Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 20197 yıl comment_492023 53 dakika önce, Cenk Demirel yazdı: Konuyu hortlatmak gibi olacak fakat silecek konusunda kararsız kaldım. Silbak için yapılan tüm yorumları okudum. Hepsiburada gibi sitelerde 2015 mk3,5 focus için silecek bulamadım. Erol otomotiv'in sayfasına girdim ama o da hizmette değil sanırım. Güvenli şekilde bu markayı alabileceğim bir site var mı acaba ? Fiyatı uygun ve yorumları güzel diye tercih edeyim diyorum. Yoksa yine gidip 130 liraya Bosch almak zorunda kalacağım. Er-Ol Otomotiv cevap verir buradan sanırım. Ben geçenlerde Maxtel marka aldım, çok güzel. Mk3 için @Mertcan Çelik aldı ve memnun olduğunu söyledi. Satıcı Otolent isimli firma ve n11 den aldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492053 Ben nasiol'un yağmur kaydırıcısı ile beraber kullandığım için tam olarak aynı performans verilmeyebilir, ne kadar görünüyor bilmiyorum da şöyle bir video çekmiştim ilk zamanlarda, daha çok yağmur kaydırıcının performansı için ama sileceğe dair de bir fikir verir belki: 25. saniyede filan silecekleri denedim: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492057 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Er-Ol Otomotiv cevap verir buradan sanırım. Ben geçenlerde Maxtel marka aldım, çok güzel. Mk3 için @Mertcan Çelik aldı ve memnun olduğunu söyledi. Satıcı Otolent isimli firma ve n11 den aldım. Teşekkürler hocam. Daha önce 2 sene evvel Bosch aldım, memnundum ama silecekler benim hatam yüzünden erken bozuldu. Bakalım, duruma göre bir karar vereceğim artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492060 Ben de @Gürkan Çakıroğlu tavsiyesi ile Maxtel siparişi verdim.Bugün gelir.Araba tamirde.Geçen biri vurmuştu.Araba gelince deneyimleri paylaşırım.Bu arada 75x65 aldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492067 Ben de , ben de ? Bugün sipariş ettim maxtel 725 mm 725 mm . Bir de arka siparişi verdim 300 mm umarım doğrudur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492068 27 dakika önce, H. Cenk yazdı: Bir de arka siparişi verdim 300 mm umarım doğrudur. MCA ile F III aynı ise doğru abi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20197 yıl comment_492087 Az önce Maxtel marka silecek siparişi geçtim ben de. Bakalım ürün geldiğinde deneyimlerimi yazarım buraya. Çok teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl comment_492335 03.01.2019 - 13:32 tarihinde, Mertcan Çelik yazdı: MCA ile F III aynı ise doğru abi ? maalesef değil. adam 310 mm silecek yolladı. yolladığı silecek üstünde 6-7 marka model yazıyor focus yazmıyor. mesela fiesta yazıyor. adama attım tuttum mesajla.. aradı "abi yazmaz ama uyar" dedi. Neyse bir çıkardım bizimki daha uzun 330 mm . Koca forumda kimse yazmamış. Makyajlı focus HB style arka silecek 330 mm neyse geri yollamadım taktım yukarıdan 1 cm kadar az siliyor. Ön için Maxteller de bugün geldi. Onlar uzunluk olarak doğru ama silgi lastiği biraz daha ince ve dandik göründü bana.Fakat enteresan bir durum var. Orijinal sileceğin yönü var yani sağ sol farkı var bunlar ise standart ikisi de aynı. Oturdu ama azıcık yüksekte kaldı gibi Ya da ben yanlış taktım . Mekanizmada ufak bir fark var ama sistem aynı. tırnağa bas, sileceği yukarı çek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl comment_492342 56 dakika önce, H. Cenk yazdı: Ön için Maxteller de bugün geldi. Onlar uzunluk olarak doğru ama silgi lastiği biraz daha ince ve dandik göründü bana.Fakat enteresan bir durum var. Orijinal sileceğin yönü var yani sağ sol farkı var bunlar ise standart ikisi de aynı. Oturdu ama azıcık yüksekte kaldı gibi Ya da ben yanlış taktım . Mekanizmada ufak bir fark var ama sistem aynı. tırnağa bas, sileceği yukarı çek. Hayırlı olsun hocam. Silerken gıcırdama, iz bırakma gibi bir şey oldu mu acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl comment_492350 Bir saat önce, Cenk Demirel yazdı: Hayırlı olsun hocam. Silerken gıcırdama, iz bırakma gibi bir şey oldu mu acaba ? Kapalı garajda taktım deneme için 2-3 kere çalıştırdım. Öyle bir şey olmadı. Ama daha trafiğe çıkmadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl comment_492352 2 saat önce, H. Cenk yazdı: maalesef değil. adam 310 mm silecek yolladı. yolladığı silecek üstünde 6-7 marka model yazıyor focus yazmıyor. mesela fiesta yazıyor. adama attım tuttum mesajla.. aradı "abi yazmaz ama uyar" dedi. Neyse bir çıkardım bizimki daha uzun 330 mm . Koca forumda kimse yazmamış. Makyajlı focus HB style arka silecek 330 mm neyse geri yollamadım taktım yukarıdan 1 cm kadar az siliyor. MCA ile büyümüş ? https://www.focusclubtr.com/topic/17623-focus-mk1-mk2-mk3-mk4-silecek-ölçüleri-ön-ve-arka-1998-2018/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl comment_492353 Laf açılmışken, MK3 arka silecek nasıl sökülüyor. Ön silecekler rahat sökülüyor da arka sileceği sökemedim. Youtube da bir video var ondanda bir şey anlamadım. Hatta, yeni silecek hala duruyor. Bu arada eski silecekte canlandı herhalde, düzgün silmeye başladı.? Ocak 5, 20197 yıl Mustafa Nartkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20197 yıl comment_492355 32 dakika önce, Mustafa Nartkaya yazdı: Laf açılmışken, MK3 arka silecek nasıl sökülüyor. Ön silecekler rahat sökülüyor da arka sileceği sökemedim. Youtube da bir video var ondanda bir şey anlamadım. Hatta, yeni silecek hala duruyor. Bu arada eski silecekte canlandı herhalde, düzgün silmeye başladı.? Pabucunun dama atılacağını anlayınca ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492480 Maxtel 75x65 silecekler cama çok iyi oturdu.Sensörün çok üstünde temizliyor.Silecekler de fiyatına göre gerçekten çok iyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 20197 yıl comment_492488 Benim de sağ silecek soğuğu yiyince gıcırtıya başladı. 28 inç 2 adet alacağım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın