Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gokhan Erten

Üye
  • Toplam İleti

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gokhan Erten tarafından yazılan her şey

  1. Yok Bülent Bey bir kaç günden sonra ikaz lambası söndü şimdilik biniyorum bir problem yok.Usta müşir arızalıdır diyor.tekrar yanarsa usta'ya göstereceğim...
  2. Tüm focuslar böyle problemli mi? Yoksa benim araba hatalı üretim ürünü mü? İnanın her ay 300 TL onarım a harcıyorum şimdi yağ pompası değişecek sanırım ekstra 1000TL daha.Bana bir araç markası söyleyin sanayinin yolunu unutturacak? yada ona yakın birşeyler ?
  3. Merhaba Her ay olduğu gibi bu ayda aracım farklı arızalar vermeye devam ediyor.Focus'u bu saatten sonra tavsiye etmem kimseye. Arıza şu şekilde oluştu hava sıcak araç yokuş çıktım 4 5 km sonrasında araç rolantideyken yağ ikaz lambası yandi fakat hareket halinde arıza kayboldu.? Neden kaynaklanır?
  4. Arkadaşlar merhaba resimde görüldüğü gibi motoru tutan ismini bilmediğim bağlantı noktası bu şekilde bu yağ nereden geliyor bir de bu şekilde binilirse sorun olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  5. Arkadaşlar bir kaç yabancı siteden daha okudum Cem Beyin dediği gibi nem alıyormuş bu maksatla otomatik devreye giriyor.A-C sıcak hava kesinlikle vermiyor böyle bir özellik maalesef yokmuş olsada bu segmentte zor diyorlar.Asıl saçmalık klima yönü panel veya ayak kısmına dahil olsa devreye girmesi.
  6. Havalandırma cama doğru değil ayak ve önpanelden..anlamadığım klima sadece soğutmuyormu? yani ben sıcak ayarda çalıştırdıgımda motor soğukken sıcak havamı veriyor?? --2 dakika sonra eklendi-- Motor soğuk a/c devredeyken sıcak hava üflermi??
  7. Merhaba Aracın klima sıcaklık ayarı soğuk sıcak yada tam ortada olsa dahil fanı açtığımda a/c yani klima aktif hale geliyor.? a/c devredeyken ısı ayarı sıcakda ise klima soğutmayamı çalışıyor anlamış değilim?
  8. 14 v 10 amper ile aküyü şarj edecegim 1 gün boyunca
  9. 15.3 volt normalmi sizce? --2 dakika sonra eklendi-- 600 km yaptım
  10. Merhabalar Aracımın torpido lambasını açık unuttum bir gün sonrasında uzun yol gitmeme rağmen düşük akü uyarısı veriyor Multimetre ile ölçü yaptım değerler: Araç normalde 12.3 volt Şarj ederken 15.3 volt (1 dk sonra ölçüm yaptım) Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
  11. @Sarp D. Uygur Selam Sizdeki cruise control aparatı trend direksiyona olurmu birde vida delikleri yokmuş sanırım trend direksiyonda? delik açabilirmiyiz?
  12. @Ozan Kar Teşekkürler Ozan Bey ne zaman müsait olursan.Özelden telefon numaranı gönderebilirmisin?
  13. Olayı anladım okudumda illaki ankarada bu işi yapmış tecrübeli birileri vardır diye düşünüyorum ve kimsenin ücretsiz yapmasınıda beklemiyorum --1 dakika sonra eklendi-- Teşekkürler sarp bey .. --7 dakika sonra eklendi-- @Ozan Kar Merhaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz müsait oldugunuzda?
  14. Selamlar Aranıza yeni katıldım Aracım Focus 3 Trend sırf boş oldugundan arabadan soğdum üstelik lpg li ve yokuşlarda sürekli stop ediyor.Ayrıca hız sabitleyici de yok.Ankara da yaşıyorum bana bu konuda yardım edecek fikir verecek biri varmı ? istediğim Yokuş kalkış desteği ve Hız sabitleyici taktırmak Teşekkürler..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.