Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2016 17 saat önce, Furkan İlker Özmen yazdı: o değilde hala radyo dinleyen varmış şaşırdım ben onu sadece süs amaçlı alırım Zevkler tartışılmaz ama arabada radyo dinlemek gibisi yoktur. Özellikle uzun yolda güzel de bir frekans bulursanız eğlenceli bir yolculuk olur, aklınıza gelmeyen eski bir slow parça çaldı mı bazı şeyleri de hatırlattı mı çok daha güzel olur radyo dinlemesi ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Kırmızı renk olarak bende arıyorum nereden temin edebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Kırmızı renk olarak bende arıyorum nereden temin edebilirim. Aliexpres aldım. Yaninda kilima düğmelerini getirmiştim. Mevcut an güzel duruyor. HB ile sedaninki farklı alırken ona dikkat edin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Pek anlamıyorum aliexpresten o yüzden kredi kartıda kullanmadığım için hiç yeltenmedin başka şekilde bulma şansım yokmudur?HB Sedan farkı olduğunuda bilmiyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Pek anlamıyorum aliexpresten o yüzden kredi kartıda kullanmadığım için hiç yeltenmedin başka şekilde bulma şansım yokmudur?HB Sedan farkı olduğunuda bilmiyordum. Sanal kartla alıyorum. Zaten ara yuz turkce oluyor. GG'de satan vardır bakmaniz lâzım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2016 HB Sedan farkını nasıl anlarız yazıyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Emine Özen Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2018 Aynı antenden alıp uygulamak istiyorum ama konudaki ürünün ilanı artık geçerli değil imiş. En azından sizler yaptırdınız uyguladınız sorunsuz kullanıyorsunuz öğrendim inşallah bende uygulayıp foto atarım. Ancak benim araç füme umarım renk bulunur. Olmazsada boyatıcaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Antenin montajını yaptık.Durduğu yerde çekimde sıkıntı yok ama seyahat halinde ne olur,muamma..Gezip göreceğiz.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 32 dakika önce, suat coşkun yazdı: Antenin montajını yaptık.Durduğu yerde çekimde sıkıntı yok ama seyahat halinde ne olur,muamma..Gezip göreceğiz.. tavan çıtalarına ne olmuş abi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 1 dakika önce, Olcay Sert yazdı: tavan çıtalarına ne olmuş abi? Aldığım günden beri var.Oksitlenme yapmış,boyası atmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Bir saat önce, suat coşkun yazdı: Antenin montajını Güzel görünüyor eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Bir saat önce, suat coşkun yazdı: Aldığım günden beri var.Oksitlenme yapmış,boyası atmış. anten çok şık olmuş, güle güle kullan abi ama bende olsa çıtaları bi temizleme yolu arardım vardır bi bilen ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 5 dakika önce, Olcay Sert yazdı: bi temizleme yolu arardım vardır bi bilen Arabanın ufak tefek kaporta işleri var.Onlarla beraber yaptıracağım inşallah.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 33 dakika önce, suat coşkun yazdı: Arabanın ufak tefek kaporta işleri var.Onlarla beraber yaptıracağım inşallah.. Eğer iz bırakmadan sökmek mümkünse bi denemek lazım diye düşünüyorum zira oem olmadığı için yakıştıramıyorum pek. Sen beğeniyorsan ayrı tabiki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suat coşkun Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2019 11 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Eğer iz bırakmadan sökmek mümkünse Hocam çıtalardan mı bahsediyorsun?Çıtalar çıkıyor.Vida yerleri var.Benim elim pek yatkın değil bu işlere kendim yapamam yani uğraşamam,kaportaya sokunca baktıracağım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap