Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_174977 Aynen öyle...Umarım cam çıtları da böyle kolaydır.Bu arada Cam çıtaları için video istiyoruz ya da bol foto.Ona göre alacağım bende... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl Yazar comment_174978 Sabah bir aksilik olmazsa cam çıtalarında montajını yapacağım,elim böyle işlere pek yatkın değildir ilk defa yapacağım ama bir yerden de başlamak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl Yazar comment_175043 İç kapı kolları ve eşik tamamdır (Acemilik ve beceriksizlik bir araya gelince istenmeyen küçük hatalar olabiliyor bazı yerler tam oturmadı) Yorumlarını bekliyorum. Fotoğraf linkleri ölmüştür. Resimdeki sağ kapının krom çerçevesi dışındakiler daha güzel oldu bu ilk yaptığımdı tam oturmadı sökmekte istemedim güzel yapışıyor sonra silikon v.s uğraşmamak için.İlk deneme için biraz kötü oldu ama sandığımdan daha zor ve sıkıcı Şimdi bunlar böyle oldu çok içime sinmedi kendi işçiliğim ya,o yüzden cam çıtasını yapmadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_175046 Arka kapıdaki kromaj biraz küçük olmuş. Birde yazı fontu farklı. Yoksa işçilikte kusur yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_175051 gayet güzel olmuş.ben ev aletlerinde iyi yaparım sökme takma işlerini ancak arabada bir şey olur diye hiç ellemedim bir yerine Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl Yazar comment_175054 Az önce yakıt almaya gittim yakıtı alıp aracımı yıkattım ve ani bir karar ile ya Allah Bismillah deyip cam çıtalarınıda orada monte ettim. Bence iç kapı kolu çerçevesinden daha kolay bir montajı var Fotoğraf linkleri ölmüştür. Bu arada aracına uygulamak isteyenler benim kadar acele etmesinler,kutunun içine iyice baksınlar omsaline dan aldığım çıta takımı (8 parça) içinde 2 adet primer bezi varmış ben kutuya iyice bakmadığım 1 tanesini kullandım işim bitip çöp atarken fark ettim diğerini Bu cam çıtaları gerçekten işçilik ne olursa olsun araca ayrı bir hava katılıyor.Bakalım ilerleyen günlerde yıkamalarda v.s sorun çıkacacak mı? Buda aracımın içinin Panaromik görüntüsü * Krom kapı kolu çerçevesi ve klima düğmeleri Fotoğraf linkleri ölmüştür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_175055 metalik gri de çok hoş duruyor gerçekten, en kısa zamanda ben de yapacağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201313 yıl comment_175062 Guzel olmus. Kapi kollarina yapilan kromlar ayni tonda olmadigi icin biraz siritmis diye dusunuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201313 yıl Yazar comment_175108 Guzel olmus. Kapi kollarina yapilan kromlar ayni tonda olmadigi icin biraz siritmis diye dusunuyorum. Haklısınız açma kolu mat çerçevesi çok parlak oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201313 yıl comment_175112 Eline emegine saglik guzel olmus iyi gunlerde kullan klima dugmelerini nerden aldin ve nasil kullanislimi yoksa orjjnalimi kalsin tavsiyen Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201313 yıl Yazar comment_175126 Eline emegine saglik guzel olmus iyi gunlerde kullan klima dugmelerini nerden aldin ve nasil kullanislimi yoksa orjjnalimi kalsin tavsiyen Gittigidiyor'dan aldim kullanım açısından orjinali ile bir fark yok,orjinalde fırın düğmesi gibi ortasından tutup çeviriyorsun bunda etrafından tutarak (Far açma gibi) bence böyle daha şık özellikle gece daha şık duruyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın