Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Misery'i okumadim.. Stephen King'in her zaman kalbomde ayri bir yeri vardir. Okunur. Diziye de basladim, simdilik fena degil gibi... Ben Grange'la tanıştıktan sonra Stephen King okumadım tekrar. Gerçi ayda yılda bir kitap okuyorum malesef de Grange daha çok hitap etti bana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Bir okunuşta bitebilecek mükemmel akıcılıkta bir kitap.Sinan Yağmur romanlarını okumayı çok severim.Bu konu da oldukça ilgimi çeken bir konu olduğundan aldım ve severek okudum.Herkese tavsiye ederim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Alfred Bester - Kaplan Kaplan İnsan ruhu-doğası-pisikolojisi-gelecek-bilim/kurgu... Ray Brudbury - Fahrenheit 451 Baskıcı toplum-gelecek-distopya/ütopya Bertolt Brecht - Küçük Burjuvanın 7 Ölümcül Günahı (Oyun Metni) Sadece epik?... Ahmet Şık - Pusu Pusu atmak nasıl olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2014 O değil de para yetmiyor.... Ekonomist yok muuuuuuu.... ) ) )): Rich Dad Poor Dad: Zengin Baba Yoksul Baba http://www.idefix.com/kitap/zengin-baba-yoksul-baba-robert-t-kiyosaki/tanim.asp?sid=S1DBR8XZNB7BJOVF830I Para üzerine güzel bir kitap bence, önerilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 (düzenlendi) Dedemin yazmış olduğu, doğanın ve kültürümüzün kayboluşunu anlatan bir kitap. PDF olarak indirilebilir. KAYBOLAN KÜLTÜRÜMÜZ, YOK EDİLEN DOĞAMIZ VE DOĞANIN ACI ÇIĞLIKLARI http://www.ramazanerbay.com Temmuz 27, 2015 Ozan Kar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Güncel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Madem güncel, ben bir öneri yapayım o zaman. Trevanian'ın "Şibumi" kitabı, gizemli bir kiralık katilin iç dünyasına ve Go oyununun derinliklerine çeken bir yazım. Aynı zamanda kitabı bitirseniz de hep soru işaretleri kafanızda olacak. Yazarın kendisi de gizemli sayılır zaten. Bence kesinlikle okumayanlar hemen edinip okumalı. Her ne kadar ben para verip almasam da yazarın en çok satan kitabıdır. Bilimle ilgilenen özellikle de fizikle ilgilenen arkadaşlara nadide bir kitap önerim var. Aklın isyanı!!! Alen Wood ve Ted Grant'ın kaleminden çıkan kitap hem fizik hem de diyalektik felsefe bakış açısıyla bir çok "doğru"yu yeniden tartışmaya açıyor. Kitabı kavrayabilmek için bir miktar fizik ve bir miktar felsefe sindirmiş olmak gerekiyor zannımca. Her ne kadar kalın bir kitap gibi gözükse de akıcı bir yaklaşımla, teorik-felsefik dilden ziyade, sade bir dille yazılmaya çalışılmış. Kitabın içindeki bilgi-birikim ise kitaptan çok daha kalın. NOT: Böyle bir konuyu tekrar güncellediği için Yakup kardeşime ayrıca saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2016 Ergenlerle aynı ortamları paylaşan bir eğitimci olarak okunması gereken bir kitap... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2016 Otostopçunun Galaksi Rehberi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Tüfek, mikrop ve çelik... Yıllar önce okumuştum ve okuyup bitirmek yarım yılımı almıştı (600sayfa ve büyük boy). Ayrıca bulmakta o kadar kolay olmayabilir. Zira TÜBİTAK yayınlarından çıkmıştı. İnsanlık tarihinin bilimsel araştırması. Dünyanın farklı cografyalarından farklı bulguların sentezlenmesi... Meraklıları için nadide bir eser. 30 yıllık bir canlı araştırmanın özeti... https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Tüfek,_Mikrop_ve_Çelik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2017 11.09.2013 - 10:42 tarihinde, Servet Ö. yazdı: desenize yaa... şimdi anlaşıldı --0 dakika sonra eklendi-- 14.08.2016 - 17:47 tarihinde, Alperen G. yazdı: Otostopçunun Galaksi Rehberi iyidir --3 dakika sonra eklendi-- 13.06.2016 - 19:58 tarihinde, Süleyman Ünal yazdı: Trevanian'ın "Şibumi" kitabı Çok severim... Ama okumamış olanlara ve hatta okumuş olanlara da tavsiyem sahaflardan eski basımlarını bulmalarıdır! Çünkü bu kitabın içinde gerçekten çok enteresan ölüm/cinayet silahları/taktikleri ve cidden çok enteresa cinsel aksiyonlar var Günümüz "soft dünyasında" bu içerikleri tırpanlayarak yayım yapıyorlar... o sebeple standart bir kitapçı da bulacağınız kitap yeni basım olacak ve kitabın özü olan yukarıda bahsettiğim içerikleri tamamı ile okuyamamış olacaksınız... Sahafları kurcalayın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2017 (düzenlendi) Evet daha önce iki kez okuduğum fakat kitapları biriktirmeyi sevmediğim için dostlarıma hediye ettiğim, eşimin de okuması için tekrar arayışta olduğum kitabım geldi. Hem de ilk baskısı, yaprakları sararmış olsa da 2 cildinin de özenle saklandığı hemen belli oluyor. Üzerindeki orijinal fiyat etiketleri bile duruyor. A. Semyonoviç Makarenko'nun baş yapıtı. Sosyal pedagojinin mimarlarından biri olan kitap sadece bir roman değil aynı zamanda her anne babanın okuması gereken bir eğit-bilimsel destan. Bulup alması zor, okuması ise tam tersi bir çırpıda çok kolay bir kitap. İlk okuduğumda iki cilti 3 günde tamamlamıştım. Çevirinin de önemine değinmeden geçmemek lazım. Bu konuda Payel yayınlarına ayrıca bir teşekkür etmek gerekiyor. Ve kitabı İstanbul'un sahaflarında arayıp bulan @Mert Yürüyen'e bu çok özel bir hediye için şükranlarımı sunuyorum. "Bu kitap benim her şeyim" diyen" yazarın, bizim "her şeyimiz" olan çocuklarımızı yetiştirme de , onların toplumsal gelişimindeki bilimselliğe katkısını taktir etmekten başka bir şey diyemiyorum. Bulabilirseniz mutlaka okumanız dileğiyle. Sahaftan kitap alıyorsanız mutlaka kontrol edin, biryerlerinde bir anı bulunabilir Mayıs 12, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap