Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erhan Erten

Üye
  • Toplam İleti

    984
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    1

Erhan Erten tarafından yazılan her şey

  1. Bein spor haber kanalını normal ıyduya kanal ekleme ile ekleyip macı izlemek mümkün
  2. Çalışmasında bir sıkıntı yok ise yazılım ve bazı sensörlerden kaynaklanabilir diye düşünüyorum ?
  3. İlk defa garanti kapsamında bir işlem yaptırdım çok mutluyum ? hemde garantisi bitmiş arabaya ? Vites mekanizması ücretsiz değişim oldu. Bedeli 4300 TL parça + işçilik İşin bir de şans tarafı ana firmadan emir gelmiş bu arızayı alanlara artık red veriyorlarmış Almanya dan yazılım beklenecekmiş. Arada 60 bin bakımına 1100 tl verdim.
  4. Teşekkürler. Zaten iyiniyetten değiştirirlerse değişir yoksa aracın bir sıkıntısı yok boşa para vermem.
  5. Aracı Park konumunda parket git anlamında.
  6. Merhabalar yeni aldığım Golf 7 de ilk arızamızı almış bulunmaktayım ? şu an Doğuş Etimesgut servisdeyim yazılım atıyorlar yazılım çare olmaz ise vites mekanizması değişecekmiş iyi niyet kapsamında istek yaparız dediler. Ama aracın çalışmasında yürümesinde hiç bir sıkıntı yok. Kronik bir arıza imiş sensör kaynaklı. Bakalım sonuç ne çıkacak ? Bu ekran uyarısı sürekli gelmemektedir. 3 haftalık kullanımda 10 defa felan ekrana düştü. --5 dakika sonra eklendi-- Yazılım atıldı. Ama programları parça değişikliği gerektiğini yazmış ? 4300 tl imiş parça. İstek yaptılar bakalım hayırlısı...
  7. Araba almak için Ankara Nevşehir arası gidecek iken aştiyi arayıp bilet fiyatı sorduğumda 60 tl fiyatını alınca hayırdır thy mi dedim ? arabam o kadar yakıyor zaten. Otobüs firmaları suyunu çıkartmış. Ama buna rağmen otobüs tercih ederim geze geze gitmek babında ?uçak kapısında kemeri bile çıkartmak hatta kapalı notebook u açmak aşırı sıkıntı uyarıyor
  8. Erhan Erten

    Sizce Hangisi ?

    Vw yetkili servisi aradım şase no verdim yeni aldım aracı ne zaman servise gelmeliyim dedim ? 45,000 bakımına girmiş en son 60,000 bakımı dışarda olmuş kaydı yok. Garantisi bitti diye herhalde. Tüvtürk muayeneye 60binde girmiş. Yetkili servis bakımlara burada devam ederseniz iyiniyet garantisi kapsamı devam eder şeklinde söyledi. Kavrama konusunda focus dan tecrübeliyim ? biterse değiştiririz artık yapacak bir şey yok ?
  9. Erhan Erten

    Focus mu Octavia mı ?

    Oktavia 2015 model olanlara gittim inceledim, tek artısı bagajı.
  10. Erhan Erten

    Sizce Hangisi ?

    Abi benim de saçma bir huyum var hızlı alır hızlı satarım ? duramıyorum arabasız
  11. Erhan Erten

    Sizce Hangisi ?

    Sonuç olarak hem km azlığı, renk ve yakıt sarfiyatı olarak tdı olandan yana tercih yaptım. Kaporasını gönderdim. Hayırlı olur inşallah --0 dakika sonra eklendi-- Yorumlarınız için teşekkür ederim ?
  12. Erhan Erten

    Sizce Hangisi ?

    2,5 yıllık focus maceramız kısmetse yarın sona erecek. Kapora aldım yarın satışı vereceğim. Bu sefer de bir golf deneyim hiç binmedim diye düşündüm. Yılda yaklaşık focus ile 18,000 km yol yapmışım. Yakıt da önemli. Ama performans da insan bekliyor. Sizce aşağıdaki hangi golf? 1-Golf 7 1.4 TSI ACT 140 lık 97,000 km de bunun avantajı sahibini tanıyorum. İlk sahibi ve aracına çok iyi baktığını bildiğim bir arkadaş. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1.4tsi-140hp-act-dsg,comfortline-ek-donanimli-3-set-575540834/detay/ 2-Golf 7 1.6 TDI 105 lik 64,000 bunun avantajı km az yakıt daha az. Değişensiz sadece tek parça boyası varki boya takıntım yok. Araç plaka detay sorgulamasında İstanbul/Bursa/Nevşehir 3 il gezmiş. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-model-1.6-golf-vii-tdi-otomatik-vites-577622579/detay/ Maksimum bütçe 90,000 TL.
  13. İlgili motor a LPG uyumu varmıdır? internette bir kaç tane lpg li gördüm. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-goktaslar-dan-2015-ford-mondeo-1.5-ecoboost-titanium-160-hp-lpg-574293713/detay/ örnek ilandakina aklım takıldı şahahe bir makina ?
  14. Islaktaki performansı mı :)) ıslak performansı çok kötü şu an kullanmaktayım bu lastiği.
  15. Benim araç otomatik hep 10 lt ? hem lpg hem benzin
  16. şurada benim eski ve yeni değişen parça resimleri var
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.