Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 201412 yıl comment_235050 Benim bundan çıkarttığım bir yazılım ile 1.6 EB'nin çok ciddi rakibi olur ki motorun önü açık Tr'de uygulama yapan fazla kişi olmasa da. Bizim dizelim yokuşta 1.0 da olsa EB geçebildiğini bilmek de güzel şey Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201411 yıl comment_261144 Benzer bir anlatım ile video inceleme. otopark ekibi su an piyasada arabayı en iyi ben bilirim diyenden 10 kat üstündürler o yüzden övmelerine ve yermelerine itimat etmek gerekir )) fiesta iyi diyorlarsa iyidir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201411 yıl Yazar comment_261162 piyasada arabayı en iyi ben bilirim diyenden 10 kat üstündürler o yüzden övmelerine ve yermelerine itimat etmek gerekir Paylaşım için teşekkürler ama konu sahibinin de araç inceleme konusundaki ehliyetine güvenebilirsiniz. Videoda belirtilenlere tümüyle katılıyorum diye de ekleyeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201411 yıl comment_261188 Paylaşım için teşekkürler ama konu sahibinin de araç inceleme konusundaki ehliyetine güvenebilirsiniz. Videoda belirtilenlere tümüyle katılıyorum diye de ekleyeyim. cem bey zaten çekilen resımlerın kalıtesı basta olmak üzere yazdığınız test yazısı gerçekten cok hosuma gıttı,arabadan gercekten anlayan bir şoför olduğunuz çok açık bunun içinde ayrıca teşekkür ederim, cok detaylı ve özenerek yazılmış bir test yazısı belliki emek var, sizin görüşleriniz bizim için önemli Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 201411 yıl comment_261197 Hayırlı olsun, Allahım kazasız belasız binmek nasip etsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 20197 yıl Yazar comment_507266 6.yıl ve 46000 km oldu. Bugün akü yolda bıraktı. Değiştik, Mutlu 55 Ah 370 TL. Lastikler sertleşmişti, Hankook evo S1 vardı, hem ömürlü hem iyiyidi, aynı marka Prime 3 taktık, dördü 1300 TL. Herşey dahil bol taksitli. Bakımını da yaptık, yağ, yağ filtresi, hava filtresi, toplamda 310 TL. Hanıma en iyisi layık. O annesiyle tatildeyken aradan çıktı hepsi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın