Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 20179 yıl comment_425690 15.06.2017 - 00:09 tarihinde, Erhan GÜLER yazdı: Hocam ben bosch aerotwin kullanmıştım,açık konuşmak gerekirse memnun kaldığımı söyleyemem. İz de bırakıyordu ses de yapıyordu o yüzden bence fiyatı tuzlu da olsa orijinal takmakta fayda görüyorum,karar sizin tabi. Sen oyle deyince almadim.. Servisi aradim 120 tl dedi eleman.. Dedim marka ne ford dedi bilmiyor buyuk ihtimal.. Olmadi alacam ama bi silecegede cok be kardesim Ki ( yine bu ayni marka boschun sa internetten 85 tl alirim ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425753 14 saat önce, okan ali yazdı: Sen oyle deyince almadim.. Servisi aradim 120 tl dedi eleman.. Dedim marka ne ford dedi bilmiyor buyuk ihtimal.. Olmadi alacam ama bi silecegede cok be kardesim Ki ( yine bu ayni marka boschun sa internetten 85 tl alirim ) Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz var hocam bilirsin Şahsen 85 tl verip memnun kalmamaktansa 120 verip memnun kalmak daha mantıklı. Tabi siz bilirsiniz, ben de bosch deneyeyim dedim hem iz yapıp bir de ses çıkarınca pişman olmuştum,belki siz memnun kalırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425754 ER-OL otomotivde orijinali 85tl haberiniz olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425758 Geçen hafta arka silecegin lastiği kopmuştu. Bosch marka aldım. Yanılmıyorsam 24 tl idi. Sileceksepeti. Com dan aldım. Yağmur yapmadığı için performansıyla ilgili yorum yapamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425760 31 dakika önce, Ercan Çetin yazdı: ER-OL otomotivde orijinali 85tl haberiniz olsun. aradım er-ol otomotivi şimdi tele bakan bey amca orjınale 130 tl dedi. dedim focusclubtan arıyorum. Duydumu emin değilim @ER-OL Otomotiv dikkatine :)olmadı servisten 110-120 ye alacam orjinali Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425765 Benim bir sorunum var. Arabayı alır almaz farketmiştim sileceğin şöför kısmını süpüren kolarından birisi orta noktada bir yeri inerken tam silmiyordu. Bugulu gibi kalıp görüşü kısıtlıyordu. 1 ay geçmeden değiştirdim. Yenisi de aynı sorunu yaptı. Sorun acaba kollarında mı yoksa camda mı bilemedim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425772 39 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Benim bir sorunum var. Arabayı alır almaz farketmiştim sileceğin şöför kısmını süpüren kolarından birisi orta noktada bir yeri inerken tam silmiyordu. Bugulu gibi kalıp görüşü kısıtlıyordu. 1 ay geçmeden değiştirdim. Yenisi de aynı sorunu yaptı. Sorun acaba kollarında mı yoksa camda mı bilemedim? aynı sorun bendede var kucuk bı nokta sılmıyor atlıyor gıbı orayı bende ondan degıseyım dıyorum.. acaba bendedemı aynısı olur :S Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425773 3 dakika önce, okan ali yazdı: aynı sorun bendede var kucuk bı nokta sılmıyor atlıyor gıbı orayı bende ondan degıseyım dıyorum.. acaba bendedemı aynısı olur :S Yani şöyle diyeyim kaldırırken ve indrirken aynı yerde silik bırakıp başka yerlerde yapmıyorsa silecekten değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425776 23 dakika önce, Berat Hasbek yazdı: Yani şöyle diyeyim kaldırırken ve indrirken aynı yerde silik bırakıp başka yerlerde yapmıyorsa silecekten değildir. berat olmadı silecegi yetkılı servısten alırsam orda bi gösteririm onuda Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425799 3 saat önce, okan ali yazdı: aynı sorun bendede var kucuk bı nokta sılmıyor atlıyor gıbı orayı bende ondan degıseyım dıyorum.. acaba bendedemı aynısı olur :S sağ sol yer değiştirip deneyebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 20179 yıl comment_425850 18 saat önce, okan ali yazdı: aradım er-ol otomotivi şimdi tele bakan bey amca orjınale 130 tl dedi. dedim focusclubtan arıyorum. Duydumu emin değilim @ER-OL Otomotiv dikkatine :)olmadı servisten 110-120 ye alacam orjinali Berk ile görüşeceğim diyecektin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 20179 yıl comment_426049 17.06.2017 - 15:54 tarihinde, okan ali yazdı: aradım er-ol otomotivi şimdi tele bakan bey amca orjınale 130 tl dedi. dedim focusclubtan arıyorum. Duydumu emin değilim @ER-OL Otomotiv dikkatine :)olmadı servisten 110-120 ye alacam orjinali Berk benim ismim benimle görüşürseniz yardımcı olurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20179 yıl comment_426193 17.06.2017 - 15:05 tarihinde, Berat Hasbek yazdı: Benim bir sorunum var. Arabayı alır almaz farketmiştim sileceğin şöför kısmını süpüren kolarından birisi orta noktada bir yeri inerken tam silmiyordu. Bugulu gibi kalıp görüşü kısıtlıyordu. 1 ay geçmeden değiştirdim. Yenisi de aynı sorunu yaptı. Sorun acaba kollarında mı yoksa camda mı bilemedim? 17.06.2017 - 15:45 tarihinde, okan ali yazdı: aynı sorun bendede var kucuk bı nokta sılmıyor atlıyor gıbı orayı bende ondan degıseyım dıyorum.. acaba bendedemı aynısı olur :S Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 20179 yıl comment_426242 2 saat önce, H. Cenk yazdı: Demek oluyor ki kronik bir sorunmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20178 yıl comment_451123 Arkadaşlar geçen gün sileceklerimi değiştirdim.Şöyle bir şey var sileceklerde.İndikatör falan yazıyor.Bunun ne işe yaradığını bilen var mı? Aralık 10, 20178 yıl Mehmet Çallı tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın