Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaloriferin geç ısıtması ve elektrikli ek ısıtıcı (PTC)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Doğan Kurban said:  

ben otosan yetkilileriyle görüştüm. Kesinlikle takılamaz dediler. Ama takıp kullanan arkadaşımız var. Montajını testini serviste beraber yaptık

Parçayı servis vasıtasıyla almak mümkünmü.

Parçayi servia vasitasiyla almak tabiki mumkundur. Fakat bu islem ile ilgili tecrubeye sahip servis bulmak gerekli. Aracinizin şase numarasindan sorgulayarak parcayi tedarik edebilirler. Fakat ne kadar maliyet cikar, takmaya yanasirmilar, getirtirmiler orasi muallakta.

• Yanıt 538
  • Görüntüleme 110k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

• Osman Bahadır
    Osman Bahadır

1.0 Ecoboost dual termostata (dual split cooling) sahiptir. Birinci termostat blok ısınmadan soğutma sıvısını blok dışına vermez. Motor yeterli sıcaklığa ulaştıktan sonra birinci termostat açarak soğu

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
59 dakika önce, Mehmet Gün said:

Parçayı servis vasıtasıyla almak mümkünmü.

670 + kdv gibi birşeydi sanırım. Parçacılarda 250 civarı.Seçim size kalmış :)

Yanıtlama zamanı:
Dun gece araştirirken bi sitede tam hatirlamiyorum ama ya sinyalden yada gucten bahsediyordu cihaza gelen. %10un altindaysa ve %95in ustundeyse cihaz calismaz yaziyordu. Akuden dolayi calismamis olabilir ozan. Yada dedigin gibi cihaz arizali. Cihazi test etmenin bir yolu var mi ozan?

Focus 2.5 için birisi kontrol devresini kendi yapmış ama ben elektronikten o kadar anlamıyorum. Aletin üstündeki devrede çok karışık yani benim yapabileceğim birşey değil.

Yanıtlama zamanı:

1.0 ecoboost ilk tanıtılırken ford mühendislerinin bu aşırı beslemeli motorun rahat soğuyabilmesi için ek önlemler aldıklarını (ek önlem dediği tesisatla mı ilgilidir nedir bilmiyorum) söylüyorlardı. Yani sürekli yüksek devirli kullanımda hararet yapmasını önlemek için soğutma işini abarttılarsa ve bizim gibi 1700-2000 rpm de kullananlar içinde bu sistem bize soğuk olarak geri dönüyor olabilir mi?

Fatih Mehmet USLU tarafından düzenlendi
imla hatası

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Dun gece araştirirken bi sitede tam hatirlamiyorum ama ya sinyalden yada gucten bahsediyordu cihaza gelen. %10un altindaysa ve %95in ustundeyse cihaz calismaz yaziyordu. Akuden dolayi calismamis olabilir ozan. Yada dedigin gibi cihaz arizali. Cihazi test etmenin bir yolu var mi ozan?

Focus 2.5 için birisi kontrol devresini kendi yapmış ama ben elektronikten o kadar anlamıyorum. Aletin üstündeki devrede çok karışık yani benim yapabileceğim birşey değil.

Elektrik geliyormu peki bakabildin mi? Gem modülü çalış demiyorsa bence ısıtıcıyı bi değiştir diğerini tak.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Doğan Kurban said:

670 + kdv gibi birşeydi sanırım. Parçacılarda 250 civarı.Seçim size kalmış :)

Parçacılarda fiesta'nınki var. Focus bulamadım. Bağlantıları fiestayla aynımı.

Yanıtlama zamanı:

Bu parça c-max'da zaten takılı olabilir mi? Ben benim araçta hiç ısınma sorunu görmedim. İçerisi anında ısınmıyor belki ama çok kısa süre içinde sıcak hava gelmeye başlıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bu parça c-max'da zaten takılı olabilir mi? Ben benim araçta hiç ısınma sorunu görmedim. İçerisi anında ısınmıyor belki ama çok kısa süre içinde sıcak hava gelmeye başlıyor.

Abi ozanın babasının arabada varmış. Sende de muhtemelen var. Elm ile bağlanınca ptc heater seçeneği açıksa vardır tahminimce. Ya da kapağı açıp bakacan.

Yanıtlama zamanı:

Elektrik geliyormu peki bakabildin mi? Gem modülü çalış demiyorsa bence ısıtıcıyı bi değiştir diğerini tak.

Mor kablo direk aküye bağlı onda sıkıntı yok. Siyah kabloda şasi yok. Mavi ve sarıdan biri kontak oda geliyor. Diğeri beyinden açıl kapan sinyali onu ölçmek için alet lazım.

Bizde var abi. Etiste ve asbuiltte görünüyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
32 dakika önce, Ozan Kar said:

Mor kablo direk aküye bağlı onda sıkıntı yok. Siyah kabloda şasi yok. Mavi ve sarıdan biri kontak oda geliyor. Diğeri beyinden açıl kapan sinyali onu ölçmek için alet lazım.

Şasi yok dedin doğru mu? Davuthan ında aynısı oldu ek kablo çektiler ve kablo zayif olduğu için yandı.Sende de sıkıntı aynı demekki.Şasi alınca çalıştı mı peki?

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Ozan Kar said: Mor kablo direk aküye bağlı onda sıkıntı yok. Siyah kabloda şasi yok. Mavi ve sarıdan biri kontak oda geliyor. Diğeri beyinden açıl kapan sinyali onu ölçmek için alet lazım.

Şasi yok dedin doğru mu? Davuthan ında aynısı oldu ek kablo çektiler ve kablo zayif olduğu için yandı.Sende de sıkıntı aynı demekki.Şasi alınca çalıştı mı peki?

Hayır çalışmadı

Yanıtlama zamanı:

Burdan Ford mühendislerine sesleniyorum. Bu ekip yakında yerli ford yapar. [emoji23] Yok boyle azim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Burdan Ford mühendislerine sesleniyorum. Bu ekip yakında yerli ford yapar. [emoji23] Yok boyle azim

Abi ama herkes gerçekten haklı. Ya böyle bir ısıtıcı varsa neden hiç haberimiz olmazki. Bak arabama yetkili servis yapsın parçayı taksın veririm bin tl. Ama bunu yapacağına yok bu parça olmuyor çalışmaz diyip kestirip atmayı tercih ettiler. Şu forumda bir kişi varmı acaba orj den böyle bir ısıtma istemem diyecek. Tabi yaşadıkları yer soğuk olanlar içinde. Ben hala peşini bırakmadım. Otosan ı bunaltmaya devam etcem. Haftaya sonuç alamazsam ısınma konusuna bu mevzu uzayacak.

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Doğan Kurban said:

Abi ama herkes gerçekten haklı. Ya böyle bir ısıtıcı varsa neden hiç haberimiz olmazki. Bak arabama yetkili servis yapsın parçayı taksın veririm bin tl. Ama bunu yapacağına yok bu parça olmuyor çalışmaz diyip kestirip atmayı tercih ettiler. Şu forumda bir kişi varmı acaba orj den böyle bir ısıtma istemem diyecek. Tabi yaşadıkları yer soğuk olanlar içinde. Ben hala peşini bırakmadım. Otosan ı bunaltmaya devam etcem. Haftaya sonuç alamazsam ısınma konusuna bu mevzu uzayacak.

Aynen katılıyorum. Buna verilecek paraya değer.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.