Beğeni

  1. Ben bir kamu kurumunun yazı işleri biriminde memurum. BİMER, CİMER ve SABİM sistemlerinin hiç bir anlamı yok. Şikayeti yapıyorsun. Sonra o şikayetini, senin şikayet ettiğin kuruma gönderiyorlar ve sana cevabı o kurum veriyor. Bence de bu işe toplu şekilde bir tepki gösterilmeli artık.
  2. Az önce haberlerde izlediğim kadarıyla söylemek gerekirse; bu kadar zam oranı yasaya aykırı diye oturup düşünmüşler ve torba yasaya ufak bir madde ekleyip (bizzat kendi ifadesi) kanun haline getirmişler. Yani zam yapabilmek icin baya çalışmışlar. Sayın Bakanımız diyor ki; efendim, vatandaşımız 500 lira vergi verirken normal şartlarda yeni yılda bu rakamı 575 TL olarak ödeyecekti. Bizde vatandaşımıza dedik ki 700 TL verin. Hay hay, veririz yahu tabii ki veririz. Siz futbol takımlarının, büyük şirketlerin falan vergi borcunu silin bizde o açığı bir güzel kapatalım. Çünkü biz bu günler icin varız. Galiba hafta sonu gezileri icin araba kiralayıp gezmek çok daha mantıklı hale geliyor.
  3. Enjektorlerimde öğrenme hatası vardı. Serviste programlama yaptırdım. Bu işlemi gerçekleştiren arkadaşın tavsiyesi üzerine özel bi dizel servisine gidip enjektorleri söktürdüm ve makinaya bağladılar, temizlik suyuna koydular vs. derken bilgisayarda %100 sağlam çıktılar. Çalışma prensiplerini de aracı çalıştırıp incelediler. Sadece bir enjektörün basındaki sibop uydurma idi onu değiştirdiler. İkinci işlem değil ama programlama işleminin yakıtta etkisi olduğunu düşünüyorum.
  4. Dönerken de ayni koşullar ile döndüm ama fark olmadı bende [emoji1] Ordu’daki trafik sorunu da çözülse aslında daha da akıcı olur büyük ihtimal
  5. Arkadaşlar merhaba, Bir donem yüksek tüketim ve enjektör şikayetleri derken motor ile ilgili birşeyler yazmamıştım. Son 1 ay içerisinde 2 kez Trabzon - İstanbul yolculuğu yaptım. İkisinide arabada 4 kişi ve tam dolu bagaj olarak gerçekleştirdim. Trabzon’dan Gerede otoban girişine kadar 116 km/h’a sabitledim. Otobanda da 130 km/h’a sabitledim. Yolculuk boyunca klima hep acıktı. (Genelde 2. Kademedeydi, ara ara da 1. Kademe) Yolculuğumun sonunda 110 km/h hız ortalamasıyla 5.2 litrelik yakıt değeri yakaladım. Yıllarca benzinli araç kullanan biri olarak oldukça memnunum şuanki rakamlardan
  6. Arkadaşlar iyi akşamlar, forumdan 3 arkadaşımıza Trabzon’da yardımcı oldum. İşlem sonrasında ücret sorulduğu icin bu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. Aktivasyon konusunda forumdaki diğer arkadaşlarımız gibi benimde ücret talebim yok. Trabzon’dan ulaşan herkese yardımcı olabilirim.
  7. Özel mesaj gönderdim. Yarın gün içerisinde numaranız üzerinden arayacağım sizi Nevzat Bey
  8. Kapıları boş bir anımda soktum. Aracın bir önceki sahibi amfi ve bass i sokmus fakat hoparlörleri sökmemiş. Ancak, hoparlörler patlak. Servis orijinal hoparlörlerin tanesine 217 TL (iskontosuz) fiyat verdi. Jbl in bu hoparlörlerinin çifti ise 300 tl civarında. Amfi olmadan bu compenant sistem yenilenerek kullanılabilir mi? Gittiğim bir kaç yerden çok net cevaplar alamadım
  9. Açıkcası söyle bir bakındım bende çok net birşey bulamadım. Şimdi bu bilgiler ışığında yola çıkarsam daha iyi olacak. Bilgilendirmeniz icin ayrıca teşekkür ederim.
  10. Hoparlörleri kontrol ettirdim. Eski hoparlörler duruyor fakat patlatlar sanırım. Sadece o parçayı bırakmışlar bir de kablolar. Amfili ses sistemi toparlamak maliyet olarak suan fazla geleceği icin orijinal değerlerle uyumlu hoparlör araştırmaya daha yakınım sanırım. Bu konuda da başka bir arkadaşın konusu vardı Hertz markalı üründen taktırmıştı ve memnundu. Ayni ürünlerden bulmaya çalışacağım.
  11. Resimde net çıkmamış evet üzerinde jbl etiketi ve ortasında basmalı bir tuş var. Hoparlörden gelen sesin dışında onunda bası boş olmaktan dolayı yarattığı bi tıkırtı sesi vardı. Elim tam sığmadığı ve kapıyı sökecek ekipmanım olmadığı icin sabitleme çalıştıysam da çok ise yaramadı sanırım. Yarın bi daha gözden geçireceğim.
  12. Arkadaşlar merhaba, Forumda arka hoparlörler ile ilgili mesajları okudum. Cam açma tuşunun bulunduğu bölmeyi çıkartıp deneme yanılma ile ses gelen yeri bulayım dedim. Sonra içeri doğru baktığımda Fotoğraftaki bu parçayı gördüm. Bunun akabinde arka koltuğun oturma bölümünü kaldırdım ve atıl durumda bir sürü kablo vardı. Sanırım benden önceki sahibi araca ses sistemi modifikasyonu sağlamış ve özenmeden söktürmüş. Bu parçanın ne olduğuna dair bilgi sahibi olan arkadaşlarımız bunun ne olduğuna dair yardımcı olabilirler mi?
  13. Miraç bey mesaj yolu ile numaramı gönderdim. Uygun bir günde buluşup işlemi sağlayabiliriz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.