Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Serhat Çelikkanat

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Aynı sebebten dolayı oldu benimde. Ama kaş yapayım derken göz çıkardılar.o cihazı kullanıosan o kdr yakın tutulmaması gerektiğini bilmeleri gerekmez mi. Cahillik başa bela....
  2. Tazyikli suyu hafife almayın. Arka sağ kelebek camın plastiklerini parçaladı. Sanırım yıkamacı yakın temastan hoşlanıyor.plastik değişmediği için Servis komple camın değişmesi gerektiğini söyledi ve herşey dahil fiyat 565 tl ! Yıkamacılar da karşılayacaklarını söylediler ama fiyattan haberleri yok tabi . İlerde daha fazla deforme olup su alma ve ses problemi yapar mı bilemem.En önemlisi görsel açıdan çok kötü.Garantiden değişme ihtimali de yok gibi.
  3. Bn de toshiba kullaniorum.adaptor takili iken pil sarj oluyor yazardi, ama olmazdi. Servise gittigimde hic ikiletmeden satellite serisi bataryalarda fabrikasyon hatasi oldugunu soylediler ve garanti kapsaminda degistirdiler.Sasirmistim cunku bataryalari genelde garanti disina alirlar. Degistirilen batarya yine sarj olmuyor sanirim sorun bataryadan degil. Garanti bitti. Sarj katinda sorun var. Bence servise sarj bolumu icin degisim talebinde bulunun.yoksa batarya verip gonderiorlar.
  4. Bakimi yaptirdigim servis istanbulda degil malesef.Denizlide.Araci da kendilerinden aldigim icin ozel ve guzel bir fiyat verdiler.
  5. otomatik park ve park sensörleri aktif mi acaba ?
  6. Biz buna gucler birligi diyoruz cem bey !
  7. Ileri demokrasi gumbur gumbur geliyor !!!
  8. Istanbul trafiginde surekli dur kalk yapmama ragmen 5.4 u gecemedim.sizin degerleri gorunce sasmamak elde degil.sanirim sizler F1 pilotusunuz
  9. 15000 bakimi 200 tl ye hallettim. (Polen filtresi haric)
  10. Dun sigortam.net 'ten uygun iki teklif aldim. Anadolu sigorta 1690 tl, zurich sigorta 1535 tl (%30 hasarszlik indirimi+ %4 ozel indirim).ilk kasko değerim 2200 tl idi. Anadolu da kombine limit 100.000 ,zurih te ise sonraki yillar icin hasarsizlik indirim orani %40.birbirine gore avantajlari var. Diger klozlar(mini onarim/cam hasari vs.) asagi yukari ayni gibi sizce hangisi secilmeli? Anadolu icin cok sikayet okudum nette,zurih hakkinda olumlu olumsuz bi geri bildirim almadim çevremden.
  11. Yok ben bi daha bisi demiycem burda asiret gibi çullaniyolar ))) o yuzden kendi adima sana soz veriyorum ) Konsolu parlak ve kocaman orta dugmesi olmasaydi keske o kamerasina ragmen taktirirdim
  12. Bende hepsiburadadan aynı ürünü aldım bugun ulaştı.ürün kutusunda ve etiketinde de L.LOCKER yazıyor.Elif tunning sanırım ithalatçısı.Ama sitede "tarz" yazılması da düşündürücü.İlk izlenim biraz negatif.Deneme fırsatım olmadı umarım uyum sorunu yaşamam.
  13. Yakiti opetten alinca aracim traktore donusuyor ,artik icine nasil bir katki koyuyorlarsa ...
  14. Arac 8k da yaklasik 1k si sehir disi digeri hep istanbul ici avcilar maslak kopru trafiginde gecti .uzun yolda 4.4 gordugum oldu

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.