Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474820 Merhaba Her ay olduğu gibi bu ayda aracım farklı arızalar vermeye devam ediyor.Focus'u bu saatten sonra tavsiye etmem kimseye. Arıza şu şekilde oluştu hava sıcak araç yokuş çıktım 4 5 km sonrasında araç rolantideyken yağ ikaz lambası yandi fakat hareket halinde arıza kayboldu.? Neden kaynaklanır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474824 5 dakika önce, Gokhan Erten yazdı: Merhaba Her ay olduğu gibi bu ayda aracım farklı arızalar vermeye devam ediyor.Focus'u bu saatten sonra tavsiye etmem kimseye. Arıza şu şekilde oluştu hava sıcak araç yokuş çıktım 4 5 km sonrasında araç rolantideyken yağ ikaz lambası yandi fakat hareket halinde arıza kayboldu.? Neden kaynaklanır? Yağ seviyesi ne durumda? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474825 Şimdi, Cem Boneval yazdı: Yağ seviyesi ne durumda? Yag seviyesinden oldugunu pek sanmam, yuksek ihtimalle yag pompasi rolantideyken gerekli basinci saglayamiyor basiyor yaygarayi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474852 yağ pompası cort hemen değiştirin yoksa yolda kalırsınız --0 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Gokhan Erten yazdı: Yağ seviyesi normal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl Yazar comment_474898 Tüm focuslar böyle problemli mi? Yoksa benim araba hatalı üretim ürünü mü? İnanın her ay 300 TL onarım a harcıyorum şimdi yağ pompası değişecek sanırım ekstra 1000TL daha.Bana bir araç markası söyleyin sanayinin yolunu unutturacak? yada ona yakın birşeyler ? Temmuz 2, 20188 yıl Gokhan Erten tarafından düzenlendi imla Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474899 55 dakika önce, Gokhan Erten yazdı: Tüm focuslar böyle problemli mi? Yoksa benim araba hatalı üretim ürünü mü? İnanın her ay 300 TL onarım a harcıyorum şimdi yağ pompası değişecek sanırım ekstra 1000TL daha.Bana bir araç markası söyleyin sanayinin yolunu unutturacak? yada ona yakın birşeyler ? Her düzgün forumun soru ve sorun bölümünü takip edip bunu görebilirsiniz. Münferit örneklerle bir yere varamayız ? Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20188 yıl comment_474909 Arabanın altını hiç vurdunuz mu? Focusların karter darbe aldığında, bu darbeden yağ pompası etkilenebiliyor. Böyle bir durum varsa hemen gerekli onarıma başlatmanızı tavsiye ediyorum. 16 saat önce, Gokhan Erten yazdı: Merhaba Her ay olduğu gibi bu ayda aracım farklı arızalar vermeye devam ediyor.Focus'u bu saatten sonra tavsiye etmem kimseye. Arıza şu şekilde oluştu hava sıcak araç yokuş çıktım 4 5 km sonrasında araç rolantideyken yağ ikaz lambası yandi fakat hareket halinde arıza kayboldu.? Neden kaynaklanır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 20188 yıl Yazar comment_476777 03.07.2018 - 02:01 tarihinde, Bülent Aydemir yazdı: Arabanın altını hiç vurdunuz mu? Focusların karter darbe aldığında, bu darbeden yağ pompası etkilenebiliyor. Böyle bir durum varsa hemen gerekli onarıma başlatmanızı tavsiye ediyorum. Yok Bülent Bey bir kaç günden sonra ikaz lambası söndü şimdilik biniyorum bir problem yok.Usta müşir arızalıdır diyor.tekrar yanarsa usta'ya göstereceğim... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın