Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kullanışlı Ya Da Vazgeçemediğiniz Araç Aksesuarları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Canı sıkıldıkça arabaya ne yapsam ne alsam diye internetten bir şeyler bakıyoruz ve alıyoruz. Ama ne derece faydalı ne derece yararlı. Olmazsa olmaz diyebileceğiniz aksesuarlar nelerdir? Direksiyon arası telefon tutucu benim çok işime yarıyor. Özellikle de yatay olanını buldum ki telefondan navigasyon açınca kullanımı çok rahat.

post-8555-0-76214900-1433267101_thumb.jp

post-8555-0-76214900-1433267101_thumb.jp 

resimi alıntı yaptığım site de satışı da var, buyrun,

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 12k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aykut Dizdar
    Aykut Dizdar

Benim arabada acil durum çantası var. Malum deprem bölgesinde yaşıyoruz.    Çantada 2 kişilik çadır, uyku tulumları, battaniye, su, meyve suyu, ağrı kesici, manyetolu radyo ve el feneri, bisküvi, çi

• Navigasyon Nazarlık Mp3 usb Levye Levye ne ya şaka levye yok.

• Aslında var, bagajda minik bir soğutucu içinde su, soğuk çay, Ağrı kesici, malum migrenle beraber yaşamak zorunda olduğun için su şart...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

hiç yok desem yeridir.. arabamın içinde ıvır zıvır sevmem

ama, elbette tatil yolculuklarında kullanmak için telefon tutucum var, elektirkli kompresör var ve yine elektrikli buzdolabı var..

Yanıtlama zamanı:

Araba kokusu ve güneşlik. ^_^  Başka da aksesuar gıcık yapar boğazımda, bu ikisi bile batıyor bazen...

Bir de İdil doğduğundan beri, puset ve onun yedek eşya çantası sürekli arabada, aksesuar sayabiliriz artık... :)

Yanıtlama zamanı:

Ben bu konuya yazmasam olur mu? Çok sürer hepsini yazması da ondan. Bekir abi hiç yazmasın.Zaten hiç kadar onun aksesuarları

Yanıtlama zamanı:

gaz pedalı kafi :) bende arabanın içinde döküntü sevmiyorum ya... bir bagaj havuzum bide ön cam güneşliğim var biraz büyük almışım yorgan gibi katla allah katla...

Yanıtlama zamanı:

Navigasyon

Nazarlık

Mp3 usb

Levye ;)

Levye ne ya şaka levye yok.

Yanıtlama zamanı:

Navigasyon

Nazarlık

Mp3 usb

Levye ;)

Levye ne ya şaka levye yok.

aaa bende de bagajda çok ağır olmasda bir sopam var :) pek hoş görünmeyebilir ama bu yaştan sonra elin itlerinden dayak yiyecek halim yok, akıtırım beynini vallahi... şu tamponu deleni bulmam lazım çok orjinal planlarım var onun için. 

bu arada benim bagajımda da iki tüp şu lastiğin içini dolduran köpüklerden var. patlak çatlak olursa yolda diye. tavsiye ederim bence her arabada bulunmalı.

Yanıtlama zamanı:

bu arada benim bagajımda da iki tüp şu lastiğin içini dolduran köpüklerden var. patlak çatlak olursa yolda diye. tavsiye ederim bence her arabada bulunmalı.

ewt bende 2 adet bulunduruyorum sürekli , benım 3 kere hayatımı kurtardı resmen,yani yolda kalmak bi yana  cok acıl gitmenız gereken bı yer var takım elbıseyı gıymıssınız arabanın yanına  ınıyosun lastık janta ınmıs ıste bu gıbı durumlarda mukemmel oluyor tavsiye ederım bende.

Yanıtlama zamanı:

Çakmaklığa takılan sarj aleti olmazsa olmaz ;)

Yanıtlama zamanı:

Aslında var, bagajda minik bir soğutucu içinde su, soğuk çay, Ağrı kesici, malum migrenle beraber yaşamak zorunda olduğun için su şart...

Yanıtlama zamanı:

Ben de şu güneşlik mevzusunda çok kararsızım. Bir taraftan kullanmak gerek diye düşünüyorum, bir taraftan da sinir bozucu geliyor. Hele o metalik görünümlü olanlar bir süre sonra pul pul dökülüyor ya...

Önceki araçlarda karton olanlardan kullanmaya gayret ettim. Babam da arabasında illa çarşaf bulundurur, onun arabasını kullanıp da konsolun üstüne çarşafı yaymazsanız acayip hır çıkarır. Baya bildiğin eski yatak örtüsü yani.

Özet geçiyorum :) güneşlik diyenler konuyu biraz açarsa iyi olur.

Semih O. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben de şu güneşlik mevzusunda çok kararsızım. Bir taraftan kullanmak gerek diye düşünüyorum, bir taraftan da sinir bozucu geliyor. Hele o metalik görünümlü olanlar bir süre sonra pul pul dökülüyor ya...

Önceki araçlarda karton olanlardan kullanmaya gayret ettim. Babam da arabasında illa çarşaf bulundurur, onun arabasını kullanıp da konsolun üstüne çarşafı yaymazsanız acayip hır çıkarır. Baya bildiğin eski yatak örtüsü yani.

Özet geçiyorum :) güneşlik diyenler konuyu biraz açarsa iyi olur.

valla bende de o uzay kıyafetlerine benzeyen metalik renkli olanlardan var... sevimsiz ama iş görüyor. güneş yakıp kavuruyor ne varsa. allahtan arka camlar karartılmışta gerek kalmıyor. eski arabamda hem öne hem arkaya koymak zorunda kalırdım. o baba türünden bir tanede bende var :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.