Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Silecek Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
53 dakika önce, Cenk Demirel yazdı:

Konuyu hortlatmak gibi olacak fakat silecek konusunda kararsız kaldım. Silbak için yapılan tüm yorumları okudum. Hepsiburada gibi sitelerde 2015 mk3,5 focus için silecek bulamadım. Erol otomotiv'in sayfasına girdim ama o da hizmette değil sanırım. Güvenli şekilde bu markayı alabileceğim bir site var mı acaba ? Fiyatı uygun ve yorumları güzel diye tercih edeyim diyorum. Yoksa yine gidip 130 liraya Bosch almak zorunda kalacağım.

Er-Ol Otomotiv cevap verir buradan sanırım.

Ben geçenlerde Maxtel marka aldım, çok güzel. Mk3 için @Mertcan Çelik aldı ve memnun olduğunu söyledi.

Satıcı Otolent isimli firma ve n11 den aldım.

• Yanıt 156
  • Görüntüleme 48,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Onu oraya koyana kadar motor hararet uyarı sistemi yapsana mühendis kardeşim ...

• Mertol abinin arabada far soketindeki tüm kablolar vardı mesala

• Yahu silecek için iyi silinmeyen camdan güzel bir uyarı olabilir mi? Boş işler bunlar.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben nasiol'un yağmur kaydırıcısı ile beraber kullandığım için tam olarak aynı performans verilmeyebilir, ne kadar görünüyor bilmiyorum da şöyle bir video çekmiştim ilk zamanlarda, daha çok yağmur kaydırıcının performansı için ama sileceğe dair de bir fikir verir belki:

25. saniyede filan silecekleri denedim:

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Er-Ol Otomotiv cevap verir buradan sanırım.

Ben geçenlerde Maxtel marka aldım, çok güzel. Mk3 için @Mertcan Çelik aldı ve memnun olduğunu söyledi.

Satıcı Otolent isimli firma ve n11 den aldım.

Teşekkürler hocam. Daha önce 2 sene evvel Bosch aldım, memnundum ama silecekler benim hatam yüzünden erken bozuldu. Bakalım, duruma göre bir karar vereceğim artık.

Yanıtlama zamanı:

Ben de , ben de ?

Bugün sipariş ettim maxtel 725 mm 725 mm . Bir de arka siparişi verdim 300 mm umarım doğrudur. 

Yanıtlama zamanı:

Az önce Maxtel marka silecek siparişi geçtim ben de. Bakalım ürün geldiğinde deneyimlerimi yazarım buraya. Çok teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
03.01.2019 - 13:32 tarihinde, Mertcan Çelik yazdı:

MCA ile F III aynı ise doğru abi ? 

maalesef değil. adam 310 mm silecek yolladı. yolladığı silecek üstünde 6-7 marka model yazıyor focus yazmıyor. mesela fiesta yazıyor. adama attım tuttum mesajla.. aradı "abi yazmaz ama uyar" dedi. Neyse bir çıkardım bizimki daha uzun 330 mm . Koca forumda kimse yazmamış. Makyajlı focus HB style arka silecek 330 mm neyse geri yollamadım taktım yukarıdan 1 cm kadar az siliyor. 

Ön için Maxteller de bugün geldi. Onlar uzunluk olarak doğru ama silgi lastiği biraz daha ince ve dandik göründü bana.Fakat enteresan bir durum var. Orijinal sileceğin yönü var yani sağ sol farkı var bunlar ise standart ikisi de aynı. Oturdu ama azıcık yüksekte kaldı gibi Ya da ben yanlış taktım . Mekanizmada ufak bir fark var ama sistem aynı. tırnağa bas, sileceği yukarı çek. 

Yanıtlama zamanı:
56 dakika önce, H. Cenk yazdı:

Ön için Maxteller de bugün geldi. Onlar uzunluk olarak doğru ama silgi lastiği biraz daha ince ve dandik göründü bana.Fakat enteresan bir durum var. Orijinal sileceğin yönü var yani sağ sol farkı var bunlar ise standart ikisi de aynı. Oturdu ama azıcık yüksekte kaldı gibi Ya da ben yanlış taktım . Mekanizmada ufak bir fark var ama sistem aynı. tırnağa bas, sileceği yukarı çek. 

Hayırlı olsun hocam. Silerken gıcırdama, iz bırakma gibi bir şey oldu mu acaba ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Cenk Demirel yazdı:

Hayırlı olsun hocam. Silerken gıcırdama, iz bırakma gibi bir şey oldu mu acaba ?

Kapalı garajda taktım  deneme için 2-3 kere çalıştırdım. Öyle bir şey olmadı. Ama daha trafiğe çıkmadım. 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, H. Cenk yazdı:

maalesef değil. adam 310 mm silecek yolladı. yolladığı silecek üstünde 6-7 marka model yazıyor focus yazmıyor. mesela fiesta yazıyor. adama attım tuttum mesajla.. aradı "abi yazmaz ama uyar" dedi. Neyse bir çıkardım bizimki daha uzun 330 mm . Koca forumda kimse yazmamış. Makyajlı focus HB style arka silecek 330 mm neyse geri yollamadım taktım yukarıdan 1 cm kadar az siliyor. 

MCA ile büyümüş ? 

https://www.focusclubtr.com/topic/17623-focus-mk1-mk2-mk3-mk4-silecek-ölçüleri-ön-ve-arka-1998-2018/

Yanıtlama zamanı:

Laf açılmışken, MK3 arka silecek nasıl sökülüyor.

Ön silecekler rahat sökülüyor da arka sileceği sökemedim.
Youtube da bir video var ondanda bir şey anlamadım.
Hatta, yeni silecek hala duruyor.

Bu arada eski silecekte canlandı herhalde,
düzgün silmeye başladı.?

Mustafa Nartkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Mustafa Nartkaya yazdı:

Laf açılmışken, MK3 arka silecek nasıl sökülüyor.

Ön silecekler rahat sökülüyor da arka sileceği sökemedim.
Youtube da bir video var ondanda bir şey anlamadım.
Hatta, yeni silecek hala duruyor.

Bu arada eski silecekte canlandı herhalde,
düzgün silmeye başladı.?

Pabucunun dama atılacağını anlayınca ?

Yanıtlama zamanı:

Maxtel 75x65 silecekler cama çok iyi oturdu.Sensörün çok üstünde temizliyor.Silecekler de fiyatına göre gerçekten çok iyi.

Yanıtlama zamanı:

Benim de sağ silecek soğuğu yiyince gıcırtıya başladı. 28 inç 2 adet alacağım. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.