Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Silecek Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı:

Arkadaşlar geçen gün sileceklerimi değiştirdim.Şöyle bir şey var sileceklerde.İndikatör falan yazıyor.Bunun ne işe yaradığını bilen var mı?

O etiketin altı siyah çıkıyor, zamanla sararıyor işte bu sararma yaşandığında "benim ömrüm bitti patron değiştir beni" diyor. Orcinal farkı :) 

• Yanıt 156
  • Görüntüleme 48,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Onu oraya koyana kadar motor hararet uyarı sistemi yapsana mühendis kardeşim ...

• Mertol abinin arabada far soketindeki tüm kablolar vardı mesala

• Yahu silecek için iyi silinmeyen camdan güzel bir uyarı olabilir mi? Boş işler bunlar.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

O etiketin altı siyah çıkıyor, zamanla sararıyor işte bu sararma yaşandığında "benim ömrüm bitti patron değiştir beni" diyor. Orcinal farkı :) 

Aynen altında siyah bir halka var.Daha önceki sileceklerimdede varmış bu halka.Ama üzerinde bunun gibi kaldırın işareti olan bir şey değilde sarı bir etiket yapışıktı.Hiç dikkatimi çekmemişti.Bu sefer kutuda görünce dikkatimi çekti.Sevdim ben bu "patron beni değiştir" işini :guitar:

Mehmet Çallı tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı:

Aynen altında siyah bir halka var

Bende 2-3 ay önce aldim servisten ama hic dikkatimi çekmemişti. Bende kaldirayim bari etiketi :D

Yanıtlama zamanı:

bende bu siyah etiket bir işe yaramaz niye var ki diye sökmüştüm :)

Yanıtlama zamanı:
22 saat önce, Mehmet Çallı yazdı:

Sevdim ben bu "patron beni değiştir" işini

Yahu silecek için iyi silinmeyen camdan güzel bir uyarı olabilir mi?

Boş işler bunlar.

Yanıtlama zamanı:

Orjinal sileceğin ömrü ne kadar?
Benim da orjinal ford logo lu silecekler var ses yapmaya başladı. Araç 5 yaşında 2 yıldır bende ben hiç silecek değiştirmedim acaba fabrika çıkışlı silecekmi kullanıyorum [emoji16]

Yanıtlama zamanı:
Benim da orjinal ford logo lu silecekler var ses yapmaya başladı. Araç 5 yaşında 2 yıldır bende ben hiç silecek değiştirmedim acaba fabrika çıkışlı silecekmi kullanıyorum [emoji16]
Yilda bir değiştirmek gerekir . Silecek lastiğinin kauçuk özelliği zamanla aşınarak etkisini yitiriyor.
Yanıtlama zamanı:

Orjinal silecekler yan sanayi sileceklere nazaran her halükarda en az iki kat daha uzun ömürlü oluyor. Hem de ömrü boyunca çok güzel hizmet veriyor. Bu yüzden sikecek konusunda orjinal yedek parça kullanmak taraftarıyım. Evet alırken pahalı oluyor ama o paranın hakkını ve konforunu sonuna kadar veriyor.

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Erhan Erten yazdı:

Nemli sıcak, don ve kirli çamurlu camda yoğun kullanım en önemli aşındırıcılar. 

Aslında Özer'e katılıyorum, yıllık değişim mantıklı olur.

Ama sileceğin performansını izlemek çok kolay, silme kalitesi düştüğünde çingenelik yapmadan değiştirmekte yarar var.

Antalya'nın nemli yazı kauçuğu bitiriyor.

Ben genelde sonbaharda yeniliyorum, kışı ve yazı geçiriyor, şansım varsa ikinci kışı da atlatıyor. 

10 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı:

Orjinal silecekler yan sanayi sileceklere nazaran her halükarda en az iki kat daha uzun ömürlü oluyor.

Benim izlenimlerim hiç bu yönde değil, kaliteli bir marka ürünü kullanırsanız (Bosch Aerotwin, ve hatta Silbak) arada pek fark olmuyor. Üreticinin de fason yaptırdığını unutmayalım. 

Yanıtlama zamanı:
13 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Benim izlenimlerim hiç bu yönde değil, kaliteli bir marka ürünü kullanırsanız (Bosch Aerotwin, ve hatta Silbak) arada pek fark olmuyor. Üreticinin de fason yaptırdığını unutmayalım.

Senin sözünün üstüne söz söyleyemem Cem Abi, izlenimlerine de tecrübelerine de saygım sonsuzdur.

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Evet orjinal parçalarda aslında başka firmalara fason ürettirilen ürünler genellikle.Benim aldığım orjinal sileceğin bir köşesinde Bosch logosu var mesela.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Silbak ön arka takım bulamadım, bilen var mı takım satılıyor mu silbak marka? Sw ile hb arka silecek aynıdır sanırım.

Bir de ölçü olarak 725 mi 750 mi olmalı acaba mca için?

Yanıtlama zamanı:
32 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

Silbak ön arka takım bulamadım, bilen var mı takım satılıyor mu silbak marka? Sw ile hb arka silecek aynıdır sanırım.

Kerem, Bosch car servise uğra ve bir takım al, arkaya connect sileceği oluyordu F3 te ?

Yanıtlama zamanı:
50 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı:

Takım ön set: BM5J S17528-AA @ER-OL Otomotiv'da da vardır. Silbak şu an gözükmüyor sanırım :D Bitti mi nedir.

Senin arkası 305 MM -> 7S71 N17402-BA

HB ise 330 MM.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.