Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20188 yıl comment_470635 Arkadaşlar merhaba resimde görüldüğü gibi motoru tutan ismini bilmediğim bağlantı noktası bu şekilde bu yağ nereden geliyor bir de bu şekilde binilirse sorun olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20188 yıl comment_470636 Motor kulağı değişmesi gerekli araç sarsıntısini hissedersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20188 yıl comment_470647 Motor üst takoz geçen ay değiştirdim rolantide sarsıntı vardı gitti. 250 tl orjinal parça Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 20188 yıl comment_470654 Sonuçta motor titreşimini emdiği için uzun vadede teknik bilgim olmamakla beraber zararı olabilir diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl comment_470678 Aynı yağlanma benimkindede vardı geçenlerde.Etrafına bakındım ama yağ gelecek yer bulamadım.Bu motor kulağının deforme olmasıyla oranın yağlanmasını bağdaştıramadım.Açıklayabilecek olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl comment_470680 Motor kulağı/takozu dedidiğimiz resimde görünen parçanın, kauçuk kısım içinde yağ var. Deforme / özelliğini yitirme durumunda yağ dışarı sızıyor. 4 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Aynı yağlanma benimkindede vardı geçenlerde.Etrafına bakındım ama yağ gelecek yer bulamadım.Bu motor kulağının deforme olmasıyla oranın yağlanmasını bağdaştıramadım.Açıklayabilecek olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl comment_470683 Motor üst takozunu değiştirmeniz gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl comment_470688 Bakıma gittiğimde değiştireyim ? Motorda 3 tanemi var takoz ? Ve diğerleri nerelerde acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl comment_470691 1 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı: Bakıma gittiğimde değiştireyim ? Motorda 3 tanemi var takoz ? Ve diğerleri nerelerde acaba? Altta sağda ve sol tarafta. Şanzıman tarafından bağlanıyorlar şaseye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl comment_470707 şurada benim eski ve yeni değişen parça resimleri var Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 20188 yıl comment_470753 Bu parçayı değiştirmezseniz, diğer kulakları da patlatırsınız. Muhtelemen zaten alttaki takoz da kırıktır. Özellikle arabanın direksiyonu çok titrer rölantide. Ayrıca motorun performasını düşürür. Bir an önce değiştirin parçayı. --1 dakika sonra eklendi-- 8 saat önce, Mehmet Çallı yazdı: Bakıma gittiğimde değiştireyim ? Motorda 3 tanemi var takoz ? Ve diğerleri nerelerde acaba? Evet 3 tane var. Yalnız bunların güzel sıkılması lazım. Bana göre orjinal bu parça orjinal olmalı. Diğerleri olmasa da olur. Çünkü onlar zaten sorun çıkarıyor arada. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın