Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Aytaç Ünlü

Üye
  • Toplam İleti

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Aytaç Ünlü Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    13 Focus Titanium smart
  • Meslek:
    sigorta
  • Cinsiyet:
    Bay

Mustafa Aytaç Ünlü's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Toplam Beğeni

  1. aynen sizn dediğiniz gibi oluyor mehmet bey bilyeden dediler 0 arabanın motoruna ilk gündne bişey yapılmasınıda istemdim açıkcası şimdilik devam ediyoruz bakalım sorun yok .
  2. evet. aynı ses var normal diye umuyorum tüp taktıktan sonra bir sorun çıkarsa garantiye girmiyor bide tüpü söktürcez geri iş üstüne iş aşmayalım
  3. Birde ben tüp taktıracağım araçla ayda 5.000 kilometreye yakın yol yapıyorum nerdeyse o yüzden araba benzinli tüp taktırmayı düşünüyorum. Ford bayiside tüp takılırsa garantiden çıkar diyor o yüzden sese çözüm bulmaya çalışıyorum. Kararsız kaldım. arabada seyir halindeyken motordan nerdeyse hiç ses gelmiyor bu olay araba olduğu yerde dururken gerçekleşiyor.
  4. teşekürler ilgilendiğiniz için ben biraz daha düşünüp taktıracağım orjinalinide bozmak istemiyorum arabanın bu ledler de hoşuma gittiği için almayı düşünüyorum daha araba 1 haftalık pek te üzerinde oynamak istemiyorum açıkçası...
  5. arıyorum ama bulamıyorum en son buraya yazıyım dedim bakalım .
  6. Arkadaşlar ben bu vereceğim linkteki drl ledli panjuru daha ucuz fiyata başka bir sitede bulabilir miyim yardımcı olur musunuz ? http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-focus-drl-ledli-gunduz-fari-84766158?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0
  7. sigorta fiyatlarında sizlere yardımcı olabilceğimi zannediyorum arkadaşlar.
  8. Merhaba arkadaşlar, Size Yardımcı olabileceğimi düşündüğümden, araçlarınızın trafik sigortası, kasko sigortası vb. sigortaları sizlere sunmak istemekteyim. Faydam dokunabilecekse ne mutlu bana arkadaşlar Aracını sigorta süresi veya başka tür sigortalarının süresi bitecek olanlara bilgilerini özel mesaj olarak atan kişilere yardımcı olabilirim elimden geldiği kadar Kasko sigortası için Teminatlarından elimden geldiği kadar yüksek oranda tutmaya çalışacağım. Ankara'da ikametgah edenler ise boş bir vaktinizde büroma'da gelebilirsiniz. İŞ TEL: 0(312) 229 54 54 FAX: 0(312) 229 99 22 CEP: 0532 606 99 77 - Mustafa Aytaç ÜNLÜ ADRES: Eti mahallesi Alisuavi sokak 23/22 AKHAN İş Merkezi MALTEPE / ANKARA ...İYİ GÜNLER...
  9. yarın video işini halletmeye çalışıyım bakalım sesi bi sizde duyun normal 0 arabdan gelcek bir sese benzemiyor bence.
  10. aracı dün aldım daha 0 arabaya 50.000 tl vermişim karşılığında iyi bir şey beklemeyeyim mi? yanlış bilmiyorsam wolsvogenin bir partisinde bütün arabalarında şanzımanında sorun çıkmıştı. Yani bu focusun bu partisindede sorun olabilir.
  11. kapora vermiş olabilirsin ama bişeyler filan imza atmadıktan sonra o parayı söke söke alabilirdiniz
  12. benim de eski aracım chevrolet aveo sağ arkadan ses geliyordu kasislere, çukara vb. yerlere girdimi tak tak vuruyordu arabaya sanayiye götürdüm süspansiyon kapağı mı ne öyle bişey yerinden çıkmıştı galiba yaptırınca ses kesildi .
  13. bu gün servise gittim diğer 0 ford focus araçlarındada denedim bu ses geliyor. teknisyenlerden biri bilyeler den geliyor olabilir dedi diğeri kayışlar sert daha dedi kulandıkça bu ses giderde yumaşaması lazım dedi kayışın. yapacak bişey yok şimdi 0 araba aldım motorununda işlem yapılmasını pek istemdiğimden 1000-2000 km yapıpıcam. düzelmesse ozaman bakıcaz çaresine . yok mehmet bey sadece araca 2.000 devire kadar gaz veriyorum geri çekiyorum 1.500 devirden sonra uğultu sesi başlıyor ronaltiye gelince araba ses kesiliyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.