Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Anıl Semerci

Üye
  • Toplam İleti

    44
  • Katılım

  • Son ziyaret

Anıl Semerci Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Akçakoca
  • Arabam:
    fiesta 1.0 tit.X p.shift
  • Meslek:
    bankacı
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.195 profil görüntüleme

Anıl Semerci's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

20

Toplam Beğeni

  1. volkan bey merhaba, bende 2014 1.0 ps titanium x fiesta sahibiyim. Bence segmentinin en iyi arabası. x paketsiz geliyormu bilmem ama x paket kesinlikle alınması gerekir bence yoksa titanium çok sade kalıyor. benim sewmediğim yanları ise arabada çok fazla trim sesi var bütün pandizotları söktürüp izalasyon kaplatasım geliyor ve park sensörü gibi basit bişey bile donanımlarda yok alırken serviste 50 tllık sensör takıyorlar. ben müziği açarım trim sesini duymam diyen için 10 numara arabadır. 5 kişiyle bagajda full deli gibi çekiş var abada. bu yaz yine bu forumdaki bi arkadasımızın aldıgı ve cok memnun kaldıgı k&n kutu ıcı hava fıltresı alacagım dahada mukemmel olacak. B sınıfında bu araba hariç başka hiçbir arabadan bu denli güvenli ve sürücü odaklı araba bulamazsınız. çok hisli direksiyon,yol tutuş ve hacmine göre deli gibi giden bi araba tam bir sürücü otomobili ama biraz küçük ben tabiri caizse yatar pozisyonda araba kullanırım birazda koltuk geridedir(1.75 cm olmama rağmen) arkama insan oturamıyor. Dar bi arabadır açıkcası. ben 17000 km deyim 7.5 şehir içi 6 lt şehir dışı yakıyorum otobanda basarım dersen 8.5 9 cok rahat görüyor. 100 km ile giderken 6. viteste 2500 devir çeviriyor 160 la kaç çevirir siz düşünün. 6 vitesin daha uzun tutulması gerekirdi mühendislik hatası var çünki araba turbolu ve alt deviri kaldırabiliyor. en azından 2500 deviri 120 km de çevirmesi gerekirdi. inşallah sorunsuz binersiniz.
  2. kesinlikle katılıyorum bende bu sene fiestama aldım wrd3 ben ömrümde bu kadar harika bir lastik kullanmadım. ne abs devreye giriyor ne esp ( deli dumrul hareketler yapmadıkça). ben internetten alıyorum 2015 hamur bulmak daha kolay hem daha ucuz bayiler çok kazıklıyorlar. bütün arabaların patinaj çektiği saplanıp kaldığı yerlerden normal asfalttaymış gibi çıkıp gidiyorsunuz. bir daha nokiandan başka kış lastiği kesinlikle kullanmam. bu işi çok profesyonelce yapıyorlar. testlere çok güvenmeyin ug9 dan çok ama çok daha kaliteli bir lastik. herkesede söylüyorum canı malından daha kıymetli olan adam başka lastık almaz.
  3. yarın denicem inşallah düzelir. kumandadan açma kapama özelliğide araç içindeki özelliğide bu şekilde düzelir diyosunuz yani tesekkurler yakup bey yarın sabahtan denıcem düzelmezse ben bu servisi var yaa
  4. merhaba, Ben de tam bu konuyla ilgili başlık açmak üzereydim iyiki gördüm. bende aynı dertten acayip sinirliyim yardımcı olurmusunuz. tamponum ufak bır kaza sonucu kaskodan onarıma gitti geldiğinde aküyü sökmüşlerdi neden olduğunu anlamadım çokda dert etmedim. fakat camlarımın otomatık ındırme ozellıgı çalışıyor ama kaldırma çalışmıyor. ayrıca kumandadan camların acma kapama ozellıgıde gıttı. iş yogunlugundan servıse gıdemıyorum ama gıdersem kavga çıkartıcam bu nasıl ozel serviscilik anlamadım.sanayıde ustalardan ne farkı kaldı. ben bısey yapabilirmiyim yoksa servismi bişi yapması lazım. YARDIMCI OLURMUSUNUZ.
  5. merhaba, ben biraz titiz ve detaycı bir kullanıcı olduğum için şu otomatik far olayına takmış durumdayım ve size danışmak istedim. farlarımızı auto fonksiyonunda bıraktığımızda tünele girdiğimizde kısa farları yakıyor bizi uğraştırmıyor değil mi tamam güzel adamlar yapmış ancak gece arabanıza bindiniz kontağı çeviriyorsunuz kısalar pat yanıyor ve kısalar açıkken marşa basmak zorunda kalıyorsunuz, herkesınde fark ettiği üzere farlar bir gidiyor bir geliyor araba çalışıyor, bu ampülün ömrü için zararlı bi olay yani bunu araba çalıştıktan sonra yanacak şekilde dizayn etmek bu kadar mı zor, sırf bu yüzden auto fonksiyonunu kullanmıyorum. ampülün bir anda kesme olasılığıda artıyor. herhangi bir yazılımla bunu araba çalıştıktan sonra yanacak şekilde ayar yapabilirmiyiz bilgisi olan var mı acaba?
  6. cem bey sesli güldüm desem :)))))) hele de en sondaki ''yani güzel'' beni kopardı :))) bu arada böyle bir arabayı kullanma fırsatı bulduğunuz için çok sanslısınız
  7. Anıl Semerci

    1.0 Eb Hangi Motor Yağı?

    bende bugün kdz ereğli azim oto da senesi dolduğu için ilk bakımına götürdüm, ustaya 5 20 koyması gerektiğini söylememe rağmen 5 30 koyuyoruz bısı farketmez dedi, fakat içerdeki sorumlu 5 20 koymak zorunda olduklarını ecoboost ıcın baska yag koymalarının ımkansız oldugunu söyleyerek yanlış anlaşılmadan dolayı özür diledi ve fmy marka 5 20 yağ koydular. bazı servislerin umrunda değil ama bazıları riske atmak istemiyorlar ve 5 20 koyuyorlar. orjinal iyidir iyi :)))))
  8. cem bey benim fiesta powershift şanzumanlı bu chip tuning le tork 245 e çıkacak yanlış bilmiyorsam 250 nm e kadar dayanıyor ama bu konuda siz daha bilgilisiniz bi danışayım dedim sıkıntı çıkartır mı acaba? şimdi baktımda sadece manuel diye yazmışlar yeni farkettim, powershifte yapmıyorlarmı yani bu uygulamayı :(((
  9. bende 1.0 powershıft fiesta sahıbıyım, ingiltereden acık hava fıltresı getirtip taktım ne ses nede performans alabıldım bende bu fıltreden almak istiyorum sana bir kaç sorum olacak. sesde değişim oldumu videoya çekip yollama ihtimalin var mı yada siteye eklesen cok memnun olurum. bide nerden aldın adres veya internetten satış yapıyorlarmı eğer memnun kaldıysan bende benım canavara alıcam, bosuna para vermıyım diyorum bilgilendirirsen sevinirim.
  10. ewt bende 2 adet bulunduruyorum sürekli , benım 3 kere hayatımı kurtardı resmen,yani yolda kalmak bi yana cok acıl gitmenız gereken bı yer var takım elbıseyı gıymıssınız arabanın yanına ınıyosun lastık janta ınmıs ıste bu gıbı durumlarda mukemmel oluyor tavsiye ederım bende.
  11. black daha güzel bence, ayrıca benım 1.0 ecoboost titaniumdan hiçbir farkı yok o yüzden bu fiyata alınmaz çok pahalı, benım 100 hp lik fiestam bile 10.8 hızlanması var ki profesyonel aletlerle test etmedim ama sanki daha hızlıymış gibi geliyor. linktekı videoda profesyonel aletlerle test ediliyor ve benım hislerimi haklı çıkarıyor araba fabrika verisinden daha iyi gidiyor. bu seriye 62000 tl vereceğime titanium almak daha mantıklı.
  12. iyiki ecoboost almışım herkes 105 lık atmosferık al demişti ama dinlemedim aferim bana:) neydi sloganımız AZ YAKAR ÇOK FENA KAÇAR :) bu motor çok iş yapacak göreceksiniz.
  13. herzaman olduğu gibi ford yine beni şaşırtmadı tebrik ederim kendilerini, zaten b segmentinde hep söylediğim gibi fiestadan daha yakışıklı daha iyi motora sahip daha kaliteli araba yok,bide su 140 bg olanlar gelsin hemen benım titanium verıp bıtane black edition almak istiyorum çok istiyorum valla istiyorum :)
  14. yakup beyın dedıgı gıbı yurtdısı daha ucuza gelıyor resımlere tekrar baktımda harbiden güzel ürün yaaa süper çekiyor özellikle makro çekimleri cok iyi. güle güle kullanın:)
  15. bence çok kaliteli ve güzel çekimlere imkan tanıyan bir ürün yurtdışından almaya gerek yok bu sitede mevcut mesela http://www.bunlardanistiyorum.com/olloclip-iphone-5-4-in-1-lens
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.