Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Silecek Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
bundan bende şikayetçiyim... 

her sene bakım sırasında serviste silecekleride önlü arkalı değiştiririm. Arka sileceği ne kadar değiştirsek te camda sürekli iz bırakıyor. 

Bulamadın mı bi çözüm yolu dostum [emoji28]
  • Yanıt 156
  • Görüntüleme 48,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Onu oraya koyana kadar motor hararet uyarı sistemi yapsana mühendis kardeşim ...

• Mertol abinin arabada far soketindeki tüm kablolar vardı mesala

• Yahu silecek için iyi silinmeyen camdan güzel bir uyarı olabilir mi? Boş işler bunlar.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Alan olsa satacağız da alan yok işte :P 

Yanıtlama zamanı:
18 saat önce, Olcay Sert yazdı:

geçen orj takacaktım usta bosh takalım sessşz çalışsın dedi. taktık bosh ben pek bi fark göremedim yada duyamadım

Bildiğim kadarıyla aynı silecekler (bosch aerotwin ile), sadece marka farkı var.

18 saat önce, Mert Yürüyen yazdı:

bundan bende şikayetçiyim... 

her sene bakım sırasında serviste silecekleride önlü arkalı değiştiririm. Arka sileceği ne kadar değiştirsek te camda sürekli iz bırakıyor. 

Arkada toz çok birikiyor, bu nedenle de iz bırakması normal. Ama arada fıskıyeyide çalıştırınca temiz oluyor bende.

Yanıtlama zamanı:
53 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

Bildiğim kadarıyla aynı silecekler

o zaman kazık yedim... :/ fomoco 50 bosh 70 demişti bi dahakine fomoco taksın bari

Yanıtlama zamanı:

@Olcay Sert Fomoco 50 ise benim dediğim silecek değildir. Otosanın tedarik ettiği bir silecek daha var, ucuz versiyon olarak. Orjinal sileceğin fiyatı 100 küsur çünkü c-max için, focus da benzerdir diye tahmin ediyorum. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Murat Kavuk yazdı:

@Olcay Sert Fomoco 50 ise benim dediğim silecek değildir. Otosanın tedarik ettiği bir silecek daha var, ucuz versiyon olarak. Orjinal sileceğin fiyatı 100 küsur çünkü c-max için, focus da benzerdir diye tahmin ediyorum. 

C-max orj,olan 130 gibi fiyatı vardı.

WhatsApp Image 2016-11-24 at 16.07.43.jpeg

Yanıtlama zamanı:

ne silecekmiş arkadaş yahu

RBWleri söktüm gönderdim, gittim bauhausa 70cm sadece muz bosh vardı 35tl filan

sanayiye gittim lastik aldım, geldim onlarıda takamadım, yağladım ettim genede girmedi.

boschmu alsam silbakmı alsam bilemedim.

--36 dakika sonra eklendi--

Bosch aldım, 69tl (OHA demek istiyorum, RBW 20tlydi kargosuyla birlikte) 15 lirada çöpe atmış oldum.

Yanıtlama zamanı:
İğne ısıtın deliğin yönün değiştirin sonra diğer fazla kısmı düzleştirin [emoji3] 

Kesinlikle denicem [emoji28]
  • 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bi silecek sorusuda bende gelsin.. 2 yıldan beri hiç değimemiş sileceklerimi değişeyim artık diyorum..

Şu alttaki iki ürün arasında sanırım bı fark var

https://www.sileceksepeti.com/Ford-Focus-3-Silecek-Seti-2012-2017-Bosch-Aerotwin-A640S,PR-1178.html

https://www.sileceksepeti.com/Ford-Focus-3-Silecek-Takimi-2012-2017-Bosch-Aerotwin-Plus,PR-276.html

biri uzunluk 750 biri 725 diyor

hangısı benım aracla daha uyumlu olur  

focus 3.5 mca sedan  ? 

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, okan ali yazdı:

Bi silecek sorusuda bende gelsin.. 2 yıldan beri hiç değimemiş sileceklerimi değişeyim artık diyorum..

Şu alttaki iki ürün arasında sanırım bı fark var

https://www.sileceksepeti.com/Ford-Focus-3-Silecek-Seti-2012-2017-Bosch-Aerotwin-A640S,PR-1178.html

https://www.sileceksepeti.com/Ford-Focus-3-Silecek-Takimi-2012-2017-Bosch-Aerotwin-Plus,PR-276.html

biri uzunluk 750 biri 725 diyor

hangısı benım aracla daha uyumlu olur  

focus 3.5 mca sedan  ? 

Hocam ben bosch aerotwin kullanmıştım,açık konuşmak gerekirse memnun kaldığımı söyleyemem. İz de bırakıyordu ses de yapıyordu o yüzden bence fiyatı tuzlu da olsa orijinal takmakta fayda görüyorum,karar sizin tabi.

Yanıtlama zamanı:

yeni 30 tl ye aldım arka sileceğin lastiğini 3 liraya değiştirdim 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.